הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אימונים ומאזן קלורי

Ablacksmoke

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אם אני מתאמנת באופן קבוע פעם בשבוע ונמצאת במאזן קלורי שלילי, זה יגרום לי לפירוק מוגבר של שרירים יותר מאשר שאני לא יתאמן? כי לפי מה שהבנתי בתהליך של ירידה במשקל מומלץ ורצוי לעשות ספורט (של כוח, לא אירובי ) כדי לשמור על השרירים ולרדת יותר בשומן?
ואם אני יאכל במאזן קלורי ניטרלי יהיה שינוי כל שהו גם אם אני יתאמן באופן קבוע?

ובכללי, אם אני יאכל קצת (לא מוגזם) ויתאמן אני כן ישמור על מסת השריר שכבר יש?

הסיבה שהאימונים חשובים כאשר מנסים להוריד במשקל היא כדי לתת לגוף גירוי לא לפרק שריר, "לשכנע" אותו שאת צריכה את השריר ולכן הפירוק שלו יהיה מופחת.
אם תתאמני על נייטרלי כן יהיה שינוי במבנה הגוף, תהיה יותר נטיה לכיוון בניית שריר ופירוק שומן, אבל זה תהליך איטי יותר ומוגבל יחסית, באיזשהו שלב זה יעצר ע"י מגבלות הורמונליות וגנטיות, אבל אפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד ככה.
ככל שתהיי בגירעון גדול יותר, לא משנה כמה תתאמני יהיה פירוק של שריר, הרעיון הוא לתת גירוי מספק לשריר, וגירעון מספיק גדול כדי לעודד ירידה, אבל לא יותר מדי שפירוק השריר יהיה גדול מדי, וכדי לא להוציא את הגוף יותר מדי מאיזון.

הסיבה שהאימונים חשובים כאשר מנסים להוריד במשקל היא כדי לתת לגוף גירוי לא לפרק שריר, "לשכנע" אותו שאת צריכה את השריר ולכן הפירוק שלו יהיה מופחת.
אם תתאמני על נייטרלי כן יהיה שינוי במבנה הגוף, תהיה יותר נטיה לכיוון בניית שריר ופירוק שומן, אבל זה תהליך איטי יותר ומוגבל יחסית, באיזשהו שלב זה יעצר ע"י מגבלות הורמונליות וגנטיות, אבל אפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד ככה.
ככל שתהיי בגירעון גדול יותר, לא משנה כמה תתאמני יהיה פירוק של שריר, הרעיון הוא לתת גירוי מספק לשריר, וגירעון מספיק גדול כדי לעודד ירידה, אבל לא יותר מדי שפירוק השריר יהיה גדול מדי, וכדי לא להוציא את הגוף יותר מדי מאיזון.

כתלות ברמת המתאמן, או שזה נכון באופן גורף?

Back
למעלה תחתית