ייעוץ 2 מלוואחים כל יום

Yarin115

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
טוב, אני יודע שזה השאלה הכי מפגרת ששמעתם... אבל יוצא שבזמן האחרון אני אוכל אולי איזה 4 ימים בשבוע שתי מלוואחים ביום (8 בשבוע)
עכשיו השאלה שלי היא: האם זה מסוכן? כאילו זה יכול לגרום לי לבעיות? חשוב לציין שלא אכפת לי להשמין אז לא צריך לקחת את זה בחשבון...

נערך לאחרונה:
זאת לא הפחמימה הכי טובה שיש אבל בכמות כזאת זה בסדר.
ואני מבין אותך אני אישית אוכל מלוואח אחד כל יום, זה מעולה למסה, זה טעים, זה הרבה קלוריות בגלל השמן וזה 5 דקות הכנה על המחבת (אם קונים מלוואח מוכן מהסופר).

• פותח/ת השרשור
זאת לא הפחמימה הכי טובה שיש אבל בכמות כזאת זה בסדר.
ואני מבין אותך אני אישית אוכל מלוואח אחד כל יום, זה מעולה למסה, זה טעים, זה הרבה קלוריות בגלל השמן וזה 5 דקות הכנה על המחבת (אם קונים מלוואח מוכן מהסופר).

עוד משהו ששכחתי לציין...

אני לא אוכל מלוואח במחבת אני אוכל אותו עם קטשופ וגבינה צהובה (כמו פיצה כזה) משהו כמו 3 פרוסות גבינה לכל מלוואח...

זה עדיין בסדר? או שזה כבר מוגזם?

עוד משהו ששכחתי לציין...

אני לא אוכל מלוואח במחבת אני אוכל אותו עם קטשופ וגבינה צהובה (כמו פיצה כזה) משהו כמו 3 פרוסות גבינה לכל מלוואח...

זה עדיין בסדר? או שזה כבר מוגזם?

זה בסדר גמור, אין שום בעיה עם קטשופ וגבינה צהובה.

הייתי נמנע ממאכלים כמו מלאווח בתדירות גבוהה.
זה פשוט זבל מעובד עם לא מעט שומן טראנס גם, ופשוט אפס ערך תזונתי כלשהו.

נשמע שאין לך תפריט מסודר אז אתה פשוט אוכל מה שנמצא בבית.
זה נכון?

במלוואח שאני קונה יש פחות מ-0.5 גרם שומן טראנס.
לדעתך מלוואח אחד ביום (של 200 גרם בערך) זה נקרא תדירות גבוהה? כאשר שאר הפחמימות באות ממקורות יותר טובים?

• פותח/ת השרשור
נשמע שאין לך תפריט מסודר אז אתה פשוט אוכל מה שנמצא בבית.
זה נכון?

כן...
בעיקרון לפני תחילת שנת הלימודים היה לי תפריט מסודר וכמו שצריך, אבל עכשיו אני מסיים ללמוד כל יום ב 4 ולפעמים אפילו 5 כי אני נשאר לתגבור... ועוד בבית ספר שלי אין קפיטריה. אז יוצא שאני כמעט ולא אוכל עד 4-5 ואני צריך ארוחה גדולה בערב ובגלל זה אני אוכל ככה...

השאלה שלי היא אם זה יכול להזיק לי? קראתי פעם איפהשהו שזה יכול לגרום לי לסתימת עורקים, זה נכון?

איזה הצעות יש לך שאני אוכל משהו עם כמות קלורית דומה לזה?

כן...
בעיקרון לפני תחילת שנת הלימודים היה לי תפריט מסודר וכמו שצריך, אבל עכשיו אני מסיים ללמוד כל יום ב 4 ולפעמים אפילו 5 כי אני נשאר לתגבור... ועוד בבית ספר שלי אין קפיטריה. אז יוצא שאני כמעט ולא אוכל עד 4-5 ואני צריך ארוחה גדולה בערב ובגלל זה אני אוכל ככה...

השאלה שלי היא אם זה יכול להזיק לי? קראתי פעם איפהשהו שזה יכול לגרום לי לסתימת עורקים, זה נכון?
זה בסדר אני מבין אותך. תקופת בית הספר באמת לא כל כך קלה. במיוחד כשאתה מסיים ללמוד רק ב4-5. וקצת מבאס לקחת חזה עוף ואורז במיוחד בחום הזה.
אני אישית הייתי לוקח איתי שיבולת שועל עם אבקת חלבון. אתה יכול לשים בשיבולת פירות יבשים, בננות, תפוחים ולהוסיף את האבקת חלבון לשם או לשתות אותה בנפרד. זה גם טעים, פשוט להכנה ולא מתקלקל.

באמת שאין לי מושג עד כמה זה יכול להזיק אבל אני חושב שסתימת עורקים זה קצת קיצוני.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר אני מבין אותך. תקופת בית הספר באמת לא כל כך קלה. במיוחד כשאתה מסיים ללמוד רק ב4-5. וקצת מבאס לקחת חזה עוף ואורז במיוחד בחום הזה.
אני אישית הייתי לוקח איתי שיבולת שועל עם אבקת חלבון. אתה יכול לשים בשיבולת פירות יבשים, בננות, תפוחים ולהוסיף את האבקת חלבון לשם או לשתות אותה בנפרד. זה גם טעים, פשוט להכנה ולא מתקלקל.

באמת שאין לי מושג עד כמה זה יכול להזיק אבל אני חושב שסתימת עורקים זה קצת קיצוני.

אני לא ממש אוהב שיבולת שועל... לא יודע איך אנשים אוכלים את זה... כאילו ניסיתי עם שוקולית כי באותו זמן לא היה לי את החלבון... אבל לא ממש אהבתי...

אז לפי דעתך זה לא יזיק?

עוד תשובות?

Back
למעלה תחתית