לוג חיטוב, הגיע הזמן ללוג כזה (אחרי יותר מדי שנים בחיטוב)

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך
רן נהיית נקבה? בפעם הראשונה קח חצי תראה איך זה משפיע, בפעם השניה תתחיל לקחת רגיל וזהו.

• פותח/ת השרשור
החלטתי לקחת גם בימי off, אני גאה בעצמי, אני מקפיד על התפריט כמו גרמני גם בסופ"ש.

מחר אני אעשה שוב אימון אינטרוואלים, אני בקושי מצליח לעמוד היום (בגלל האימון של אתמול).

• פותח/ת השרשור
לא עידכנתי הרבה זמן, שמרתי על התפריט יפה מאוד (בשבת שבוע שעבר עשיתי העמסה רצינית ומוגזמת, התפוצצתי בנוזלים אבל עד עכשיו הכל ירד ואין ספק שירדתי יפה, לא מספיק אבל אני בדרך לשם)

עשיתי ראשון - שישי x 50 דק' אירובי באליפטיקל וויתרתי על האינטרוואלים שניסיתי (אחרי שכנראה קרעתי סיב או חלק מהשריר כמו שהפזיותרפיסט אומר כשעשיתי אינטרוואלים בהליכון בצורה לא נכונה, מזלי שהכאב לא מורגש באליפטיקל ורק בריצה)
אני מתכוון לעשות ביום ראשון עוד 50 דק', ואני אקדים את ההעמסה ליום שני בגלל ליל הסדר, אין לי סיכוי לשמור במיוחד עם העל האש שמתוכנן למחרת.. יש מצב שמחרתיים אני אקפוץ לארוחת טרום חג במוזס 😃

אני רוצה לנסות אירובי על הבוקר מפרוטוקול 1, על בטן ריקה - יהיה לי נוח לעשות את זה בפסח כשאני בחופש, הבעיה שאני לא בטוח על הכשרות של היהומבין והקפאין (הכוונה שהם בוודאות לא כשרים אבל השאלה אם אפשר לקחת בכל זאת) וככה אני אכנס לצעד דרסטי וחזק יותר בחיטוב, אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות אירובי על בטן ריקה עם יהומבין על הבוקר.

אני יכול לרדת חצי % להערכתי עם 50*60 על הבוקר, בטן ריקה 20 מ"ג יהומבין \ 200 קפאין.

בקושי ויוצא לי לעשות אימוני משקולות, אני לוקח את היהומבין ב5 בערב אחרי שלא אכלתי 4 שעות, ויוצא שאני לא יכול לעשות משקולות (גורם להרגשה לא נוחה במהלך האימון אחרי לקיחת יהומבין) אז ישר מדלג לאירובי ארוך ואינטנסיבי.

אני מתכוון להעלות מינונים, ההשפעה של היהומבין לא ממש מורגשת כבר, עוד דבר לא טוב זו העובדה שאני ישן 5-6 שעות בלילה בגלל הצבא, וזה ממש מוריד את החשק להתאמן, ובולם התקדמות בחיטוב.

במקביל אני לוקח יהומבין ב5-5 וחצי, ועושה אירובי ב7-7 וחצי, אני צריך לשאוף להתחיל את האירובי מקס' שעה אחרי שלקחתי את היהומבין, אפילו 40 דק' אחרי, אתמול עשיתי את זה ועפתי באירובי.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על לוותר על העמסה ביום שני, במקום להאשים את ליל הסדר, צריך להתאמץ.

המכון יהיה פתוח מ6 עד 3 בצהריים, אני אעשה אירובי על בטן ריקה על הבוקר ובהמשך היום אשתדל לא לגעת בכלל בפחמימות, אני אעשה יום בסגנון AD ואקווה שבמהלך האירובי אני אשרוף שומן כי אני אהיה כנראה במאזן נייטרלי (אני אוכל רק בשר \ דגים בליל הסדר) למרות שבכל מקרה העמסה נורמלית יהיה לי קשה להכניס גם ביום שישי עצמו, אין ממש עם מה להעמיס חוץ ממצות ואורז (ולנסות למצוא משהו באמת שווה לחטות איתו)

בכדי לעבור לפרוטוקול 1 במשך השבוע הבא, אני אצטרך להסתדר בלי א.חלבון, ולהחליט מה לעשות עם היהומבין \ קפאין.

זה יכול להיות שבוע איכותי מאוד מבחינת חיטוב, אחרי אימון אני אכניס חזה עוף כדי לא להקפיץ אינסולין עם איזה 2-3 דנונה, וכל בוקר אני אצא ל50-60 דק' אירובי על בטן ריקה עם יהומבין (20) וקפאין.

כשבשישי אני אעמיס.

• פותח/ת השרשור
כן התקדמות לא רעה, חבל שאיבדתי שריר בדרך.

במודיעין..

• פותח/ת השרשור
אחרי ליל הסדר ואתמול, כל פעם זה קורה לי, אני מרגיש פשוט מגעיל, כמה בנאדם אחד יכול לאכול 🥷

קיצר הגעתי למסקנה שאני לא מצליח להוריד את השומן במותניים, יוצא שבחלק גוף העליון אני נראה 10%-11% ובקו הפופיק (מותניים ובטן תחתונה) אני נראה 14% ואפילו קצת יותר. יש לי לפחות אחוז - אחוז וחצי להוריד רק מהאיזור הזה, משהו כמו 800 מ"ל שומן. (מישהו אמר שאיבה? :D)

שוב אני!
אתה הרי יודע שאתה לא יכול להוריד שומן ממקומות מסוימים, אז או שאיבה או חלאס כבר עם השטויות, אתה מספיק מבוגר להשלים עם זה שלא תראה כמו בראד פיט ויאללה להתאמן ברצינות.

• פותח/ת השרשור
שוב אני!
אתה הרי יודע שאתה לא יכול להוריד שומן ממקומות מסוימים, אז או שאיבה או חלאס כבר עם השטויות, אתה מספיק מבוגר להשלים עם זה שלא תראה כמו בראד פיט ויאללה להתאמן ברצינות.

התגובות שלך מהדהדות לי בראש, האמת ששקלתי שאיבה, זה עולה בסביבות ה7K וזה יבטיח שהשומן לא יחזור לאיזור הזה.

נק' שליליות -
א. עור רפוי - אפשרי.
ב. הורדה של 80% מהשומן, לא ניתן להגיע למראה ממש חטוב אבל זה יספיק לי.
ג. 2 צלקות, אפילו שהן קטנות.
ד. צריך להיות חודש~ עם מחוך מעצבן 7\24.
ה. צריך לעשות טיפולי LPG למיצוק העור והורדת כל הנפיחויות \ בצקות.
ו. מחיר (למי יש עכשיו 7 אלף לזרוק על שאיבת שומן?) זה לא שאני צריך להוריד 3 קילו שומן, זה ממש נקודתי ולדעתי המחיר מופקע על הליך של חצי שעה - 40 דק'.

הבונוס הגדול ביותר הוא שאני אוכל להתחיל לחיות כמו בנאדם, לאכול, וסוף סוף להשתחרר מהמותניים המפגרות האלו.

ד"א, אני ממש לא מחפש להראות כמו בראד פיט, להפך, אין לי בעיה לצבור שומן בבטן, ברגליים, בתחת, בכל מקום אפשרי, פשוט המותניים האלו עלו לי על העצבים, ואני יודע שזה מעין מעגל אימה שבכל פעם שאני אעלה טיפה זה יתקוף אותי (גם אחרי העמסה האיזור מתמלא בנוזלים כמו ספוג)

מה אתם אומרים?

התגובות שלך מהדהדות לי בראש, האמת ששקלתי שאיבה, זה עולה בסביבות ה7K וזה יבטיח שהשומן לא יחזור לאיזור הזה.

נק' שליליות -
א. עור רפוי - אפשרי.
ב. הורדה של 80% מהשומן, לא ניתן להגיע למראה ממש חטוב אבל זה יספיק לי.
ג. 2 צלקות, אפילו שהן קטנות.
ד. צריך להיות חודש~ עם מחוך מעצבן 7\24.
ה. צריך לעשות טיפולי LPG למיצוק העור והורדת כל הנפיחויות \ בצקות.
ו. מחיר (למי יש עכשיו 7 אלף לזרוק על שאיבת שומן?) זה לא שאני צריך להוריד 3 קילו שומן, זה ממש נקודתי ולדעתי המחיר מופקע על הליך של חצי שעה - 40 דק'.

הבונוס הגדול ביותר הוא שאני אוכל להתחיל לחיות כמו בנאדם, לאכול, וסוף סוף להשתחרר מהמותניים המפגרות האלו.

ד"א, אני ממש לא מחפש להראות כמו בראד פיט, להפך, אין לי בעיה לצבור שומן בבטן, ברגליים, בתחת, בכל מקום אפשרי, פשוט המותניים האלו עלו לי על העצבים, ואני יודע שזה מעין מעגל אימה שבכל פעם שאני אעלה טיפה זה יתקוף אותי (גם אחרי העמסה האיזור מתמלא בנוזלים כמו ספוג)

מה אתם אומרים?

א. עור רפוי זה בעיה, אבל תלוי כמה שאיבה אתה צריך. ואתה צעיר. יש כאלה שעושים גם הצרת היקפים, אני בספק אם תצטרך את זה. אתה בטח לא נראה כמו שאתה חושב שאתה נראה, בייחוד ש-29 עולה עליך.

ב. אתה רוצה להגיע לחיטוב של 6% בכל הגוף?

ג. נו, זה המחיר שמשלמים על להיות כ1ס1נ*ם

ד. זה מעצבן, ואי אפשר להתאמן. אבל התוצאה הסופית כנראה שווה את זה לאנשים עם שריטות כמוך.

ה. ראה סעיף ג'

ו. זה דווקא לא נשמע לי הרבה כסף. הסרת שיער בלייזר עולה יותר, אנשים לא ממש חושבים פעמיים לפני שהם מנקים את גב הגורילה שלהם.

מה שכן, אני לא ממליץ. אני ממליץ להתבגר, זה גם שיעור טוב לחיים וגם יחסוך לך את הכסף. אם להיות פסיכולוג בשנקל, יכול להיות שההיצמדות שלך למותניים היא רק סממן לחסך אחר - תוריד את המותניים ומשהו כבר יצוץ. אז אולי כדאי להתבגר ולהבין שמותניים טיפה רחבות זה לא סוף העולם.

מה אתה אומר?

אתם חולים
שאיבה ?

תדאגו שהמותן שלכם תהיה צרה ביחס לחגורת כתפיים וגב
זה פתרון הרבה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
א. עור רפוי זה בעיה, אבל תלוי כמה שאיבה אתה צריך. ואתה צעיר. יש כאלה שעושים גם הצרת היקפים, אני בספק אם תצטרך את זה. אתה בטח לא נראה כמו שאתה חושב שאתה נראה, בייחוד ש-29 עולה עליך.

ב. אתה רוצה להגיע לחיטוב של 6% בכל הגוף?

ג. נו, זה המחיר שמשלמים על להיות כ1ס1נ*ם

ד. זה מעצבן, ואי אפשר להתאמן. אבל התוצאה הסופית כנראה שווה את זה לאנשים עם שריטות כמוך.

ה. ראה סעיף ג'

ו. זה דווקא לא נשמע לי הרבה כסף. הסרת שיער בלייזר עולה יותר, אנשים לא ממש חושבים פעמיים לפני שהם מנקים את גב הגורילה שלהם.

מה שכן, אני לא ממליץ. אני ממליץ להתבגר, זה גם שיעור טוב לחיים וגם יחסוך לך את הכסף. אם להיות פסיכולוג בשנקל, יכול להיות שההיצמדות שלך למותניים היא רק סממן לחסך אחר - תוריד את המותניים ומשהו כבר יצוץ. אז אולי כדאי להתבגר ולהבין שמותניים טיפה רחבות זה לא סוף העולם.

מה אתה אומר?

ברור שזה סממן לחסך אחר, בעבר הייתי יותר קרוב ל25%-27%, הייתי דובון עד בערך גיל 15, וזה משהו שליווה את כל ההתבגרות שלי, מזלי שהשכלתי בגיל יחסית צעיר להפטר מרוב המשקל העודף, לא פשוט להתנתק מזה, ואני לדעתי מרגיש שהמותניים זה נטל שאני סוחב איתי מאז, הדבר היחיד שלא השתחרר ממני, וברגע שאני באמת אפטר מזה, אני אוכל לפתוח דף חדש.

זה שיעור טוב מאוד לחיים, אבל כדאי להתחיל ולהיות שלם עם עצמי אני מרגיש שאני כן צריך להוריד את זה, זה לא כמו אנשים שמשחקים בין חיטוב ומאסה בתקופות מסודרות, אני תקוע עם החיטוב הזה יותר מדי זמן, הגיע הזמן לסיים עם זה, עוד דבר, זה נראה גם יחסית מוזר (אולי רק בעיניי כן?) אבל כשבחלק גוף העליון אני ממש חטוב ופתאום יש חגורת שומן לא קשורה, זה הורס את כל ההשקעה.

אני לא רוצה להיות 6%, 10% יעשו אותי מאושר, ומשם אני אוכל להתחיל במאסה סוף סוף, תאמין לי שאני נהנה לעשות אימוני משקולות חזקים ולאכול טוב, וברור לי שהחיטוב הבא אחרי המאסה יהיה שטות אחרי כל מה שעברתי, במיוחד שהפעם תיהיה לי סיבה לחטב.

מנגד שאיבת שומן לדעתי זה קצת מוגזם, הליך כירורגי שיכולים להיות לו סיבוכים, ועבורי המחיר יקר, בכל זאת אני חייל.

אתה מוכן להעלות תמונה? אני יכול להמר על זה שאתה אוכל סרטים. גם אני הייתי שמן רוב החיים שלי, לא ידעתי שיש כזה דבר "מותניים" עד שהתחלתי להתאמן, והאמת שגם החברות שלי לא ידעו שהן צריכות להסתכל על זה בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית