עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רן נהיית נקבה? בפעם הראשונה קח חצי תראה איך זה משפיע, בפעם השניה תתחיל לקחת רגיל וזהו.
שוב אני!
אתה הרי יודע שאתה לא יכול להוריד שומן ממקומות מסוימים, אז או שאיבה או חלאס כבר עם השטויות, אתה מספיק מבוגר להשלים עם זה שלא תראה כמו בראד פיט ויאללה להתאמן ברצינות.
התגובות שלך מהדהדות לי בראש, האמת ששקלתי שאיבה, זה עולה בסביבות ה7K וזה יבטיח שהשומן לא יחזור לאיזור הזה.
נק' שליליות -
א. עור רפוי - אפשרי.
ב. הורדה של 80% מהשומן, לא ניתן להגיע למראה ממש חטוב אבל זה יספיק לי.
ג. 2 צלקות, אפילו שהן קטנות.
ד. צריך להיות חודש~ עם מחוך מעצבן 7\24.
ה. צריך לעשות טיפולי LPG למיצוק העור והורדת כל הנפיחויות \ בצקות.
ו. מחיר (למי יש עכשיו 7 אלף לזרוק על שאיבת שומן?) זה לא שאני צריך להוריד 3 קילו שומן, זה ממש נקודתי ולדעתי המחיר מופקע על הליך של חצי שעה - 40 דק'.
הבונוס הגדול ביותר הוא שאני אוכל להתחיל לחיות כמו בנאדם, לאכול, וסוף סוף להשתחרר מהמותניים המפגרות האלו.
ד"א, אני ממש לא מחפש להראות כמו בראד פיט, להפך, אין לי בעיה לצבור שומן בבטן, ברגליים, בתחת, בכל מקום אפשרי, פשוט המותניים האלו עלו לי על העצבים, ואני יודע שזה מעין מעגל אימה שבכל פעם שאני אעלה טיפה זה יתקוף אותי (גם אחרי העמסה האיזור מתמלא בנוזלים כמו ספוג)
מה אתם אומרים?
א. עור רפוי זה בעיה, אבל תלוי כמה שאיבה אתה צריך. ואתה צעיר. יש כאלה שעושים גם הצרת היקפים, אני בספק אם תצטרך את זה. אתה בטח לא נראה כמו שאתה חושב שאתה נראה, בייחוד ש-29 עולה עליך.
ב. אתה רוצה להגיע לחיטוב של 6% בכל הגוף?
ג. נו, זה המחיר שמשלמים על להיות כ1ס1נ*ם
ד. זה מעצבן, ואי אפשר להתאמן. אבל התוצאה הסופית כנראה שווה את זה לאנשים עם שריטות כמוך.
ה. ראה סעיף ג'
ו. זה דווקא לא נשמע לי הרבה כסף. הסרת שיער בלייזר עולה יותר, אנשים לא ממש חושבים פעמיים לפני שהם מנקים את גב הגורילה שלהם.
מה שכן, אני לא ממליץ. אני ממליץ להתבגר, זה גם שיעור טוב לחיים וגם יחסוך לך את הכסף. אם להיות פסיכולוג בשנקל, יכול להיות שההיצמדות שלך למותניים היא רק סממן לחסך אחר - תוריד את המותניים ומשהו כבר יצוץ. אז אולי כדאי להתבגר ולהבין שמותניים טיפה רחבות זה לא סוף העולם.
מה אתה אומר?