הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב, הגיע הזמן ללוג כזה (אחרי יותר מדי שנים בחיטוב)

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
טוב, מי שביקש קיבל תמונות.

desperate times calls for desperate measures - עד היום עשיתי אירובי על הבוקר, ופחדתי על המעט שריר שנשאר לי, היום קמתי, לקחתי 20 יהומבין \ 200 קפאין, חיכיתי 70-80 דק' (בינתיים הבאתי את המשלוח שהגיע לי מויטה קוסט) ויצאתי ל50 דק' אירובי הכי מטורפות בחיים שלי.

באמת שלאורך כל האירובי הרגשתי שאני עומד להקיא, הייתי לאורך רוב האירובי על דופק 175~ (כשאני בדר"כ על דופק 155) והחלטתי להכניס יותר אימוני משקולות ולא לוותר לעצמי, אירובי לא מספיק לשמור על ח"ח גבוהה.
אכלתי רק שעתיים וחצי אחרי האירובי (כשבאמת הרגשתי שאני עומד להתעלף) הכנסתי 220 גר' חזה עוף ו-150 גר' כבד עוף בתנור (שומני משהו), עם סלט גדול בצד (לא מכניס פחמימה).

סוף סוף העפתי את כל הנוזלים מהעמסה האחרונה (והמוגזמת) והיום אני מרגיש ונראה הרבה יותר טוב, הבעיה שאני צובר המון המון נוזלים בהעמסה, ממש כמו ספוג אנושי, וזה מתיישב לי טוב במותניים.

מחר אני אקח ל-טרוזין בנוסף ליהומבין \ קפאין. לא יצא לי לעשות מחר אירובי על הבוקר, אבל אני אדאג לעשות על בטן ריקה ואני לא אוכל 3 שע' אחרי האירובי (must) כדי לשמור על האפקט של היהומבין, עד היום ניטרלתי את היהומבין מייד אחרי האירובי בכך שהכנסתי חלבון במיידי (על מה בדיוק אני שומר? אין לי שריר D:)

אני אמשיך ככה שבועיים - שלוש ונראה מה יהיה, אני נשקל מעכשיו רק בבוקר על בטן ריקה, ובהעמסה הבאה אני לא מגזים, מקס' 500 גר' פחמימה וצ'יט, לא יותר.

אני שוקל להתחיל מאסה בתצורת AD עם SS, אני לא רוצה להכניס יותר מדי פחמימות במאסה כי יש לי נטייה לצבור נוזלים.

הגעתי למסקנה שהרבה ממה שאני מחשיב לשומן זה בעצם עור עודף, אני צריך לבדוק אם יש לזה טיפול לא-כירורגי \ טבעי שיכול לעזור ולהפחית את זה, שמעתי על LPG ואני אבדוק את זה לעומק.

נקווה שהויטמינים ישפרו את המצב ההורמונלי שלי קצת (אופטימן + ויטמין סי)

בהצלחה! 😃
גם אני בפעמים הראשונות הרגשתי שאני עומד להקיא, לאחר מכן התברר לי (אחרי שלקחתי 600 מ"ג בלי קשר לY) שהגורם הוא קפאין, זה כנראה גם מה שמקפיץ לך את הדופק.
אגב, תשלח לי גם את התמונות.

גם אני לא מאמין שיש מי יודע מה מותניים על12% נירא לי אתה מגזים עם זה בטירוף, תפרסם תמונות כבר בלוג מאשר לשלוח לפרטי.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שיש לי 2% תקועים בדיוק בחגורת הבטן \ מותניים.

אני בימים האחרונים עם 4 כדורי ל-טרוזין + 20 יהומבין + 200 קפאין על בטן ריקה, אירובי 50 דק' בדופק 160-175, אימוני משקולות (כמה שאפשר), מכניס חלבון 3-4 שעות אחרי סיום האימון, היום מורכז מ2-3 ארוחות, למען האמת קשה לי לספור כמה קלוריות אני אוכל אבל זה בקושי מגיע ל1500 קלו' בוודאות, אני בקושי מכניס משהו חוץ מחלבון, שומן וירקות.

בינתיים ירדתי לא רע לדעתי, אני אנסה להמשיך ככה עוד שבועיים ואם אני אהיה מרוצה אני אמשיך, אחרת אני עובר לנייטרלי למשך שבועיים - שלוש לתת לגוף קצת מנוחה ולראות איך אני מסתגל לנייטרלי, אולי משם אני אעבור למאסה וזהו.

גם אני לא מאמין שיש מי יודע מה מותניים על12% נירא לי אתה מגזים עם זה בטירוף, תפרסם תמונות כבר בלוג מאשר לשלוח לפרטי.
בתמונות רואים ילד מורעב שיצא ממחנה התעללות, אפשר לומר שאם תפתח נטשיונל גאוגרפיק ותראה ילדים מורעבים באפריקה (כן עצוב) אז הוא נראה מאוד דומה.

בינתיים ירדתי לא רע לדעתי, אני אנסה להמשיך ככה עוד שבועיים ואם אני אהיה מרוצה אני אמשיך, אחרת אני עובר לנייטרלי למשך שבועיים - שלוש לתת לגוף קצת מנוחה ולראות איך אני מסתגל לנייטרלי, אולי משם אני אעבור למאסה וזהו.

זה מה שאתה צריך לעשות לדעתי. כשתתחיל לתכנן את המאסה אפשר לתת כמה טיפים לאנשים כמונו עם נטייה לגדילה במותניים, אבל במצב שלך כרגע אין שום סיבה להמשיך לחטב.

אולי תשלח לי גם את התמונה? אני רוצה לראות למה אתה מתכוון..

זה מה שאתה צריך לעשות לדעתי. כשתתחיל לתכנן את המאסה אפשר לתת כמה טיפים לאנשים כמונו עם נטייה לגדילה במותניים, אבל במצב שלך כרגע אין שום סיבה להמשיך לחטב.
תבין שהוא אומר לי שהוא מתחיל מסה מ 1999

• פותח/ת השרשור
I'm almost there :(

ובנימה יותר רצינית, הצום & אירובי & יהומבין + קפאין + ל-טרוזין נראה לי עובד.

אני אמשיך עם זה עוד שבוע וחצי להפיק מזה את המירב עד שהBMR שלי ירד בצורה שגם תפריט חיטוב יחשב לתפריט מאסה ואז אני אעבור לנייטרלי וכנראה שמשם למאסה איכותית ונקייה (סעמק חלמתי על מאסה עם גלידות והמבורגרים)

מרוב שאני אוטיסט, אני לא מתכוון לעשות העמסה בסוף השבוע וחצי האלו אלא לעבור לנייטרלי ישר (וזה יחסר לי מאוד).. אולי אני אעשה העמסה ואחריה עוד 3-4 ימים רק לדלל ומשם אני אצא לנייטרלי (אני מתחיל להבין כמה השריטה עמוקה)

הדבר היחידי שמפריע לי זה שבמקום לחטב לקיץ אני אשמין לקיץ, עוד 3-4 חודשים אני אהיה בוודאות עוד 3-4% שומן, כנראה שבכללי עוד 10-12 קילו, במיוחד אחרי תקופת הרעבה סומלית במיוחד, ולשמחתי (ממש לא) אני אהיה מלא בנוזלים ושומן במותניים בדיוק לים!

לדעתי עם תפריט כמו שצריך אתה לא תעלה שומן או נוזלים בקיץ.
אם תיהיה עם כמות פחמימות סבירה(נגיד 200 ביום של אימון ו150 ביום ללא אימון) ומאזן קלורי חיובי לא מוגזם.

מזל טוב שנפל לך האסימון שזה לא שומן

בהצלחה
ואחלה לשמוע שהיוהמבין עושה את העבודה

גם אם תעלה 3% שומן לא יראו את זה עליך, אל תדאג. יאללה, הגיע הזמן להפסיק עם ההרעבות ולהוסיף קצת שריר.

• פותח/ת השרשור
יאללה באטרף!

ב-18.4 אני מתחיל 😃 אני רוצה להכניס העמסה אחת באמצע כי אחרי זה אני לא אוכל להרשות לעצמי.

• פותח/ת השרשור
סיימתי היום העמסה של בערך 5500-6000 קלוריות, קינחתי במוזס (ובאמת שכואבת לי הבטן ואני אצטער על זה מחר..) סה"כ העמסה דו יומית בסביבות ה10K קלוריות (זה בערך מה שאכלתי בשבוע האחרון כולו )

ממשיך לשפר את הטכניקה בתרגילי SS.

ממחר ועד שבוע הבא אני מחטב ואח"כ עובר לנייטרלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית