הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט כבד

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
היום הצלחתי להרים 100 לחמישיה אבל הרגיש ממש ממש כבד. הייתי מעלה 5 קילו מאימון לאימון. השאלה שלי האם כדאי לחתוך להעלאה של 3.75? יש לי מיקרו פלטות אז אני יכול לעלות איתם.
תודה

1.25 קילו לא ישנה כלום. בהצלחה עם ה 105

במקומך לא הייתי ממהר להוסיף עוד משקל אם מתחיל להרגיש כבד..
אם אתה מרגיש שצריך לחתוך אז תחתוך

1.25 קילו לא ישנה כלום. בהצלחה עם ה 105

אה כן? שישבור את הגב בכול מחיר? הוא אומר לך שזה הרגיש לו ממש ממש כבד ואתה אומר לו בהצלחה עם ה105
כאילו אתה סופרמן, תהיה ריאליסטי ולא ליפטר ומגניב.

אה כן? שישבור את הגב בכול מחיר? הוא אומר לך שזה הרגיש לו ממש ממש כבד ואתה אומר לו בהצלחה עם ה105
105 קג דדליפט לא ישבור לאף גבר בריא שעשה אימון קודם 100 קג את הגב.
במקרה הכי גרוע חזרה או שתיים לא היו עולות.

תירגע ותנשום.
זה נראה כאילו באת לכאן טעון.
לא חנן ולא אני ליפטרים, ולהתקדם ב 1.25 קג יותר - זה לא מה שיעשה את ההבדל בין כישלון להצלחה במשקלים האלה.

• אהבתי
Reactions: SBD
תירגע ותנשום.
זה נראה כאילו באת לכאן טעון.
לא חנן ולא אני ליפטרים, ולהתקדם ב 1.25 קג יותר - זה לא מה שיעשה את ההבדל בין כישלון להצלחה במשקלים האלה.

לא טעון ולא כלום, אני אמרתי את שלי.

לא טעון ולא כלום, אני אמרתי את שלי.
באת טעון.
חנן הציע לבחור להתקדם סה"כ בעוד 1.25, ואתה התנפלת עליו.
סופרמן, להיות ריאליסטי, לא ליפטר מגניב..
אפשר לנהל דיון בצורה רגועה יותר גם.

באת טעון.
חנן הציע לבחור להתקדם סה"כ בעוד 1.25, ואתה התנפלת עליו.
סופרמן, להיות ריאליסטי, לא ליפטר מגניב..
אפשר לנהל דיון בצורה רגועה יותר גם.

אני מסתכל על זה מ100 ל -105 קילו, אם היה לו ממש ממש קשה כמו שהוא מתאר אז אין טעם לקפוץ ב-5
ולא באתי טעון ,אתה רוצה שאני אגיד את זה בכוח? אולי ארשום לך בהודעה פרטית שכן? מה אתה מנסה בכוח?

אני מסתכל על זה מ100 ל -105 קילו, אם היה לו ממש ממש קשה כמו שהוא מתאר אז אין טעם לקפוץ ב-5
ולא באתי טעון ,אתה רוצה שאני אגיד את זה בכוח? אולי ארשום לך בהודעה פרטית שכן? מה אתה מנסה בכוח?
אין בעיה,אמרת קיבלתי.

• פותח/ת השרשור
הם צודקים לגמרי, הרגיש לי כבד כי החימום שלי לא היה כמו שצריך ואתמול נתתי 110 לחמישייה , לא היה קל אבל הצלחתי:)

הם צודקים לגמרי, הרגיש לי כבד כי החימום שלי לא היה כמו שצריך ואתמול נתתי 110 לחמישייה , לא היה קל אבל הצלחתי:)

זה לא אומר שאני טועה, זה אומר שאתה לא יודע להתחמם כמו שצריך, אחלה שמח שפתרת את הבעיה.

@TricepsGod
השאלה הייתה האם לבצע 103.75 או 105.
הפרש של 1.25 קילו על משקל של 100 קילו לסט של חמש חזרות הוא זניח.
לצורך העניין אם ישנת שעה פחות, קמת מצונן או סתם החזקת פחות טוב את המוט ישפיעו יותר מאשר 1.25 קילו.

לגבי האם ואיך להתקדם במשקל כאשר הסט עולה בקושי רב, זאת שאלה טובה.
לדעתי עם השלמת את הסט 'נקי' כלומר בלי ספוטר או חצאי חזרות, כדאי להתקדם לפי התוכנית.

• פותח/ת השרשור
זה לא אומר שאני טועה, זה אומר שאתה לא יודע להתחמם כמו שצריך, אחלה שמח שפתרת את הבעיה.
לא אמרתי שטעית אמרתי שהם צדקו במה שהם אמרו ולגבי החימום למדתי איך להתחמם כמו שצריך.

הבדל של 2.5 קילו בדדליפט הוא זניח.
מניסיון, אם עשית 100, ואימון אחר הבא לא הצלחת 105, גם 102.5 לא היה עולה.

Back
למעלה תחתית