הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss תוכניות להמשך

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים 😃

זמן מה לא כתבתי,וחזרתי לאימונים סדירים כבר חודש ימים אחרי 3 וחצי חודשים בלי,
המצב לא משהו
נתונים:
גובה:179
משקל:77-76
אוחז שומן :כ11%

זה השבוע השלישי שאני עובד עם ss והמשקלים קופצים וגם משקל הגוף שעלה 2 קילו,
המטרה שלי היא מסה (סביב ה90 קילו) הבנתי שעם התכנית הזאת אפשר להמשיך עד ל90 המבוקש,השאלה שלי היא מה אחרכך אחרי שאני עושה סקוואט לפחות 1.5 כפול הגוף שלי,והגעתי למסה שרציתי,מתי יש צורך בעצם לבודד שרירים?,לתת דגשים,לשפר פרופורציות (עד כמה שאפשר)
ז"א מה השלב הבא אחרי ה ss יש זמן מוגדר לתוכנית?

• פותח/ת השרשור
SS לא תסדר לך עם העבודה (הוא דוגמן) אם אתה יש לך צילומים בזמן הקרוב ואתה צריך להישאר חטוב.
בנתיים זה בסדר,אני רוצה לחזור למשקלים ואף לשבור אותם בתרגילים הבססים,זאת נראת לי תוכנית שטובה למסה (נקיה יחסית).
תודה ברבל

פיצולים זה לא יעיל
תעבור על הנעוצים בפורום אימונים

יש תוכניות מתקדמות יותר, אתה יכול לחפש על זה מידע בפורטל
למשל של לייל או HIT לכיוון הBB
ורוב השאר תוכניות כוח

כוח קשור במאסה, לפחות בשלבים הראשונים אתה חייב לצבור הרבה משקל על המוט עד שתוכל לחליט מה אתה עושה
HIT?

בנתיים זה בסדר,אני רוצה לחזור למשקלים ואף לשבור אותם בתרגילים הבססים,זאת נראת לי תוכנית שטובה למסה (נקיה יחסית).
תודה ברבל
SS לא מתאימה למי שרוצה להישאר חטוב,צריך לאכול הרבה כדי להתאושש ממנה ולהתקדם במשקלים כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
SS לא מתאימה למי שרוצה להישאר חטוב,צריך לאכול הרבה כדי להתאושש ממנה ולהתקדם במשקלים כמו שצריך.
שמע אני עולה במסה,אין תוכנית שתשאיר אותי מגולף כמו אחרי חיטוב,זאת אחת שלא נסיתי אף פעם,אז למה לא:) ביחוד זה שלא התאמנתי 3חודש

נערך לאחרונה:
אם כרגע אתה מנסה לעלות במאסה אין ספק שזו תכנית מצויינת למטרה שלך, אבל תקח בחשבון אם בזמן הקרוב יש לך צילומים (מה שימנע ממך לאכול כמו שצריך,מה שימנע ממך להתקדם כמו שצריך) ואת הזמן שיקח לך להתחטב.

אתה יכול לנסות לעשות AD בזמן התוכנית, ישאיר אותך יותר חטוב.
גם אם לא תאכל הרבה עדיין תיתקדם (אבל ממש, ממש לאט יותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית