עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיקרון זה משתנה, פתאום אני רואה עלייה ואז פתאום שווה אחרי יש ירידהאם אתה לא עולה במשקל גוף זה אומר שאתה כרגע אוכל בנייטרלי שלך.
או שהחישוב ערכים שלך לא נכון, או שאתה שורף יותר קלוריות ממה שאתה חושב.
זה התוכנית:אם אתה לא רואה שינוי ויזואלי ככל הנראה שאתה לא עושה משהו כמו שצריך.
צריכים יותר פירוט של התוכנית הנוכחית.
טוב בקשר לתכנית אימונים שלך , בתכנית a אתה לא צריך כזה הרבה תרגילים לחזה , אתה יכול לוותר על פרפר במכונה כנל לגבי כתפיים תוריד תרגיל אחד-שתיים.בעיקרון זה משתנה, פתאום אני רואה עלייה ואז פתאום שווה אחרי יש ירידה
זה התוכנית:
A:
גב - פול אובר, חתירה, מתח רחב
חזה - בנץ פרס, דאמבלים בשיפוע חיובי, כבל כרוס, פרפר במכונה
כתפיים - לחיצת כתפיים, הרחקת כתפיים, פשיטת כתפיים, קרוסים(כתף אחורית)
B:
רגליים - סקוואט בסמית משין, פשיטת ברכיים, כפיפת ברכיים, תאומים
יד קדמית - פטישים, כפיפת מרפקים במוט W, דאמבל קורלס
יד אחורית - סקול כראשרס, מקבילים, פשיטת מרפקים(פולי עליון)
*כולם 3 סטים ו8 חזרות
יכול להיות בגלל תוכנית האימונים הזאת ?
נשמע מוזר. אמרת שאתה עולה במשקלי עבודה אז כנראה התוכנית עובדת לך. תביא קצת פרטים על עצמך - גובה, משקל גוף ומשקלי עבודה במורכבים.אני מתאמן AB ועם אותה תכנית 3 חודשים.
ה-RMR שלי הוא 2000 ואני אוכל בסביבות 2800 קלוריות ביום ומקפיד על החלבון. אני מתקדם במשקלים פעם בשבוע אבל לא עולה במשקל גוף, זה אומר שאני לא עולה במסת שריר?
גם אני חשבתי לוותר על הפרפר בחזה, אבל לגבי הכתפיים איזה תרגיל להוריד ?טוב בקשר לתכנית אימונים שלך , בתכנית a אתה לא צריך כזה הרבה תרגילים לחזה , אתה יכול לוותר על פרפר במכונה כנל לגבי כתפיים תוריד תרגיל אחד-שתיים.
בנוגע לתכנית b יד קדמית לא דורשת יותר מ2 תרגילים , אתה יכול לעשות גם 1 .
יש סיבה שאתה לא עושה סקוואט ברגליים? ובלי קשר הייתי מוריד תרגיל אחד פשיטה/כפיפת ברכיים ומוסיף לאנצים במקום .
בהצלחה
במחשבה שנייה שאני חושב על זה אני לא באמת עולה במשקלים, זה תלוי מתי אני עושה כל תרגיל באימון.נשמע מוזר. אמרת שאתה עולה במשקלי עבודה אז כנראה התוכנית עובדת לך. תביא קצת פרטים על עצמך - גובה, משקל גוף ומשקלי עבודה במורכבים.
בכל מקרה, יש הרבה משתנים. העליה האופטימלית אמורה להיות בין 0.5 ל 1 קילו כל שבוע +~. אל תשכח שנוזלים משפיעים המון על משקל גוף.
לא. כנראה התוכנית שלך לא טובה. ועוד פעם, תביא פרטים על עצמך. לא נוכל לעזור לך אם לא תפרט קצת על עצמך. יכול להיות שנפח העבודה גבוה מידי בישבילך.גם אני חשבתי לוותר על הפרפר בחזה, אבל לגבי הכתפיים איזה תרגיל להוריד ?
בקשר ליד הקדמית אני יכול להסכים איתך לגבי שתי תרגילים בשבילו, אז עדיף להשאיר את הפטישים ואת הדאמבל קורלס ?
במחשבה שנייה שאני חושב על זה אני לא באמת עולה במשקלים, זה תלוי מתי אני עושה כל תרגיל באימון.
אז זה אומר שאני צריך להוסיף עוד קלוריות לתפריט שלי לכיוון ה-3000 ?
בכתפיים הייתי משאיר לחיצת כתפיים והרחקה לצדדים , ביד קדמית מוט w ותבחר עוד תרגילגם אני חשבתי לוותר על הפרפר בחזה, אבל לגבי הכתפיים איזה תרגיל להוריד ?
בקשר ליד הקדמית אני יכול להסכים איתך לגבי שתי תרגילים בשבילו, אז עדיף להשאיר את הפטישים ואת הדאמבל קורלס ?
במחשבה שנייה שאני חושב על זה אני לא באמת עולה במשקלים, זה תלוי מתי אני עושה כל תרגיל באימון.
אז זה אומר שאני צריך להוסיף עוד קלוריות לתפריט שלי לכיוון ה-3000 ?
גובה ומשקל אתה צריך ?לא. כנראה התוכנית שלך לא טובה. ועוד פעם, תביא פרטים על עצמך. לא נוכל לעזור לך אם לא תפרט קצת על עצמך. יכול להיות שנפח העבודה גבוה מידי בישבילך.
למה לא גם להשאיר את התרגיל לכתף האחורית ?בכתפיים הייתי משאיר לחיצת כתפיים והרחקה לצדדים , ביד קדמית מוט w ותבחר עוד תרגיל
כתף אחורית שלך עובדת ברוב המשיכות שאתה עובד על הגב , אתה לא מתאמן ותיק ולא צריך לעבוד במיוחד על כתף אחורית אתה צריך לפתח כח בתרגילים מורכבים לפני שאתה מתעסק בנפחגובה ומשקל אתה צריך ?
למה לא גם להשאיר את התרגיל לכתף האחורית ?
אני מעדיף לעבוד על כל יד בנפרד אז אני יעשה דאמבלים ופטישים ליד קדמית.
בתוכנית ששלחתי יש טעות. באימון A אני עובד על חזה, יד אחורית וכתפיים. באימון B זה רגליים, גב ויד קדמית.כתף אחורית שלך עובדת ברוב המשיכות שאתה עובד על הגב , אתה לא מתאמן ותיק ולא צריך לעבוד במיוחד על כתף אחורית אתה צריך לפתח כח בתרגילים מורכבים לפני שאתה מתעסק בנפח
לא אחיבתוכנית ששלחתי יש טעות. באימון A אני עובד על חזה, יד אחורית וכתפיים. באימון B זה רגליים, גב ויד קדמית.
עדיין צריך עוד תרגיל לכתף אחורית ?
מסהמאסה חיטוב?
למה לא? אמרת שהכתף האחורית עובדת במשיכות ובאימון A שזה חזה ויד אחורית איך משיכות ?לא אחי
אוקי ולגבי מספר סטים וחזרות להשאיר 3 סטים ו8 חזרות ?תסתכל מה כתבתי לך לפני 2 תשובות ותפנים , אתה לא מתאמן ותיק ואתה לא צריך לעבוד על כתף אחורית במיוחד אתה צריך לפתח כח בסיסי בתרגילים מורכבים.
אפשר להתחזק גם בתכנית שיותר מתאימה להיפרטרופיה.. מה הטעם להתחיל דווקא מלמקסם התחזקות? למרות שאני סבור שאולי בטווח היותר רחוק זה יכול להשתלם, רובם לא ירצו לעבוד ככה..תסתכל מה כתבתי לך לפני 2 תשובות ותפנים , אתה לא מתאמן ותיק ואתה לא צריך לעבוד על כתף אחורית במיוחד אתה צריך לפתח כח בסיסי בתרגילים מורכבים.
להתחזק בתרגילים המורכבים לא אומר שלא יהיה לו היפוטרפיה , להפך , וכמו שאמרת לעבוד על שרירים קטנים בתור מתחיל לא ישתלמו בטווח הארוך .אפשר להתחזק גם בתכנית שיותר מתאימה להיפרטרופיה.. מה הטעם להתחיל דווקא מלמקסם התחזקות? למרות שאני סבור שאולי בטווח היותר רחוק זה יכול להשתלם, רובם לא ירצו לעבוד ככה..
כתף אחורית לא מקבלת מספיק גירוי מתרגילים מורכבים אלא אם כן הוא יעשה חתירה עם ידיים רחוקות מהגוף..
להתחזק בתרגילים המורכבים לא אומר שלא יהיה לו היפוטרפיה , להפך , וכמו שאמרת לעבוד על שרירים קטנים בתור מתחיל לא ישתלמו בטווח הארוך .
נכון שזה כיף בהתחלה לעשות תרגילים על שרירים כמו טרפזים אבל בטווח הארוך זה יעצור אותו