אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

א. לכל מי שבלחץ שיזמין מ iherb, יש להם משלוח DHL כולל עמלות כולל הכל, תוך פחות משבוע יש לך חבילה עד הבית עם שליח. מדי פעם יש מבצעים וקופונים ממש שווים.

ב. לא הייתי נלחץ מכל העמלות חרטא, זאת המצאה ישראלית של הגנבים שעובדים בחברות שליחויות, תגיד שלא מתאים לך לשלם ויחנקו עם החבילה שלהם, לי אישית 'ויתרו' על עמלות שקר של 100 שקל, אמרתי פשוט מאוד - אני לא משלם שקל, לא עברתי את ה75$ לכן אני לא מתכוון לשלם אגורה, לא לכם ולא למשרד הבריאות ולא יודע למי, אם אתם רוצים תחזירו את החבילה לשולח וזהו.

א. לכל מי שבלחץ שיזמין מ iherb, יש להם משלוח DHL כולל עמלות כולל הכל, תוך פחות משבוע יש לך חבילה עד הבית עם שליח. מדי פעם יש מבצעים וקופונים ממש שווים.

ב. לא הייתי נלחץ מכל העמלות חרטא, זאת המצאה ישראלית של הגנבים שעובדים בחברות שליחויות, תגיד שלא מתאים לך לשלם ויחנקו עם החבילה שלהם, לי אישית 'ויתרו' על עמלות שקר של 100 שקל, אמרתי פשוט מאוד - אני לא משלם שקל, לא עברתי את ה75$ לכן אני לא מתכוון לשלם אגורה, לא לכם ולא למשרד הבריאות ולא יודע למי, אם אתם רוצים תחזירו את החבילה לשולח וזהו.
היה לך את ה35.1 שקל האלה ואמרת לא?

אולי קמח שיבולת שועל ? כי אני יודע שיש כזה דבר. ניסיתי לגרוס בבלנדר לאבקה ואז לערבב ביד אבל זה לא מתערבב.
אני יודע מניסיון שזה לא מתערבב לבד הדבר היחיד שאני מצאתי שעובד (ועובד טוב) זה instant oats
אם אתה מוצא משהו אחר אשמח שתעדכן

איזה טענה לטעון?
תגיד שאתה מוכן לשלם את ה17% מעמ אבל לא את שאר העמלות שהם ככל הנראה ידחפו כמו עמלת אחסנה או עמלת הדפסה ודברים מפגרים שכאלה, במקרה הכי גרוע תגיד להם להחזיר את זה לשולח הרי לא שלמת על המשלוח אז תוכל להגיד להם שלא קבלת את זה או שתפתח קייס בפאיפל

תמיד הייתי מזמין מvita cost חלבון של ON היה יוצא לי 270 שקל כולל משלוח, בmy protein יותר זול?

לגבי חלבון של my protein, לא עדיף לקפוץ לחנות של אמינו שופ וב-180 שקל לגמור את הסיפור?
או שיש קאץ?

myprotain עכשיו לוקחים 50 פאונד למשלוח ? הגיוני ? יש דרך להוריד את המחיר הזה ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית