הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

אסף אתה טועה, PAYPAL לא יתעסקו עם המכס בשום צורה.
תחילה, מסבירים לחברת השילוח שלא מעוניינים לשלם, גם בכתב אם אפשר, אם לא תקליטו את השיחה לפחות ותבקשו הסבר על מה ה35.
אח"כ יוצרים קשר עם MYPROTIEN ומסבירים את הסיפור, ומדגישים שזה קורה לכל הישראלים פה וזה ממש גניבה.
ומחכים לתשובה שלהם לראות מה הפתרון, יש מצב שהם לא יתגמשו ורק אז פונים לPAYPAL עם הסבר.
לפני שפונים לPAYPAL צריך לראות שאין איזה אותיות קטנות של MYPROTIEN בעמוד של המשלוח, אבל שוב פעם - וזה תקף לכל דבר שאני מזמין מחו"ל, אם מאיזשהי סיבה זה חוזר לשולח, אני מקבל את הכסף חזרה כולל הכל. זה תקף גם לאיזה עט ב5 שקל שהזמני מEBAY וגם למוצר יקר.

תחילה, מסבירים לחברת השילוח שלא מעוניינים לשלם, גם בכתב אם אפשר, אם לא תקליטו את השיחה לפחות ותבקשו הסבר על מה ה35.
אח"כ יוצרים קשר עם MYPROTIEN ומסבירים את הסיפור, ומדגישים שזה קורה לכל הישראלים פה וזה ממש גניבה.
ומחכים לתשובה שלהם לראות מה הפתרון, יש מצב שהם לא יתגמשו ורק אז פונים לPAYPAL עם הסבר.
לפני שפונים לPAYPAL צריך לראות שאין איזה אותיות קטנות של MYPROTIEN בעמוד של המשלוח, אבל שוב פעם - וזה תקף לכל דבר שאני מזמין מחו"ל, אם מאיזשהי סיבה זה חוזר לשולח, אני מקבל את הכסף חזרה כולל הכל. זה תקף גם לאיזה עט ב5 שקל שהזמני מEBAY וגם למוצר יקר.
וויתרו לך על ה 35 שקל?

כתבתי בעמוד הקודם, בקיצור פעם אחת שילמתי פעם אחת ויתרו לי על יותר מ35, אבל זה לא אומר שיוותרו לכולם ויש מצב שתצטרכו לממש את האיום ובאמת לבטל את ההזמנה ולהחזיר למוכר, תחשבו מה אתם מעדיפים לעשות.

אין לי מושג מה הדרך עבודה של פייפל אבל ממה שאני עשיתי זה כשמבקשים ממני עמלות אני פשוט מבקש החזר בפייפל כי זה לא הגיע אלי, זה משתחרר מהמכס והם פשוט שולחים את זה אליי.

הזמנתי ב-16.9 והחבילה כבר מחכה לי בסניף הדואר המקומי לפי המעקב אחרי החבילה באתר של דואר ישראל.
היי,אספת כבר את החבילה ?
אני עוד לא קיבלתי הודעה מהדואר שהחבילה הגיעה..פשוט מתסכל
דרך אגב,הקוד שקיבלת במייל למעקב באתר של הדואר עובד ?
הקוד לאתר של TRAKPAK עובד אבל הקוד לאתר של הדואר לא עובד לי..
ואי אפשר לתפוס אותם בטלפון,פשוט ביזיון

היי,אספת כבר את החבילה ?
אני עוד לא קיבלתי הודעה מהדואר שהחבילה הגיעה..פשוט מתסכל
דרך אגב,הקוד שקיבלת במייל למעקב באתר של הדואר עובד ?
הקוד לאתר של TRAKPAK עובד אבל הקוד לאתר של הדואר לא עובד לי..
ואי אפשר לתפוס אותם בטלפון,פשוט ביזיון

לא קיבלתי כלום, ועוד יותר גרוע באתר המעקב של הדואר (אתה יכול להגיע אליו בלחיצה על הכפתור View more tracking ולהעתיק את הקוד שמופיע ב-Local Tracking Number) רשום שקיבלתי הודעה בכתב על כך שאני צריך לשלם שחרור מהמכס למרות שלא קיבלתי שום דבר.
לא ניסיתי אפילו להתקשר כי אני מכיר את הנפשות הפועלות בדואר ישראל וחבל על העצבים שלי, אני יגיע לשם ברגע שאקבל את ההודעה בדואר ואסביר להם שלפי החוק אני לא אמור לשלם עוד שקל נוסף, במידה ויתעקשו אני לא לוקח את החבילה ושישברו את הראש עם השולחים.
לא יודע איך זה יגמר, מה שבטוח זאת הפעם האחרונה אי פעם שאני משתמש בשירותי הדואר, בתור אחד שמזמין הרבה דברים מהאינטרנט יש עוד הרבה חברות משלוח לעבוד איתן, אני לא מתכוון להזמין יותר שום דבר שעובר תחת החלאות האלה.

חבל שאתם מתעסקים בכל החרא הזה כשאפשר פשוט להזמין מiherb, שם אין הבעיה הזו אף פעם.

אם ככה זה יוצא עוד יותר לא משתלם להזמין ממי פרוטאין
הבעיה של ה 35 שקל האלו קיימת גם במשלוחים גדולים? (250-270שקל ובאיזור ה 5קילו)

חבל שאתם מתעסקים בכל החרא הזה כשאפשר פשוט להזמין מiherb, שם אין הבעיה הזו אף פעם.

רציתי לנסות את המוצרים של MP אבל אני לעולם לא אזמין יותר משום אתר שעובד עם הגנבים מדואר ישראל, מבחינתי להזמין BPI ודיימטייז מ-iherb רק שדואר ישראל לא יגעו לי בחבילה.
איזה הנחות יש שם? שאני אדע להבא

אם ככה זה יוצא עוד יותר לא משתלם להזמין ממי פרוטאין
הבעיה של ה 35 שקל האלו קיימת גם במשלוחים גדולים? (250-270שקל ובאיזור ה 5קילו)
למה לא משתלם? גם עם ה35 שקלים האלה זה יוצא בסביבות ה 300-350 שקלים (תלוי בהנחות שיש באותו זמן באתר) ל 5 קילו חלבון.

רציתי לנסות את המוצרים של MP אבל אני לעולם לא אזמין יותר משום אתר שעובד עם הגנבים מדואר ישראל, מבחינתי להזמין BPI ודיימטייז מ-iherb רק שדואר ישראל לא יגעו לי בחבילה.
איזה הנחות יש שם? שאני אדע להבא
איהרב עובדים עם dhl למזלנו. ופעם ב יש 10% או משלוח חינם וכו', עכשיו יש שם על כל מיני אבקות כמו אופטימום למשל, תבדוק.
יש mp בזול באיהרב אגב

איהרב עובדים עם dhl למזלנו. ופעם ב יש 10% או משלוח חינם וכו', עכשיו יש שם על כל מיני אבקות כמו אופטימום למשל, תבדוק.
יש mp בזול באיהרב אגב

לא מאסלפארם, מייפרוטאין. אין לאייהרב מוצרים שלהם.
תודה בכל מקרה.

לא מאסלפארם, מייפרוטאין. אין לאייהרב מוצרים שלהם.
תודה בכל מקרה.
באמינו שופ יצא לך יותר זול לשק של 2.5, במיוחד אם תאסוף לבד. גם עם משלוח זה יוצא אותו מחיר כמו mp מחו"ל רק ללא הכאב ראש של המכס והדואר.
בכיף

באמינו שופ יצא לך יותר זול לשק של 2.5, במיוחד אם תאסוף לבד. גם עם משלוח זה יוצא אותו מחיר כמו mp מחו"ל רק ללא הכאב ראש של המכס והדואר.
בכיף
העניין הוא שלאמינושופ אין מלאי וכשדיברתי איתם אמרו שיגיע רק בנובמבר.

אמרו לי שהמכולה בארץ, אחרי החג אמור להגיע אמרו לי להתקשר בחג ולבדוק

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית