הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

https://image.prntscr.com/image/_ujRIxisSAiepd_Fj5NklA.png
_ujRIxisSAiepd_Fj5NklA.png

אכן יש הפרש אבל אתה לא מציין שבאתר האנגלי יש עלות של עוד 150 פאונד משלוח סה"כ החבילה תעלה £289.80 שזה 1,340 ש"ח
עדיין יותר זול...
אכן יש הפרש אבל אתה לא מציין שבאתר האנגלי יש עלות של עוד 150 פאונד משלוח סה"כ החבילה תעלה £289.80 שזה 1,340 ש"ח
נכון אני סתם זרקתי דוגמה להמחשה בכל מקרה שווה לציין שעד שלא התחילו לייבא את חיי פרוטאין לארץ המשלוח היה קבוע על 30 פאונד....

כמו כל דבר בארץ, נכנס יבואן רשמי שהסביר לחברה מחו"ל כמה הישראלים פרייארים וכמה השוק הזה בעייתי, יצא שהוא היבואן היחיד ומאז הוא דופק מחירים.
רק שהפעם הוא הצליח לסגור גם עם MP שתדפוק מחירים לישראלים שמזמינים מחו"ל. 😄

כמו כל דבר בארץ, נכנס יבואן רשמי שהסביר לחברה מחו"ל כמה הישראלים פרייארים וכמה השוק הזה בעייתי, יצא שהוא היבואן היחיד ומאז הוא דופק מחירים.
רק שהפעם הוא הצליח לסגור גם עם MP שתדפוק מחירים לישראלים שמזמינים מחו"ל. 😄
יש ברירה? כל עוד הן מוכרים בבכי זול או דברים שאין בשום מקום אחר

ממליץ להמנע מלהזמין מויטה קוסט.
אני מחכה כבר מעל חודש למשלוח. (בעת ההזמנה רשום 15-30 יום למשלוח.)
רק שעכשיו, אחרי שדיברתי עם נציג, נאמר לי שחבילה מוגדרת "אבודה" רק אחרי 60 יום.
כלומר בפועל יש להם חודשיים עבור משלוח... לא יודע מי מחכה חודשיים לתוסף מזון והטריק הזה דיי בושה.

כלומר בפועל יש להם חודשיים עבור משלוח... לא יודע מי מחכה חודשיים לתוסף מזון והטריק הזה דיי בושה.
באמת יש להם הרבה עיכובים.
למעשה הם פעם אחת שלחו לי חבילה לברזיל, ועד שהם אישרו שהחבילה אבודה עבר זמן.

אני בדיוק אותו מקרה
רוב החבילות שלי מויטה הגיעו אחרי שבוע ההזמנה האחרונה שולמה לפניי חודשיים בדיוק אני אפנה אליהם היום לקבל החזר

חשוב לציין שבויטהקוסט אם לא קבלת את ההזמנה אחרי חודשיים - החזר ויהי מה (וזה תמיד, אבל תמיד, באשמת דואר ישראל והמכס).
קרה לי כבר שהחבילה לא הגיע אחרי חודשיים, קבלתי החזר, ופתאום אחרי עוד חודשיים היא כן הגיעה (או יש להגיד, ההסניף של דואר ישראל נזכר שהיא יושבת אצלו).
באייהרב הם רוצים קודם לקבל את החבילה חזרה ואז לתת החזר, דרך שיכול לקחת נצח (שוב בגלל דואר ישראל.

אבל אכן, בגדול אייהרב יותר משתלם בדרך כלל בגלל המשלוח אלא אם יש בויטהקוסט משלוח חינם לפעמים.

חשוב לציין שבויטהקוסט אם לא קבלת את ההזמנה אחרי חודשיים - החזר ויהי מה (וזה תמיד, אבל תמיד, באשמת דואר ישראל והמכס).
קרה לי כבר שהחבילה לא הגיע אחרי חודשיים, קבלתי החזר, ופתאום אחרי עוד חודשיים היא כן הגיעה (או יש להגיד, ההסניף של דואר ישראל נזכר שהיא יושבת אצלו).
באייהרב הם רוצים קודם לקבל את החבילה חזרה ואז לתת החזר, דרך שיכול לקחת נצח (שוב בגלל דואר ישראל.

אבל אכן, בגדול אייהרב יותר משתלם בדרך כלל בגלל המשלוח אלא אם יש בויטהקוסט משלוח חינם לפעמים.

דווקא ויטה קוסט יצאו אחלה, פניתי אליהם היום הם נתנו לי זיכוי מלא וקופון בשווי 30$ לקנייה הבאה והמשלוח שלי נמצא בארץ כבר למעלה מחודש וחצי מאמין שהוא יגיע בסופו של דבר

בסוף החברות האלו יתייאשו מהשוק בישראל בעקבות הדואר ואז יקרה אחד משני דברים
או שיעבדו עם חברות משלוח נורמאליות (ואז המשלוח יתייקר בוודאות)
או שיפסקו לעבוד עם ישראל, כי עם כל הכבוד אנחנו נתח שוק קטן שעושה הרבה בעיות (לא באשמתנו, הדואר פה חרא).

בינתיים אני נשאר נאמן לIHERB עם משלוח DHL, הם וUPS הן החברות היחידות שמעבירות לי דואר בזמן ובאחריות,
גם אם זה עולה הרבה יותר... כי כמו שקרה ל propecia, לא יודע מה הייתי עושה עם אבקת חלבון שיושבת חודשיים במכס, ולך תדע
איפה אחסנו אותה ומה עשו לה.

לא אינסטנט, הרבה אנשים אוהבים את השיבולת שועל שלהם, לא יודע למה, נראה לי שלא צריך לחמם.

אני רוצה להזמין דברים ממי פרוטאין עם חברים והחבילה שוקלת 8 קג ועולה 680 שקל.
רציתי לדעת כמה מיסים אצטרך לשלם(מעמ..וכו...)

אני רוצה להזמין דברים ממי פרוטאין עם חברים והחבילה שוקלת 8 קג ועולה 680 שקל.
רציתי לדעת כמה מיסים אצטרך לשלם(מעמ..וכו...)
חבל על הכסף ישחטו אותכם במכס
פשוט תחלקו לכמה חבילות ותזמינו מכמה משתמשים לכתובות שונות,שלא יחברו לכם תחבילה
לא רק שיקחו לכם איזה 30+ אחוז במכס,בגלל שזה משלוח EMS כל חבילה מעל 75 דולר תעלה עוד 138 שקל לשחרר במכס
ישמצב שייצא לכם עוד איזה 400 שקל

מישהו יודע אם בבלאק פריידי עומדים להיות מבצעים בIherb, ואם כן אז איזה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית