אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

לגבי הזמנה מהאתר הישראלי של myprotein - המשלוח מגיע בדואר רשום או עם שליח כפי שהגיע מהאתר הבריטי ?
חשוב כדי לדעת אם להזמין לעבודה או לבית..

הזמנתי לא מזמן דרך האתר הבריטי והמשלוח הגיע דרך EMS, כלומר הגיע לדואר והייתי צריך להגיע ולשלם עמלה ולשחרר אותו.
האם זה שונה עכשיו באתר הישראלי? המשלוח מגיע הביתה או לסניף הדואר? האם אני צריך לשלם 35 ש"ח כדי לשחרר אותו?
יש אחלה מבצעים בבלאק פריידי ולא בא לי לוותר עליהם.

הזמנתי לא מזמן דרך האתר הבריטי והמשלוח הגיע דרך EMS, כלומר הגיע לדואר והייתי צריך להגיע ולשלם עמלה ולשחרר אותו.
האם זה שונה עכשיו באתר הישראלי? המשלוח מגיע הביתה או לסניף הדואר? האם אני צריך לשלם 35 ש"ח כדי לשחרר אותו?
יש אחלה מבצעים בבלאק פריידי ולא בא לי לוותר עליהם.
זה אותו הדבר.

זה אותו הדבר.

יש לי התלבטות, עכשיו עם המחירים של בלק פריידי באתר של מייפרוטאין שק של חלבון איזו 2.5 קילו יעלה לי 275 ש"ח כולל הכול בעוד באמינושופ כתוב שעולה 240 ש"ח. באמינו שופ אין מלאי ולא ידוע מתי יחזור אבל אין לי לחץ כי יש לי שק שעומד להיגמר ועוד שק של 2.5 קילו של מייפרוטאין שעוד לא פתחתי, כדאי להזמין כבר כדי לנצל את המחירים או לחכות למלאי מאמינו שופ?

יש לי התלבטות, עכשיו עם המחירים של בלק פריידי באתר של מייפרוטאין שק של חלבון איזו 2.5 קילו יעלה לי 275 ש"ח כולל הכול בעוד באמינושופ כתוב שעולה 240 ש"ח. באמינו שופ אין מלאי ולא ידוע מתי יחזור אבל אין לי לחץ כי יש לי שק שעומד להיגמר ועוד שק של 2.5 קילו של מייפרוטאין שעוד לא פתחתי, כדאי להזמין כבר כדי לנצל את המחירים או לחכות למלאי מאמינו שופ?
אני אישית הזמנתי ממיי פרטאין.. נמאס לחכות לאמינושופ

אני אישית הזמנתי ממיי פרטאין.. נמאס לחכות לאמינושופ

אם לא הייתה לי אספקה של חלבון הייתי מזמין בלי לחשוב, יש לי עוד שק של 2.5 קילו שעוד לא פתחתי ולכן אני לא קצר בחלבון, עם המחירים של המשלוח והמכס משתלם יותר לקנות מאמינו שופ רק מתלבט אם לחכות להם או לנצל את המבצע באתר של מייפרוטאין למרות שזה יותר יקר מאמינו שופ.

אם לא הייתה לי אספקה של חלבון הייתי מזמין בלי לחשוב, יש לי עוד שק של 2.5 קילו שעוד לא פתחתי ולכן אני לא קצר בחלבון, עם המחירים של המשלוח והמכס משתלם יותר לקנות מאמינו שופ רק מתלבט אם לחכות להם או לנצל את המבצע באתר של מייפרוטאין למרות שזה יותר יקר מאמינו שופ.
הזמנתי היום 2 שקים של 2.5
לפי המקרה הגרוע ביותר(עמילות מכס פלוס מע"מ) יוצא 205 לשק שזה 25 שקלים יותר יקר מאמינושופ
היתרונות? יש לך את כל מגוון הטעמים המאוד רחב של מיי פרוטאין
ודבר שני קצת להראות לאמינושופ נקודה שהם לא האופציה היחידה והלקוחות עדיין לא פראיירים. מאז שהחליפו בעלים לדעתי המגמה שלילית וחבל

• אהבתי
Reactions: Ger
חברים יש אחלה מבצע באתר muscle and strenght, חבילת חטיפי חלבון 12 יחידות של muscletech ב9.99 דולר! הזמנתי 3 ועוד כמה דברים

אני קורא פה מלא על אנשים שהזמינו חלבון ממיי פרוטאין במחירים הזויים.
אני לקוח קבוע שלהם, מזמין שק 5 קילו כל 3-4 שבועות, בהתחלה מהדומיין האנגלי שלהם ולאחרונה מהדומיין הישראלי ובחיים שק חלבון לא עלה לי יותר מ300 שקל (5 קילו).
אנו רואה פה אנשים מזמינים 2.5 קילו במחיר של 220 וחושבים שזה זול.

חברים יש אחלה מבצע באתר muscle and strenght, חבילת חטיפי חלבון 12 יחידות של muscletech ב9.99 דולר! הזמנתי 3 ועוד כמה דברים

הזמנת מהאתר הזה בעבר?
אם כן - איך המשלוח? מגיע בצורה רגילה לסניף הדואר, או שהם משתמשים באיזו חברת שילוח הזויה כמו myprotein שמשתמשים ב-EMS וצריך לשלם עוד כסף כדי לשחרר את החבילה?

כל החבילות נשלחות בEMS דרך הולנד, כל חבילה תצטרך בתשלום של 35 ש"ח עמילות מכס, המשלוח בא אליך עד הבית עם שליח.

טעות שלי, דיברתי על המיי פרוטאין, משום מה חשבתי ששאלת אותי על מה שרשמתי מקודם. טעות.

אני קורא פה מלא על אנשים שהזמינו חלבון ממיי פרוטאין במחירים הזויים.
אני לקוח קבוע שלהם, מזמין שק 5 קילו כל 3-4 שבועות, בהתחלה מהדומיין האנגלי שלהם ולאחרונה מהדומיין הישראלי ובחיים שק חלבון לא עלה לי יותר מ300 שקל (5 קילו).
אנו רואה פה אנשים מזמינים 2.5 קילו במחיר של 220 וחושבים שזה זול.
כולל מכס,מע"מ ומשלוח?

כמו שרשמתי עמילות מכס 35 שקל זה קבוע, אבל חוץ מזה כלום.
בנימה אחרת, איזה טעמים אתה ממליץ?
שוקולד בראוניז היה חמוד, שוקולד לבן הייתה נפילה, כעת הזמנתי קרמל מלוח ואני מקווה שזו לא טעות.

הקרמל מלוח טעים, לא מתוק מידיי, אני אוהב אותו.
נסיתי פיסטוק ושקדים, השקדים טעים דווקא, אבל טעם סינטטי.
הפיסטוק עם אותו טעם של השקדים רק עפ טוויסט שלא באמת נותן לזה טעם של פיסטוק, לא התלהבתי.
הקרמבל תפוחים, לא משהו בכלל, סתם טעם של תפוח ירוק, לא משתלב בכלל עם חלב

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית