הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

הגיעו אליי היום 2 הדליים של MP, הזמנתי בשישי והגיע היום (ועוד הייתי יכול לבחור לקבל את זה אתמול) עם שליח DHL עד הבית, פשוט מעולה.
לגבי הטעמים, פתחתי רק את הקפוצ'ינו בינתיים והוא מדהים, הכי טעים שטעמתי פרט לפיור. לא סמיך ולא גושים, ערבבתי עם חצי ליטר מים, אולי שינו את הנוסחא מאז שטעמתם, אבל הוא ממש טעים ולא מתוק מידי.

הגיעו אליי היום 2 הדליים של MP, הזמנתי בשישי והגיע היום (ועוד הייתי יכול לבחור לקבל את זה אתמול) עם שליח DHL עד הבית, פשוט מעולה.
לגבי הטעמים, פתחתי רק את הקפוצ'ינו בינתיים והוא מדהים, הכי טעים שטעמתי פרט לפיור. לא סמיך ולא גושים, ערבבתי עם חצי ליטר מים, אולי שינו את הנוסחא מאז שטעמתם, אבל הוא ממש טעים ולא מתוק מידי.
קפוצ׳ינו של מיי פרוטאין? מתכוון ללאטה אוליי?

אולי אתה מתכוון למאסל פארם?
וחצי ליטר מים זה די הרבה..

אני מתכוון למאסלפארם חח מצטער על הבלבול, תסתכלו כמה הודעות למעלה, הזמנתי מIHERB..
אחרי הניסיון הקודם שלי עם myprotien אני לא מזמין מהם יותר, איך לי כח למשחקים של הדואר והמכס. לסיכום יצא לי 5ק"ג - (2 דליים של 2.5 בטעמים שונים) ב245 ש"ח עד הבית. אני לא יודע אם הקופונים שפרסמתי תקפים עדיין.

כשיש מבצעים במיי פרוטאין אין חנות יותר זולה מהם
הזמנתי בבלאק פריידי ממיי פרוטאין 5 קילו חלבון, 250 גרם קריאטין ו12 חטיבי חלבון ועוד חבילת תה קטנה וכל זה יצא ב266 שקלים
אבל לא הגיע עדיין המשלוח:81zq:

קבצים מצורפים

• upload_2017-12-13_22-32-45.png
    upload_2017-12-13_22-32-45.png
    KB 35.1 · צפיות: 156
כשיש מבצעים במיי פרוטאין אין חנות יותר זולה מהם
הזמנתי בבלאק פריידי ממיי פרוטאין 5 קילו חלבון, 250 גרם קריאטין ו12 חטיבי חלבון ועוד חבילת תה קטנה וכל זה יצא ב266 שקלים
אבל לא הגיע עדיין המשלוח:81zq:
איך החלבון בלי טעם? טעמת כבר??

טעמתי את ה-ללא טעם של מייפרוטאין, ויש לי האמת שק כמעט ולא בשימוש עד מרץ 18 אתם מוזמנים לטעום...
יש לו טעם של סוג של חלב, לא בדיוק חלב ובהחלט לא חסר טעם כמו מים לדוגמא, אבל טעם סבבה אם אתם לא נהנים מאף טעם אחר של אבקת חלבון.

בשביל הקטע,
הוזמן ב 25/11 מהאתר הישראלי של MP, הגיע היום.
ערך כל החבילה 277.3 ש"ח
עמלת שימון לEMS (שחרור קולקטיבי) 35.1 ש"ח
סה"כ עלות 312.4 ש"ח ל5.25 ק"ג חלבון+ דרופס
* החביל נבעטה ורוסקה כהוגן כיאה לדואר ישראל, שום דבר לא מפוצץ.
אפשר קצת חוות דעת וביקורת על הדרופס?ועד כמה הטעם דומיננטי ביחס למספר הטיפות?
(שוקל להזמין בשביל אבקת שיבולת)

אפשר קצת חוות דעת וביקורת על הדרופס?ועד כמה הטעם דומיננטי ביחס למספר הטיפות?
(שוקל להזמין בשביל אבקת שיבולת)
יש לי את הדרופס, הטעם אכן דומיננטי ,אבל לא משקף את הטעם האמיתי.
בננה- מעולה!
תפוח- טעם של תפוח ירוק רענן, לא מתאים לשייק.
שוקולד לבן- טעים אבל לא מזכיר בשיט שוקולד לבן.
חמאת בוטנים- טעים אבל מזכיר משהו רחוק מחמאת בוטנים
מוקה- דווקא אחלה, דיי משקף את הטעם
מספיק כמה טיפות ויש טעם חזק, במיוחד על הבננה, אני שם סקופ של חלבון בלי טעם, 2 שמנת חמוצה וקצת שמנת מתוקה, 15 טיפות תמצית בננה וזה מעולה, מזכיר מעדן בטעם בננה

יש לי את הדרופס, הטעם אכן דומיננטי ,אבל לא משקף את הטעם האמיתי.
בננה- מעולה!
תפוח- טעם של תפוח ירוק רענן, לא מתאים לשייק.
שוקולד לבן- טעים אבל לא מזכיר בשיט שוקולד לבן.
חמאת בוטנים- טעים אבל מזכיר משהו רחוק מחמאת בוטנים
מוקה- דווקא אחלה, דיי משקף את הטעם
מספיק כמה טיפות ויש טעם חזק, במיוחד על הבננה, אני שם סקופ של חלבון בלי טעם, 2 שמנת חמוצה וקצת שמנת מתוקה, 15 טיפות תמצית בננה וזה מעולה, מזכיר מעדן בטעם בננה
יצא לך לנסות את זה עם שיבולת ? או את הטעם שוקולד חמאת בוטנים?

אני מתכוון למאסלפארם חח מצטער על הבלבול, תסתכלו כמה הודעות למעלה, הזמנתי מIHERB..
אחרי הניסיון הקודם שלי עם myprotien אני לא מזמין מהם יותר, איך לי כח למשחקים של הדואר והמכס. לסיכום יצא לי 5ק"ג - (2 דליים של 2.5 בטעמים שונים) ב245 ש"ח עד הבית. אני לא יודע אם הקופונים שפרסמתי תקפים עדיין.
245 ש"ח ל5 ק"ג? אתה בטוח?

כן, פרסמתי כאן הודעה איך הגעתי למחיר הזה, אני לא יודע אם יש עדיין את המבצע

לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה עדיין קניית חלבון,אמינושופ יצאו במצבעי סוף שנה.
255 לחלבון מיי גבינה של BPI
על גלאור אני לא הסתכלתי בכלל
450 על זוג של פיור(נשמע שווה אם יש פרטנר לקניה)
ואם משתפים את הפוסט ומראים למוכר,מקבלים או שייקר מתנה או חמאת בוטנים מתנה עד סוף החודש מהיום,השאלה היא אם יותר משתלם להזמין ממיפרוטאין\אייהרב או לעשות את זה אצלם?

לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה עדיין קניית חלבון,אמינושופ יצאו במצבעי סוף שנה.
255 לחלבון מיי גבינה של BPI
על גלאור אני לא הסתכלתי בכלל
450 על זוג של פיור(נשמע שווה אם יש פרטנר לקניה)
ואם משתפים את הפוסט ומראים למוכר,מקבלים או שייקר מתנה או חמאת בוטנים מתנה עד סוף החודש מהיום,השאלה היא אם יותר משתלם להזמין ממיפרוטאין\אייהרב או לעשות את זה אצלם?
תשמע, במאי פרוטאין יש לך עכשיו 5 ק"ג חלבון ב229 ש"ח ובiherb מישהו פה קנה 5 קג ב245 ש"ח.
הבדליים שמיים וארץ במחירים, אני באמינו שום לא רכשתי ולא ארכוש מאז שגיליתי את האתרים האלה.

תשמע, במאי פרוטאין יש לך עכשיו 5 ק"ג חלבון ב229 ש"ח ובiherb מישהו פה קנה 5 קג ב245 ש"ח.
הבדליים שמיים וארץ במחירים, אני באמינו שום לא רכשתי ולא ארכוש מאז שגיליתי את האתרים האלה.
איך 5 קילו ב230 שקל?אם זה ככה אני מזמין עכשיו חחח ואמינושופ יותר זמין מבחינת הלחכות שבוע ומעלה למשלוח..

טוב הזמנתי עכשיו ממיי פרוטאין 2.5 לאטה 2.5 שוקו סמות׳ ו1 קג חמאת בוטנים ב325 ואני אקבל את הגלגל בטן שתמיד רציתי
מקווה לא לאכול אותה במכס (למרות שגם עם 35 מכס ומעמ זה עדיין משתלם)

טוב הזמנתי עכשיו ממיי פרוטאין 2.5 לאטה 2.5 שוקו סמות׳ ו1 קג חמאת בוטנים ב325 ואני אקבל את הגלגל בטן שתמיד רציתי
מקווה לא לאכול אותה במכס (למרות שגם עם 35 מכס ומעמ זה עדיין משתלם)
באמת שחשבתי גם להזמין משם חמאת בוטנים,אבל גיליתי שלא משתלם לעומת חמאת בוטנים טבעית של B&D באותו משקל(הבדל זניח של כמה שקלים לעומת הB&D אבל אתה גם לא מחכה ופשוט קונה בסופר).
דרך אגב איך הלאטה אם אתה יודע מה הטעם,או שהזמנת לניסיון?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית