הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

משהו הזמין לאחרונה ממיי פרוטאין את הטעם שוקולד בראוניז ושם לב שהטעם השתנה?
שתי הזמנות האחרונות שלי שאני מזמים שוקולד בראוניז טעם שאני כבר שנים רץ איתו ושם לב ששינו את הפורמולה ויש לה מן טעם לוואי כזה.
בשיחה איתם אחרי בדיקת איכות של הבאטץ נאמר לי שהכל בסדר אבל עדיין יש שינוי בוודאות.
עוד משהו שהזמין ושם לב?
קראתי שם בביקורות על הרבה דברים אחרים שם שהם שינו את הפורמולה שלהם

אם הזמנתי ממי פרוטאין ואני לא רוצה לקבל את ההזמנה
יש עם מי לדבר? או שאני פשוט צריך לחכוןת שבועיים בלי לשלם עד שישלחו לבד?

אם הזמנתי ממי פרוטאין ואני לא רוצה לקבל את ההזמנה
יש עם מי לדבר? או שאני פשוט צריך לחכוןת שבועיים בלי לשלם עד שישלחו לבד?
אני לא חושב שתקבל זיכוי מלא
טוב נהיה בלתי אפשרי להזמין ממי פרוטאין כרגע..
משלוח חינם 255
פטור מס למי שלא רוצה להסתמך על מזל 257 שח
בדיחה עצובה

אני לא חושב שתקבל זיכוי מלא
טוב נהיה בלתי אפשרי להזמין ממי פרוטאין כרגע..
משלוח חינם 255
פטור מס למי שלא רוצה להסתמך על מזל 257 שח
בדיחה עצובה
אני אקבל זיכוי דיברתי עם מי פרוטאין
הכוונה שלי עם הדואר/מכס אם יש עם מי לדבר
כי קיבלתי רק תהודעה שזה בארץ וצריך לשלם ואין שם שום מספר טלפון

אני אקבל זיכוי דיברתי עם מי פרוטאין
הכוונה שלי עם הדואר/מכס אם יש עם מי לדבר
כי קיבלתי רק תהודעה שזה בארץ וצריך לשלם ואין שם שום מספר טלפון

בהודעה רשום לך איך לשלם.
יש קישור שמפנה אותך לתשלום באינטרנט.

הבנתי אז או שייתקשר למוקד שליחים או שלא יאסוף אותה אז הם יחזירו אל השולח אחרי כמה זמן ללא דרישה

קיבלתי משלוח ממיי פרוטאין של 2 שקים, עוד לפני שפתחתי ראיתי אבקה מפוזרת, אז צילמתי בוידאו את כל הפתיחה ואכן היה שק אחד עם חור בתחתית.
לשלוח אליהם את כל הפנייה שיפצו? למישהו יש ניסיון עם מקרים כאלה?

עריכה: שלחתי לmyprotein פנייה
אעדכן כשיענו

נערך לאחרונה:
מיי פרוטאין שולחים לי חלבון בחינם בגלל שהתלוננתי על הטעם שהשתנה, קיבלתי מהם קישור למעקב משלוח ומשום מה הפעם הם שלחו דרך DPD - ARAMEX.
משהו יודע מה זה אומר? זה משלוח שבחיים לא נתקלתי בו באתר הנוכחי.

מיי פרוטאין שולחים לי חלבון בחינם בגלל שהתלוננתי על הטעם שהשתנה, קיבלתי מהם קישור למעקב משלוח ומשום מה הפעם הם שלחו דרך DPD - ARAMEX.
משהו יודע מה זה אומר? זה משלוח שבחיים לא נתקלתי בו באתר הנוכחי.

תתכונן לשלם עמלות גבוהות חבר, חברת aramex עובדת בארץ דרך gcx אני אישית שילמתי להם 150 ש''ח עמלה.
תן חיפוש זריז בגוגל ותמצא עליהם מלא כתבות ותלונות.

מעניין, גם ההזמנה שלי נשלחה דרכם. נראה שהם הקשיבו לפניות שלנו ועזבו את EMS, חבל שהם בחרו דווקא בחברה היחידה שיותר גרועה מEMS בכל פרמטר.
ד"א, Iherb ביטלו לי הזמנה ב5/1 וטענו כי הם אינם גובים אף פעם את הכסף עד הרגע שבו הם שולחים את החבילה והכסף שכן ירד מהחשבון שלי הוא בידי חברת האשראי ויחזור עלי תוך כמה ימים, אך הכסף עדיין לא אצלי. מה אפשר לעשות בנושא?

מעניין, גם ההזמנה שלי נשלחה דרכם. נראה שהם הקשיבו לפניות שלנו ועזבו את EMS, חבל שהם בחרו דווקא בחברה היחידה שיותר גרועה מEMS בכל פרמטר.
ד"א, Iherb ביטלו לי הזמנה ב5/1 וטענו כי הם אינם גובים אף פעם את הכסף עד הרגע שבו הם שולחים את החבילה והכסף שכן ירד מהחשבון שלי הוא בידי חברת האשראי ויחזור עלי תוך כמה ימים, אך הכסף עדיין לא אצלי. מה אפשר לעשות בנושא?
תודה.....
במקום לשלם 35 שקל תשלם עכשיו 150 שקל עדיף לא?

תתכונן לשלם עמלות גבוהות חבר, חברת aramex עובדת בארץ דרך gcx אני אישית שילמתי להם 150 ש''ח עמלה.
תן חיפוש זריז בגוגל ותמצא עליהם מלא כתבות ותלונות.

פייי איזה סרט, למרות שהם שלחו לי בחינם אז אם אני צטרך לשלם עמלה של 150 עדיין משתלם לי כי זה כאלו קניתי בחצי מחיר, אבל בהזמנה רגילה בשום פנים ואופן אני לא ישלם להם.
הם מדרדרים מיום ליום.

מגעילים.
מתנהלים כמו יבואנים עלובים
אישית הזמנתי מהם בגלל המחיר ולמרות הטעמים נלא מוצלחים וכמות החלבון היחסית נמוכה
לגבי דירוגי labdoor.com מקום ראשון זה האיזו פרו שלא נראה לי מישהו מזמין פה כי הוא יקר יותר האבקה הרגילה גם במקום טוב אבל ממש לא ראשונה
ואם כל הכבוד labdoor.com בעצמם מוכרים את המוצרים שהם מדרגים מה שקצת פוגע באמינות לפי דעתי.
כך שmp כבר לא כאלה אטרקטיביים לדעתי בעיקר בגלל שנם מצפצפים עלינו כי אנחנו שוק קטן יחסית..
בהצלחה לנאמנים שלהם

אני לא סוכן אחי אבל יש עוד אתרים בעולם שבעיניי משתלמים יותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית