הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

אם ככה זה שווה, השאלה אם הטעמים טובים יותר.
הטעמים שלהם לא משהו ,ואני ממש לא רוצה לסבול כשאני שותה.

האמת שכמעט בכל ביקורת שקראתי על החלבון של מיי פרוטאין, ראיתי שלא מתלהבים מהטעם. נראה לי שפשוט אמשיך עם ON או שאלך על החלבון הזה: https://www.vitacost.com/jay-robb-whey-protein-isolate-vanilla-12-oz-1
גם טבעי לגמרי וללא סוכרים, וגם לפי ביקורות הטעמים שלו ממש טובים.

שלום לכולם
רציתי להתייעץ איזה חברה של תשלובת חלבון היא הכי טובה? כי בארץ אני רק מכיר את המטריקס וטרופיקס וקומבט.
תודה

אהלן, שוקל להזמין שוב ממיי פרוטאין אבל לא מוכן לסבול ב-EMS שוב, משהו השתנה מבחינת חברת המשלוחים שהם עובדים איתם או שזה עדיין מסואב ומצריך תשלום נוסף על המשלוח?

אהלן, שוקל להזמין שוב ממיי פרוטאין אבל לא מוכן לסבול ב-EMS שוב, משהו השתנה מבחינת חברת המשלוחים שהם עובדים איתם או שזה עדיין מסואב ומצריך תשלום נוסף על המשלוח?
כמו שכתו לפני לא לעבור 75 דולר ולא להזמין מעל 5 קילו מאותו סוג

היי רציתי לדעת האים צריך באמת ליקנות אבקות חלבון או פשוט לאכול ביצים או חלבונים אחרים כמו בשר ודגים ויוגורטים עשירים בחלבון מה עדיף או ששניהם יחד ?
לצורך עליית מסת שריר ופיתוח גוף ?

עדיף לצרוך מאוכל אמיתי את הצרכים התזונתיים שלך. אם זה לא מספיק תוכל להוסיף חלבון/ גיינר

כמו שכתו לפני לא לעבור 75 דולר ולא להזמין מעל 5 קילו מאותו סוג
פשוט אל תעבור את ה-75 דולר ולא תצטרך להוסיף כסף.

אני יודע על חוקי המכס אבל שנה שעברה הזמנתי מהם חלבון ולא רק שהייתי צריך לשלם משהו כמו 100 שקל למשלוח ולבוא לאסוף אותו מדואר ישראל כי זה נשלח ב-EMS זה גם הגיע קרוע לגמרי כשחצי מהאבקה בקרטון.
הם עברו לעבוד עם חברת משלוחים נורמלית או עדיין דרך EMS?

אני יודע על חוקי המכס אבל שנה שעברה הזמנתי מהם חלבון ולא רק שהייתי צריך לשלם משהו כמו 100 שקל למשלוח ולבוא לאסוף אותו מדואר ישראל כי זה נשלח ב-EMS זה גם הגיע קרוע לגמרי כשחצי מהאבקה בקרטון.
הם עברו לעבוד עם חברת משלוחים נורמלית או עדיין דרך EMS?

עדיין דרך EMS אבל הם אחלה. דווקא החברה שהיתה לפני היתה על הפנים.
מה הזמנת שהיית צריך לשלם כסף?

עדיין דרך EMS אבל הם אחלה. דווקא החברה שהיתה לפני היתה על הפנים.
מה הזמנת שהיית צריך לשלם כסף?

אחלה? מה אחלה בהם?
הזמנתי אבקת חלבון ושייקר, הייתי צריך לשלם 100 שקל דמי משלוח על חבילה שעלתה לי פחות מ-200 ועוד הייתי צריך לבוא לאסוף אותה, יש חברות שבפחות מ-100 ש"ח דמי משלוח מביאות לך את החבילה לבית.
לא מספיק כל זה וגם השק הגיע פתוח כשחצי מהחלבון נשפך החוצה.
איזה חברה הייתה לפניהם? EMS זה הזבל שבזבל, וצריך לשלם דמי משלוח על כל חבילה.

פעם הבאה אל תשלם. תגיד להם שיחזירו את החבילה לשולח. כנראה שתקבל את החבילה בכל זאת.

פעם הבאה אל תשלם. תגיד להם שיחזירו את החבילה לשולח. כנראה שתקבל את החבילה בכל זאת.

אני לא מתכוון לקחת את הסיכון הזה אחרי שאני משלם 250 שקל על חבילה.
משלוח זוועתי ויקר, מביאים את החבילה במצב נוראי, עד שלא יעבדו עם חברה נורמלית לא אזמין מהם, חשבתי שמשהו השתנה בשנה שעברה מאז שהזמנתי מהם אבל כנראה שלא.
ב-iherb אפשר לקנות באותו מחיר חלבון של דיימטייז או ON עם משלוח עד הבית, נראה לי שאין התלבטות בכלל.

אחלה? מה אחלה בהם?
הזמנתי אבקת חלבון ושייקר, הייתי צריך לשלם 100 שקל דמי משלוח על חבילה שעלתה לי פחות מ-200 ועוד הייתי צריך לבוא לאסוף אותה, יש חברות שבפחות מ-100 ש"ח דמי משלוח מביאות לך את החבילה לבית.
לא מספיק כל זה וגם השק הגיע פתוח כשחצי מהחלבון נשפך החוצה.
איזה חברה הייתה לפניהם? EMS זה הזבל שבזבל, וצריך לשלם דמי משלוח על כל חבילה.
אחי לא הבנתי כלום. זה ממש מגעיל מצידם לעשות כזה דבר. אבל מה הזמנת ובכמה כסף ומאיפה? תתחיל מהתחלה. אגב מי שלוקח דמי משלוח זה האתר ממנו אתה מזמין. אם ביקשו ממך עוד 100 שקל זה מסיבה אחרת. או שחרור בגלל מכס או שחרור בגלל משרד הבריאות

אחי לא הבנתי כלום. זה ממש מגעיל מצידם לעשות כזה דבר. אבל מה הזמנת ובכמה כסף ומאיפה? תתחיל מהתחלה. אגב מי שלוקח דמי משלוח זה האתר ממנו אתה מזמין. אם ביקשו ממך עוד 100 שקל זה מסיבה אחרת. או שחרור בגלל מכס או שחרור בגלל משרד הבריאות

הזמנתי אבקת חלבון ושייקר, שילמתי משהו כמו 70 שקל משלוח שזה יקר לכשעצמו, החבילה הגיעה לאחד מסניפי הדואר שם ביקשו ממני לשלם עוד 40 שקל עמלה סתם ככה כי פקיד שלהם הלך לשחרר את החבילה אז אני צריך לשלם לו כהוקרת תודה על זה שעשה את העבודה שלו.
שילמתי וקיבלתי את החבילה כשהשק פתוח וחצי מהחלבון שפוך בתוך הקרטון שהיה קרוע אז חלק מהחלבון גם נשפך, וככה יוצא ששילמתי משהו כמו מאה שקל על משלוח וזה מה שקיבלתי.
שירות נוראי, יקר בלי שום סיבה, למה שאזמין משם שוב? קיבלתי עוד שק של 2.5 קילו חלבון כפיצוי על השק הפתוח שקיבלתי אבל גם עליו הייתי צריך לשלם 40 שקלים עמלת שחרור! זה פשוט חוסר בושה מצד הדואר לעשות דבר כזה ומצד מיי פרוטאין לעבוד עם החלאות האלה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית