אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

הם החליפו חברה מאז. זו היתה חברת גורקס או משהו כזה ואז זה מגיע דרך ems. הבעיה לא ב ems. גם אותי חייבו בזמנו ב 50 שקל כי זה היה צריך לעבור אישור של משרד הבריאות. אם לא זה חוזר לחו"ל. ברור שזו שחיתות מסריחה אבל לא היה לי מה לעשות. העדפתי לייקר קצת את החבילה מלהחזיר לשולח. שילמתי והתלוננתי לmyprotein רק כדי שיפסיקו לעבוד איתם כי כשכתבתי בגוגל את שם החברה שעתה את המשלוח גיליתי שמלא שונאים אותם בתגובה הם אמרו לי לשלוח קבלה וזיכו אותי בסכום הזה. שבועיים אחרי זה הם הפסיקו לעבוד איתם. עכשיו זה מגיע זריז ובלי עוד כסף. רק שאתה צריך לאסוף את זה מהדואר וזה כבד חחח
חוץ מזה הכל סבבה

לא הבנתי. קודם כל מעל 70 דולר אתה לא משלם על משלוח במיי פרוטאין. נתחיל מזה. אז פשוט תדאג שההזמנה שלך תעלה בין 70 ל75 דולר. חוץ מזה, נגיד וההזמנה מתחת ל75 דולר וחברת השליחויות ביקשו עוד כסף, תסרב לשלם. איזה סיכון אתה לוקח פה? במקסימום החבילה תחזור לשולח ותקבל החזר כספי מלא. חוץ מזה שאתה גם יכול ליצור קשר עם מיי פרוטאין והם ידאגו לשחרר לך את החבילה. מנסיון.

לא הבנתי. קודם כל מעל 70 דולר אתה לא משלם על משלוח במיי פרוטאין. נתחיל מזה. אז פשוט תדאג שההזמנה שלך תעלה בין 70 ל75 דולר. חוץ מזה, נגיד וההזמנה מתחת ל75 דולר וחברת השליחויות ביקשו עוד כסף, תסרב לשלם. איזה סיכון אתה לוקח פה? במקסימום החבילה תחזור לשולח ותקבל החזר כספי מלא. חוץ מזה שאתה גם יכול ליצור קשר עם מיי פרוטאין והם ידאגו לשחרר לך את החבילה. מנסיון.

צודק. אבל כשאתה לחוץ על הגיינר או חלבון שלך ולחכות שזה יגיע לארץ.ואז גם להחזיר את זה אתה אומר יאללה בוא נשלם ונקבל את זה

ב- IHERB דיימטייז או אופטימום עולה כ - 250 ש"ח עד הבית תוך 4 ימים אצלך עם מעקב מלא של DHL.

היי חברים, רציתי לדעת אם משהו יודע על איזה מבצע זוגות באחת החניות בארץ?

למי שרוצה דיל טוב, ב iHerb יש 30% הנחה על כל המוצרים של Musclepharm
MusclePharm - iHerb.com

תהנו
(נא לא לפרסם קופונים אישיים)

נ.ב המשלוח כמעט חינם...

למי שרוצה דיל טוב, ב iHerb יש 30% הנחה על כל המוצרים של Musclepharm
MusclePharm - iHerb.com

תהנו
(נא לא לפרסם קופונים אישיים)

נ.ב המשלוח כמעט חינם...
המחיר של המשלוח התייקר משום מה.. הייתי צריך להזמין 5 חבילות בשביל מחיר זול. יצא 4.2 לחטיף

המחיר של המשלוח התייקר משום מה.. הייתי צריך להזמין 5 חבילות בשביל מחיר זול. יצא 4.2 לחטיף

בהחלט המשלוח התייקר, בגלל זה חשבתי שעדיף לקנות כבר בארץ , אבל בגלל המבצע על הMusclePharm זה נראה דווקא סביר פלוס

חלבון של מאסלפארם 160 ש"ח כולל משלוח

WhatsApp Image 2018-08-18 at 9.53.31 PM.jpeg

MusclePharm, Combat 100% Whey Protein, Chocolate Milk, 80 oz (2269 g)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית