הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

מישהו יכול להסביר מה הסיפור עם העליית מחירים הזאת ב iHerb על החטיפים ועל המשלוח?

מישהו יכול להסביר מה הסיפור עם העליית מחירים הזאת ב iHerb על החטיפים ועל המשלוח?
iherb טוענים שDHL העלו את המחירים ואין להם מה לעשות עם זה
שים לב שבחלק מהמוצרים המחיר משלוח נמוך כמו האבקה 3.6 קילו של מאסל פארם 7 ש"ח משלוח

חזר המבצע על חטיפי מאסל פארם.
יש גם עוד 5-10% הנחה עם הקוד ABF3922.

מישהו הזמין בבלאק פריידי ממאי פרוטאין?
מישהו ביקש מתישהו החזר ממאי פרוטאין?
עוד לא הגיע לי וכל פעם הם שולחים לי שזה "בבדיקה", שבוע הבא כנראה אנסה לקבל החזר כי 10 שבועות זה מוגזם.

עוד לא הגיע לי וכל פעם הם שולחים לי שזה "בבדיקה", שבוע הבא כנראה אנסה לקבל החזר כי 10 שבועות זה מוגזם.
מה עם המעקב הזמנה? איפה החבילה נמצאת? שילמת בפייפאל?

כתוב שהחבילה נשלחה אבל אין עדכון על הגעה לארץ.
לצערי לא...
זה שתי הזמנות נפרדות האמת שלא הגיעו.
אם זה היה כבר בארץ אז היית יכול לדבר עם הדואר..
בקיצור תדרוש החזר. למה אתה מחכה?
ולהבא תשלם בפייפאל כל עוד אתה יכול. אם הם יעשו לך בעיות הפרוצדורה של הפעלת ביטוח הרבה יותר פשוטה בפייפאל מאשר דרך חברות האשראי בארץ. שווה את העוד חצי שקל עמלה.

אני והגיע כבר מזמן..

אני הזמנתי מהם בבלאק פריידי, הם פיצלו לי את זה ל2 משלוחים (כי טעם אחד היה חסר במלאי).
המשלוח עם חבילה אחת הגיעה מהר, המשלוח השני ובו שאר 7 הפריטים לא הגיע, אחרי כמה התכתבויות איתם הם פשוט הציעו לי החזר כספי או שישלחו שוב מחדש ללא עלות, העדפתי שישלחו שוב כי המחיר היה ממש שווה במבצע והייתי צריך את החלבון.

בנוסף הם הציעו לבד לפצות אותי ב 50 שקלים שהוטענו לחשבון באתר, הם יצאו ממש בסדר (והמשלוח החדש שהם שלחו הגיע תוך שבוע).

כן לא הגיע והציעו לשלוח מחדש ולפצות בדמי משלוח או להחזיר את הכסף, בחרתי שישלחו מחדש וכבר הגיע לי.. היה לפני שבועיים בערך

שלום, חדש כאן ולא בדיוק יודע אם השאלה מתאימה לאשכול..
רוצה לדעת אם להתחיל לקחת אבקת חלבון אם אני עושה 3-4 פעמים בשבוע הליכות(מהירות)+תרגילים פה ושם אבל לא חדר כושר.
הקטע הוא שאין תמיד חלבון זמין בבית ואז הולך לאכול מה שבא ליד

תגידו עדיין יש בmy protein מבצעים?
חות מה15% הנחה לקנייה הראשונה.
וחוץ מיזה הזמנתי את החטיף חלבון sandwich protein שלהם והוא מדהים, מזכיר אוראו וכיף לנשנש אותו בין הארוחות.. מומלץ.
סהכ 125 קלוריות!

קבצים מצורפים

• 20190214_212351.jpg
    20190214_212351.jpg
    KB 72.1 · צפיות: 89
הזמנתי מזמן ממאי פרוטאיין וממש התאכזבתי מהמשלוח היקר שהגיע לי קרוע כולו וגם שילמתי מכס כדי לשחרר את החבילה, נראה שהם ממש השתפרו ואני שוקל להזמין מהם שוב.
מישהו הזמין מהם לאחרונה ויכול להסביר לי מאיזה סכום זכאים למשלוח חינם? המשלוח עדיין דרך EMS של הדואר? יש עלויות מכס או כל עלות נוספת שהדואר מנפיץ כדי לשחרר את החבילה?
בנוסף אני רואה שיש 40 אחוז הנחה באתר שלהם, יש אולי קוד הנחה נוסף שאני לא מודע אליו?

אני הזמנתי מהם לפני כמה ימים. עדיין לא הגיע.
משלוח מעל 255 ש"ח זה בחינם אבל שים לב שמעל 75 דולר תשלם מיסים.
לפי מספר המעקב שנתנו לי זה EMS אז נראה לי שעדיין צריך לשלם את עמלת השחרור בדואר.

אז אם אני רוצה להזמין ב-270 ש"ח אני אשלם גם מכס וגם עמלת שחרור מהדואר?
יש הרבה אותיות קטנות שאף אחד לא טורח לציין אותן ומייקרות את המוצר בהרבה.

אז אם אני רוצה להזמין ב-270 ש"ח אני אשלם גם מכס וגם עמלת שחרור מהדואר?
יש הרבה אותיות קטנות שאף אחד לא טורח לציין אותן ומייקרות את המוצר בהרבה.
אין עמלות כבר.
הכי משתלם להזמין בין 255 שקל לשער היציג באותו רגע של 75 דולר. ככה אתה לא משלם מס ומשלוח.
בכל אופן לא יחייבו אותך במכס או עמלות שחרור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית