הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

אין עמלות כבר.
הכי משתלם להזמין בין 255 שקל לשער היציג באותו רגע של 75 דולר. ככה אתה לא משלם מס ומשלוח.
בכל אופן לא יחייבו אותך במכס או עמלות שחרור.

פעם אחרונה שהזמנתי שילמתי 40 או 50 ש"ח רק כדי לשחרר את החבילה מהדואר, אין את זה יותר? בודאות אין שום עלויות נוספות חוץ מעלות החבילה ומשלוח בהנחה שהוא פחות מ-255 ש"ח?
והשער היציג של 270 ש"ח שזה המחיר של שק של 5 קילו חלבון הוא 74.7 דולר, זה כל כך גבולי. לדעתך יהיה מכס על דבר כזה?

פעם אחרונה שהזמנתי שילמתי 40 או 50 ש"ח רק כדי לשחרר את החבילה מהדואר, אין את זה יותר? בודאות אין שום עלויות נוספות חוץ מעלות החבילה ומשלוח בהנחה שהוא פחות מ-255 ש"ח?
והשער היציג של 270 ש"ח שזה המחיר של שק של 5 קילו חלבון הוא 74.7 דולר, זה כל כך גבולי. לדעתך יהיה מכס על דבר כזה?
הזמנתי כבר כמה פעמים ב260-265 שקלים ולא חוייבתי לשלם שום דבר נוסף

מעדכן שקיבלתי את ההזמנה מהר מאוד. תוך 5 ימים חיכתה לי בדואר.
הזמנה בסך 258 ש"ח. לא שילמתי שום עמלה בדואר.

מבצע ב iHerb:
10% הנחה עם הקוד MARCH10 ועוד 5-10% הנחה נוספים עם הקוד ABF3922.

אפשר להזמין 4 חטיפי חלבון של BSN Crisp בגרושים וזה עדיין מתחת למכס!

לינק לחטיף של BSN (קוד 5% מובנה בפנים, רק להוסיף את הקוד MARCH10):
BSN, Protein Crisp, Peanut Butter Crunch Flavor, 12 Bars, 1.97 oz (56 g) Each

לינק לחטיף Combat Crunch (קוד 5% מובנה בפנים, רק להוסיף את הקוד MARCH10):
MusclePharm, Combat Crunch, Chocolate Peanut Butter Cup, 12 Bars, 63 g Each

אני רוצה להזמין מאייהרב 2 אבקות חלבון לניסיון, אחד וניל ואחד שוקולד חלב. יש רק את שני הטעמים האלה במארז של קילו, וזה יוצא לי במחיר די טוב עם הקופונים.
מישהו ניסה את הטעמים האלה? איך הם?
יש להם אפטר-טייסט של חלבון כמו לחטיפים שלהם? (אהבתי רק את החטיף של שוקולד חמאת בוטנים)
חשבתי להזמין גם 2 טסטרים של השוקולד חלב למקרה שלא אוהב את זה, ואז אוכל למכור את האריזה של האבקה כשהיא עוד סגורה...

מצאתי מישהי שמוכרת אריזה סגורה של אבקת חלבון all max בטעם תות.
מישהו ניסה? ממליץ? ממליץ שלא? 😃

נערך לאחרונה:
יש למישהו כאן קודים / קופונים ל myprotein כדי שייצא יותר זול?

בהזמנה שלי ממיי פרוטאין היה כתוב שהמועד המאוחר ביותר להגעת החבילה הוא 8.3 והיום כבר ה12, שלחתי להם מייל ואמרו שתוך שלושה ימים אקבל תשובה איפה היא, לפי אתר הדואר היא כבר כמעט שבועיים במרכז שלהם בלי עדכון. החבילה עלתה 269 שח כך שהיא פטורה ממכס.
למה תמיד אני נדפק עם המשלוח שלהם אלוהים? מה עושים במצב כזה?

בהזמנה שלי ממיי פרוטאין היה כתוב שהמועד המאוחר ביותר להגעת החבילה הוא 8.3 והיום כבר ה12, שלחתי להם מייל ואמרו שתוך שלושה ימים אקבל תשובה איפה היא, לפי אתר הדואר היא כבר כמעט שבועיים במרכז שלהם בלי עדכון. החבילה עלתה 269 שח כך שהיא פטורה ממכס.
למה תמיד אני נדפק עם המשלוח שלהם אלוהים? מה עושים במצב כזה?
משלמים בפייפאל. אם שילמת בפייפאל ולא נותנים לך פתרון, פתח פניה בפייפאל ויזכו אותך תוך כמה ימים.

משלמים בפייפאל. אם שילמת בפייפאל ולא נותנים לך פתרון, פתח פניה בפייפאל ויזכו אותך תוך כמה ימים.

לא שילמתי בפייפאל כי הייתי על הגבול מבחינת מכס ופייפאל מייקר בעוד אחוז את ההזמנה אז לא רציתי שזה יעבור את ה75.
אני לא רוצה שיזכו אותי עדיין כי אני רוצה את החבילה, אבל יש למי לפנות במצב כזה? אם החבילה עדיין לא הגיעה לבקש פשוט זיכוי?

לא שילמתי בפייפאל כי הייתי על הגבול מבחינת מכס ופייפאל מייקר בעוד אחוז את ההזמנה אז לא רציתי שזה יעבור את ה75.
להבא תדע שזה לא קשור. זה לפי עלות ההזמנה ולא העלות ששילמת בגלל עמלות וכאלה.
אני לא רוצה שיזכו אותי עדיין כי אני רוצה את החבילה, אבל יש למי לפנות במצב כזה? אם החבילה עדיין לא הגיעה לבקש פשוט זיכוי?
אם החבילה בארץ נסה לדבר עם הדואר.

אני מחפש להזמין אבקת חלבון (עדיפות מהארץ). אני לא ממש מבין בזה, אבל חשוב לי שהחלבון יהיה מבוסס על חלבון מי גבינה, שיהיה טעים בערבוב על מים ושהערכים שלו יהיו איכותיים, משהו בין 20 ל25 גרם חלבון למנה, יש כזה דבר?

אני מנסה להזמין בiherb והוא לא נותן לי בגלל מגבלת משקל (המוצר 2.7 קילו והמגבלה עד 1.8)
איך הצלחתם להזמין?

אז מסתבר שחטיפי החלבון של קווסט ניוטרישן כשרים!! (יש סימן U כמעט על כל הטעמים!)
אני ממש מחפשת לקנות חבילת מיקס כי אין לי מושג איזה טעם לבחור... מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג חבילה כזו?

איזה נבלות בmy protein בניתי על הנחה לפסח, בסוף ההנחה שלהם לפסח יותר גרועה מההנחה שהיתה לפני פסח
יימח שמם

בקיצור, תעדכנו אותנו שוב כשיהיה 40 אחוז ומעלה, עד אז אין מה לדבר.

מבצע עד ה 24 לחודש ב iHerb:
10 אחוז הנחה עם הקוד Hebrew (לרגל השקת האתר בעברית) ובנוסף 5-10 אחוז הנחה נוספים עם הקוד ABF3922 .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית