הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

חברים יש טעם של מייפרוטאין שטעים עם מים?
במאסל פארם לא אהבתי כלום

איזה טעמים יד של חלבון שהולכים טוב עם שיבולת שועל עדיפות למי פרוטאין? עד עכשיו השתמשתי בchocolate smooth טעם מדהים אבל רוצה לגוון.
ומשהו השתמש בFlavDrop של מי פרוטיאן ויכול להמליץ לי על טעם טוב? עד עכשיו ניסיתי טופי ושוקלד לבן

קיבלתי בדיוק הזמנה מאירהב.
ממליצה על המסטיקים האלה - על בסיס XYLITOL עדיף לשינים ובלי כל הממתיקים שיש בארץ. לא הבנתי למה לא מייצרים בארץ.
לגבי המולטי מינרל לא ניסיתי עדיין. מולטי ויטמין החלטתי לנסות את זה ולא של סולגאר כי הוא כל הזמן מתחמצן אצלי לא יודעת למה. (ניהיה כתמים שחורים)
וולדן פארמס הזה בהחלט מומלץ מבחינת טעם.

קבצים מצורפים

• IMG_8243 (1).jpg
    IMG_8243 (1).jpg
    KB 120.9 · צפיות: 94
איזה טעמים מומלץ?
כי הבנתי שיש כמה טובים וכמה מזוויעים חח

אה שכחתי לכתוב זה האלף איים שלהם
walden farms thousand island dressing
במתוקים יש רוטב פנקיק שהוא טוב. לגבי התחליפי חלב שיש להם לא להתקרב יש לזה טעם של תרופה. משהו מזעזע תקשיבי. חח

אה שכחתי לכתוב זה האלף איים שלהם
walden farms thousand island dressing
במתוקים יש רוטב פנקיק שהוא טוב. לגבי התחליפי חלב שיש להם לא להתקרב יש לזה טעם של תרופה. משהו מזעזע תקשיבי. חח

חחחחחח אוקי...
מה עם הברסיקיו? מרינדה אסיאתית וכל אלה?
ורטבי פירות למניהם...

חחחחחח אוקי...
מה עם הברסיקיו? מרינדה אסיאתית וכל אלה?
ורטבי פירות למניהם...
לא ניסיתי, תנסי לקרוא ביקורות בIHERB , תמיד לפני שאני מזמינה אני קוראת ומוודא כי אנשים רושמים שם על מכל מיני תופעות לוואי שיש להם חח
אולי גם יגיבו לך פה בהמשך אנשים שניסו,חבל מאוד שלא מוכרים בארץ ככה היה אפשר לנסות

לא ניסיתי, תנסי לקרוא ביקורות בIHERB , תמיד לפני שאני מזמינה אני קוראת ומוודא כי אנשים רושמים שם על מכל מיני תופעות לוואי שיש להם חח
אולי גם יגיבו לך פה בהמשך אנשים שניסו,חבל מאוד שלא מוכרים בארץ ככה היה אפשר לנסות
כן... וזה אפילו כשר שזה בכללללל מושלם!

היי קיבלתי עכשיו הודעה שהמשלוח ממי פרוטיין הגיע לעמדת האיסוף שלי במכולת ליד הבית ואני צריך לשלם 44 שקל מיסים... WTF איך זה הגיוני חשבתי שבאתר שם הכל כולל המסים. מישהו יודע איך זה הגיוני?

היי קיבלתי עכשיו הודעה שהמשלוח ממי פרוטיין הגיע לעמדת האיסוף שלי במכולת ליד הבית ואני צריך לשלם 44 שקל מיסים... WTF איך זה הגיוני חשבתי שבאתר שם הכל כולל המסים. מישהו יודע איך זה הגיוני?

מעל 75$ אתה מחוייב במכס
משמע צריך לבדוק את שער הדולר לפני שאתה מזמין

מעל 75$ אתה מחוייב במכס
משמע צריך לבדוק את שער הדולר לפני שאתה מזמין

מבאס אני רגיל לאמזון שאומר לך שאתה עובר את המס והמחיר הוא תמיד כלול מיסים ואין הפתעות אז חשבתי שגם שם זה ככה.
נו מילא לומדים...

הגיע הזמן חלהזמין אבקת חלבון חדשה, לא אכפת לי חברה, לא אכפת לי אתר בארץ או בחול כל עוד הוא אמין, לאחר בדיקה שלי הממצאים היו דיי זהים
, מסתבר שהמחירים שהכרתי השתנו ממש ואשמח לעזרה לגבי איפה לקנות אבקת חלבון
מיי פרוטאין הקפיצו את המחיר ל 530 שקל לשק 5 קילו (בעבר הייתי קונה שק כזה באיזה 350), וכרגע אני רואה שזה יוצא יותר יקר מלקנות באייהרב את המותגים היותר מוכרים כמו מאסל פארם/אופטימום/דימטייז. חבר המליץ לי על המבצע שיש על חלבון אלפא מארז 2 קופסאות ב 420 משמע 210 לקופסא, כרגע נשמעת האופציה הכי טובה כי המחיר זהה לחול, מגיע עם שליח עד הבית ותוך 3 ימים כי זה מהארץ, והזמנה מחול תקח יותר זמן כולל הסיכון שלא יגיע (סיכון סביר כמובן, ואם קורה משהו ההתנהלות היא דרכם ולא מול חברה בארץ, הזמנתי שנים וכמות הזמנות מאייהרב ומייפרוטאי לא מפחד להזמין מחול פשוט אם המחיר זהה אולי בארץ כבר עדיף).
בקיצור, מכירים אתר/חברה שיותר זול להזמין ממנה? בגדול מחפש חלבון רגיל אמין וטוב במחיר הכי טוב.
תודה בילדרים 😃

אז אני אומר iherb לאופטימום דימטייז אותו מחיר כמו אלפא, אז נראלי אקח אלפא בארץ. מיי פרוטאין כבר הגזימו עם המחירים, או שיש אתר אחר שאני מפספס ואני לא מכיר או שכולם כאן קונים במחירים האלה 220 שקל לדלי של 2.2 קג

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית