הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

הגיע הזמן חלהזמין אבקת חלבון חדשה, לא אכפת לי חברה, לא אכפת לי אתר בארץ או בחול כל עוד הוא אמין, לאחר בדיקה שלי הממצאים היו דיי זהים
, מסתבר שהמחירים שהכרתי השתנו ממש ואשמח לעזרה לגבי איפה לקנות אבקת חלבון
מיי פרוטאין הקפיצו את המחיר ל 530 שקל לשק 5 קילו (בעבר הייתי קונה שק כזה באיזה 350), וכרגע אני רואה שזה יוצא יותר יקר מלקנות באייהרב את המותגים היותר מוכרים כמו מאסל פארם/אופטימום/דימטייז. חבר המליץ לי על המבצע שיש על חלבון אלפא מארז 2 קופסאות ב 420 משמע 210 לקופסא, כרגע נשמעת האופציה הכי טובה כי המחיר זהה לחול, מגיע עם שליח עד הבית ותוך 3 ימים כי זה מהארץ, והזמנה מחול תקח יותר זמן כולל הסיכון שלא יגיע (סיכון סביר כמובן, ואם קורה משהו ההתנהלות היא דרכם ולא מול חברה בארץ, הזמנתי שנים וכמות הזמנות מאייהרב ומייפרוטאי לא מפחד להזמין מחול פשוט אם המחיר זהה אולי בארץ כבר עדיף).
בקיצור, מכירים אתר/חברה שיותר זול להזמין ממנה? בגדול מחפש חלבון רגיל אמין וטוב במחיר הכי טוב.
תודה בילדרים 😃
ממליץ על האבקה של אופטימיום מIHERB זאת שבטעם DOUBLE RICH CHOCOLATE הזמנתי לפני כמה ימים וזה כבר הגיע לארץ מאמין שכמה ימים בודדים וזה כבר אצלי. והמחיר 190 שקל
והייתי משתמש באלפה לפני זה וממש לא אהבתי את הקטע הזה שחצי שייקר נשאר עם קצף בסוף

ממליץ על האבקה של אופטימיום מIHERB זאת שבטעם DOUBLE RICH CHOCOLATE הזמנתי לפני כמה ימים וזה כבר הגיע לארץ מאמין שכמה ימים בודדים וזה כבר אצלי. והמחיר 190 שקל
והייתי משתמש באלפה לפני זה וממש לא אהבתי את הקטע הזה שחצי שייקר נשאר עם קצף בסוף

זהו אני לא מכיר את אלפא חבר המליץ לי נטו בגלל המצבע, לרוב אני מזמין מה שמשתלם לי בסופו של דבר חלבון הוא חלבון פשוט מוודא להזמין חברה שהיא טובה. צודק נראלי אזמין מהם. אחך הגיוני שהם מציעים משלוח חינם? זה מבצע או משהו זמני? אחרת המחיר באמת אטרקטיבי

זהו אני לא מכיר את אלפא חבר המליץ לי נטו בגלל המצבע, לרוב אני מזמין מה שמשתלם לי בסופו של דבר חלבון הוא חלבון פשוט מוודא להזמין חברה שהיא טובה. צודק נראלי אזמין מהם. אחך הגיוני שהם מציעים משלוח חינם? זה מבצע או משהו זמני? אחרת המחיר באמת אטרקטיבי
מחיר רגיל אחלה טעם וחלבון איכותי Optimum Nutrition, Gold Standard 100% Whey, Double Rich Chocolate, 5 lbs (2.27 kg)
והייתי משתמש באלפה כמה חודשים וכל פעם השייקר מפוצץ קצף

וואי נראה לי כבר אני אקנה ב KSP את זה
KSP
המחירים שאני מקבל ב IHERB וMYPROTAIN הם אותו דבר כבר בלי לחכות לזמן משלוח. מוזר מה קרה למחירים

וואי נראה לי כבר אני אקנה ב KSP את זה
KSP
המחירים שאני מקבל ב IHERB וMYPROTAIN הם אותו דבר כבר בלי לחכות לזמן משלוח. מוזר מה קרה למחירים

זה אותו מחיר כמו אייהרב. ובאמת מוזר מה שקרה למחירים, מייפרוטאין לפני שנתיים ככה הייתי קונה שק 5 קילו ב 350 שקל, ועוד יותר מוזר זה ש ksp מוכרים אבקות חלבון

כן KSP מוכרים לך היום הכל.. אפשר להזמין כרטיס מסך ואבקת כביסה בניחוח לימון.
אגב מקווה שאין טעות התקשרתי למכון כושר שלי יש להם שם דלפק עם כל מני תוספים.. הבחורה שם אמרה לי שלמנויים האבקה הזאת עולה 180 שקל.
אז ממש אין לי כבר סיבה להזמין מחו"ל. רק דברים שממש אין בארץ כמו סירופ דל קלוריות.

כן KSP מוכרים לך היום הכל.. אפשר להזמין כרטיס מסך ואבקת כביסה בניחוח לימון.
אגב מקווה שאין טעות התקשרתי למכון כושר שלי יש להם שם דלפק עם כל מני תוספים.. הבחורה שם אמרה לי שלמנויים האבקה הזאת עולה 180 שקל.
אז ממש אין לי כבר סיבה להזמין מחו"ל. רק דברים שממש אין בארץ כמו סירופ דל קלוריות.

אשכרה חחחח אופטימום??
מאיפה אתה קטנה סירופ כזה

לא מבין על מה כולכם מתלוננים על myprotein עשיתי אתמול הזמנה, 2 שקים של 2.5 ק"ג (כלומר סה"כ 5 ק"ג) יצא 260 שח אחרי כל ההנחות (השתמשתי בקוד קופון BEAST שבימים אלו נותן 35% הנחה)
אולי אדפק קצת עם מכס, אבל עדיין משתלם לחלוטין
הדבר היחיד שאני יכול להבין שתתלוננו עליו זה שמשום מה שק אחד של 5 עולה יותר מ2 שקים של 2.5

לא מבין על מה כולכם מתלוננים על myprotein עשיתי אתמול הזמנה, 2 שקים של 2.5 ק"ג (כלומר סה"כ 5 ק"ג) יצא 260 שח אחרי כל ההנחות (השתמשתי בקוד קופון BEAST שבימים אלו נותן 35% הנחה)
הדבר היחיד שאני יכול להבין שתתלוננו עליו זה שמשום מה שק אחד של 5 עולה יותר מ2 שקים של 2.5
וואלה יש מצב לא בדקתי ביחד עם הנחה כמה יוצא. אנסה שוב

וואלה באזה שרק עכשיו אתה אומר, בדיטק עלזה התבאסתי כי אני ישר הלכתי לשק של 5 קילו וזה רושם לי 530 שקל, אז אני לא מבין איך יצא לך כלכך מעט. איפה אפשר להשיג קופונים וכאלה איפה הם מופיעים? וואלה זו הסיבה היחידה שלא הזמנתי מהם.
ואם אפשר לשאול איזה טעמים שלהם אתה ממליץ, כי האחרון נתקעתי עם בננה נטוראל 5 קג כל סקופ רציתי להקיא

וואלה באזה שרק עכשיו אתה אומר, בדיטק עלזה התבאסתי כי אני ישר הלכתי לשק של 5 קילו וזה רושם לי 530 שקל, אז אני לא מבין איך יצא לך כלכך מעט. איפה אפשר להשיג קופונים וכאלה איפה הם מופיעים? וואלה זו הסיבה היחידה שלא הזמנתי מהם.
ואם אפשר לשאול איזה טעמים שלהם אתה ממליץ, כי האחרון נתקעתי עם בננה נטוראל 5 קג כל סקופ רציתי להקיא
קוד קופון beast רץ כבר שנה בהתחלה נתן 50% הנחה, אחר כך ירד ל40 ועכשיו 35
בינתיים הוא עוד בתוקף
לגבי המחיר של שק, האמת שבדקתי כי הפעם החלטתי להזמין 2.5 ללא טעם ו2.5 בטעם הקבוע שלי והיחיד שאני ממליץ עליו - קפה קרמל (גם הקפה סבבה)
במטרה לעבור לאבקה ללא טעם בטווח הרחוק
והרבה פעמים מפרסמים פה קופונים בפורום, שווה לגשש לפני ההזמנה

הנה רק דיברנו - יש כרגע במשק 7,8 תאגידי ענק שחייבות למדינה מיסים במאות מיליונים והם מסרבות לשלם.

מס הכנסה שומר את הנתונים בסוד ככה שכל מי שרוצה לבדוק את העניין(אפילו חברי כנסת) - מקבלי התחמקויות ועירבובים, שזה מה שקרה בכנסת נדמה לי היום.

קוד קופון beast רץ כבר שנה בהתחלה נתן 50% הנחה, אחר כך ירד ל40 ועכשיו 35
בינתיים הוא עוד בתוקף
לגבי המחיר של שק, האמת שבדקתי כי הפעם החלטתי להזמין 2.5 ללא טעם ו2.5 בטעם הקבוע שלי והיחיד שאני ממליץ עליו - קפה קרמל (גם הקפה סבבה)
במטרה לעבור לאבקה ללא טעם בטווח הרחוק
והרבה פעמים מפרסמים פה קופונים בפורום, שווה לגשש לפני ההזמנה

אם זה מתפרסם זה מתפרסם כאן באשכול? אחרי שאסיים את הדלי שהזמנתי אני כנראה אמשיך איתם, או חברה אחרת שתתן מחיר יותר טוב 😃 לגבי הטעמים אני פשוט לא זוכר מה היה הטעם ווניל שלהם וגם את אחד מטעמי השוקולד שלהם היה לי, לא זוכר איזה בדיוק. בכל מקרה קפה קרמל אתה אומר סבבה עם מים?

הנה רק דיברנו - יש כרגע במשק 7,8 תאגידי ענק שחייבות למדינה מיסים במאות מיליונים והם מסרבות לשלם.

מס הכנסה שומר את הנתונים בסוד ככה שכל מי שרוצה לבדוק את העניין(אפילו חברי כנסת) - מקבלי התחמקויות ועירבובים, שזה מה שקרה בכנסת נדמה לי היום.
נראה לי שאתה במקום הלא נכון
אם זה מתפרסם זה מתפרסם כאן באשכול? אחרי שאסיים את הדלי שהזמנתי אני כנראה אמשיך איתם, או חברה אחרת שתתן מחיר יותר טוב 😃 לגבי הטעמים אני פשוט לא זוכר מה היה הטעם ווניל שלהם וגם את אחד מטעמי השוקולד שלהם היה לי, לא זוכר איזה בדיוק. בכל מקרה קפה קרמל אתה אומר סבבה עם מים?
לא בהכרח כאן, חושב שהקופון הזה ספציפית פורסם בעוף טופיק
אני אישית ממש לא אוהב את טעמי השוקולד שלהם
וכן, קפה קרמל הולך אחלה עם מים לטעמי, לא ניסיתי את הוניל

נראה לי שאתה במקום הלא נכון

לא בהכרח כאן, חושב שהקופון הזה ספציפית פורסם בעוף טופיק
אני אישית ממש לא אוהב את טעמי השוקולד שלהם
וכן, קפה קרמל הולך אחלה עם מים לטעמי, לא ניסיתי את הוניל

הזייה ראיתי הזמנות קודמות שלי אצלם שק 5 קילו עלה לי 200-230 שקל. היה לי שוקולד בראוניז היה גם סבבה שלהם. טוב נבדוק קופונים וזה לפעם הבאה. הזייה שהזמנתי עכשיו דלי של 2.2 קג במחיר שהייתי מזמין שק 5 קילו

מחפש המלצות לTOP 3 חטיפי חלבון במיי פרוטאין,
תרגישו חופשי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית