הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

מישהו זוכר אם בשנה שעברה היו מבצעי פסח במיי פרוטאין? אי אפשר לקנות כבר 5 ק״ג…

שלום. האם קרה למישהו שהתבטלה ההזמנה? הבן שלי הזמין, הוא אומר שהכל היה באתר ואיך פתאום כותבים שחסר? הוא הזמין כי היו הנחות גדולות באותו היום. אם יזמין שוב, זה יעלה לו הרבה יותר. מצרפת את ההודעה שקיבל. תודה על העזרה.

קבצים מצורפים

• 20220510_131233.jpg
    20220510_131233.jpg
    KB 111.2 · צפיות: 47
שלום. האם קרה למישהו שהתבטלה ההזמנה? הבן שלי הזמין, הוא אומר שהכל היה באתר ואיך פתאום כותבים שחסר? הוא הזמין כי היו הנחות גדולות באותו היום. אם יזמין שוב, זה יעלה לו הרבה יותר. מצרפת את ההודעה שקיבל. תודה על העזרה.

בטח שקורה, לפעמים זמינות המלאי לא מתעדכן בזמן.
את הכסף יחזירו לכם די מהר, תחכי פשוט למבצע אחר ותנסו גם ב iherb

למישהו יש קודים עדכניים למייפוטאין?
beast כבר לא עובד, dream10 נותן רק 10%

למישהו יש קודים עדכניים למייפוטאין?
beast כבר לא עובד, dream10 נותן רק 10%
עדיף כבר לקנות בארץ למרות ש5 קילו עדיין שווה ממיפרוטאין..
עלה לי באיזור ה258+100 שקל מכס..
באסה על המכס אבל עדיין שווה

יש עכשיו מבצע 40% + back זה עוד 10%
אם מישהו מעוניין
back לא עבד לי, אבל וואלה ה dream10 הוסיף 10% הנחה ויצא לי בערך 190 שח על 5 מכנסיים קצרים ואיכשהו עדיין נשאר הפטור ממחיר משלוח (למרות שיש מינימום של 210 למשלוח חינם)

עכשיו יש "מבצע" בmyprotein של 40% לטענתם על חלק מהמוצרים אבל האבקת חלבון עדיין יקרה יחסית, יוצא לי 322.
יש לי שאלה לאלו שמזמינים ועושים משתמש חדש בשביל ההנחה הנוספת, אתם משתמשים באותו כרטיס אשראי ולא משנים את הכתובת?
ויש למישהו מושג כמה מכס+בלדרות יקחו לי? המחשבון מס אומר 55, השאלה אם יש עוד עלויות חוץ מזה.

עכשיו יש "מבצע" בmyprotein של 40% לטענתם על חלק מהמוצרים אבל האבקת חלבון עדיין יקרה יחסית, יוצא לי 322.
יש לי שאלה לאלו שמזמינים ועושים משתמש חדש בשביל ההנחה הנוספת, אתם משתמשים באותו כרטיס אשראי ולא משנים את הכתובת?
ויש למישהו מושג כמה מכס+בלדרות יקחו לי? המחשבון מס אומר 55, השאלה אם יש עוד עלויות חוץ מזה.
אתה תשלם 100 שקל או יותר
תזמין בארץ חלבון

אתה תשלם 100 שקל או יותר
תזמין בארץ חלבון
זה התעדכן היום והמבצע עכשיו עובד, יוצא 249 עם ה15% הנוסף, אולי כדי לפתוח אשכול חדש כדי לידע אנשים, הייתי עושה את זה אבל אין לי מספיק הודעות ולא בא לי לשלוח סתם ספאם כדי להעלות את זה.

זה התעדכן היום והמבצע עכשיו עובד, יוצא 249 עם ה15% הנוסף, אולי כדי לפתוח אשכול חדש כדי לידע אנשים, הייתי עושה את זה אבל אין לי מספיק הודעות ולא בא לי לשלוח סתם ספאם כדי להעלות את זה.
מה הקוד של 15%?

למי שלא הזמין הקוד DREAM10 עדיין עובד!!! בשילוב עם משתמש חדש זה יוצא 219, אני כבר הזמנתי אז לצערי זה מאוחר מדי בשבילי, תנצלו את ההזדמנות!!

וואו המון זמן לא הייתי כאן ובדקתי מחירים של אבקות חלבון, מה קרה שהמחירים עלו משמעותית בצורה כזאת ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית