הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בנוגע לגיינר

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
שלום אני עובד במשמרות כלומר
6 בבוקר עד 3 צהריים
3 צהריים עד 11 בלילה
ו11 בלילה עד 7 בבוקר.

אני מתחיל מסה ורציתי לא לקחת גיינר..
יוצא שאם אני עובד לילה אז אני ישן עד איזה 3-4 בצהריים ואז מפסיד ארוחות.

אתם אומרים שבמצב שלי מומלץ גיינר ?

במצב שלך לדעתי מומלץ להשלים את התזונה על ידי אגוזים למיניהם, תמרים, פירות יבשים וחלב. גיינר זה הדבר הכי מיותר שיש.

• פותח/ת השרשור
במצב שלך לדעתי מומלץ להשלים את התזונה על ידי אגוזים למיניהם, תמרים, פירות יבשים וחלב. גיינר זה הדבר הכי מיותר שיש.
אבל אני מפסיד ממש ארוחות שלמות . כמה אגוזים ותמרים יעזרו .

זה התפריט שלקחתי מאיזה אתר וערכתי אותו טיפה.
תפריט תזונה לאדם השוקל 65 ק"ג

ארוחה 1

• 4 פרוסות לחם מלא או לבן/3 כוסות קורונפלקס.
• 1 קופסת קוטג' 3% / 2 כוסות חלב 1%
• 2 כפות חמאת בוטנים

ארוחה 2

• 3 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 6 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• כף טחינה
• 3 ירקות

ארוחה 3

• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 5 חתיכות פסטרמה/ 1 טונה / 100 גרם חזה עוף או הודו או דג / 4 לבן ביצה + 1 צהוב
• כף שמן זית
• 3 ירקות

ארוחה 4

• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')

17:30 – 19:00
אימון

ארוחה לאחר אימון

• 1 סקופ חלבון/טונה במים.
• 5 תמרים/ 400 מ"ל חלב 1%

ארוחה 5

• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 200 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 4 לבן ביצה + 1 צהוב/ טוסט גבינה צהובה 9% – 3 פרוסות
• סלט קטן
• כף שמן זית/2 כפות אלף האיים 5%

סה"כ:
חלבון: 160~
פחמימה: 350 ~
שומן: 70~
קלוריות: 2840~
•לא חושבו הירקות בתפריט

אבל אני מפסיד ממש ארוחות שלמות . כמה אגוזים ותמרים יעזרו .

זה התפריט שלקחתי מאיזה אתר וערכתי אותו טיפה.
תפריט תזונה לאדם השוקל 65 ק"ג

ארוחה 1

• 4 פרוסות לחם מלא או לבן/3 כוסות קורונפלקס.
• 1 קופסת קוטג' 3% / 2 כוסות חלב 1%
• 2 כפות חמאת בוטנים

ארוחה 2

• 3 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 6 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• כף טחינה
• 3 ירקות

ארוחה 3

• 5 חתיכות פסטרמה/ 1 טונה / 100 גרם חזה עוף או הודו או דג / 4 לבן ביצה + 1 צהוב
• כף שמן זית
• 3 ירקות

ארוחה 4

• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')

17:30 – 19:00
אימון

ארוחה לאחר אימון

• 1 סקופ חלבון/טונה במים.
• 5 תמרים/ 400 מ"ל חלב 1%

ארוחה 5

• 200 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 4 לבן ביצה + 1 צהוב/ טוסט גבינה צהובה 9% – 3 פרוסות
• סלט קטן
• כף שמן זית/2 כפות אלף האיים 5%

סה"כ:
חלבון: 160~
פחמימה: 350 ~
שומן: 70~
קלוריות: 2840~
•לא חושבו הירקות בתפריט
סך הכל נראה סבבה.

אחי אתה לא בראש שלי . אני יכול לאכול שאני ער אבל אני מפסיד שעות אז אני אכניס פחות ארוחות אני לא יכול לאכול 3 ארוחות בארוחה אחת . אם הבנת
אתה ער 5 שעות ביום? תאכל מתי שאתה ער בלי קשר לזמן. אם אתה ער בלילה אז תאכל בלילה.

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך זה האם אני יכול לאכול את הX קלוריות בY שעות שאתה ער(שאני מניח שזה באזור ה13-14) והאם יש לך את התאבון לכך.
כל אחד שונה בקטע הזה אז אתה תצטרך לענות לעצמך, אני לדוגמה אוכל 3אלף קלוריות בפחות מ10 שעות בלי שום בעיה או רצון להקיא בסוף היום אז לי אין אתגר בזה, אולי אתה שונה מאוד ותצטרך עזרה של תוספים

אני מבין אותך - גם אני עובד בדיוק ככה. מה שאני עושה זה פשוט מכין גיינר ממלא דברים שאני אוהב קל פשוט מפוצץ קלוריות וחלבון . מפזר את זה לאורך כל היום וזהו. חבל על הכסף שתזרוק על הגיינר.

יש לך 2 אופציות:
או כמו שאמרו לך, לאכול את כל התפריט שלך פשוט במסגרות זמן קצרה יותר, משהו שבהחלט אפשרי לחלק גדול מהאנשים
או להתסכל על האכילה בבלוקים של ימים, כלומר במקום לאכול כל יום כמות X, פשוט ביומיים תנסה לאכול 2X, בלי צורך לחלק את זה שווה בשווה בין הימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית