הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|תפריט תזונה שמצאתי.

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
שלום. ביום ראשון התחלתי מאסה... אכלתי הרבה והגעתי לערכים שרציתי, אבל לפי דעתי אני צריך תפריט. הקיצר, מצאתי תפריט לעלייה במאסת השריר לבנאדם ששוקל 80 קילו. (אני שוקל 85-87 משו כזה על גובה 1.80)

הינה התפריט:

תפריט תזונה לאדם השוקל 80 ק"ג
ארוחה 1
• 1.5 כוס קורנפלקס\ 2 פרוסות לחם\ חצי כוס שיבולת שועל לפני בישול
• 2 כוסות חלב\ 1 קוטג' 3 % \ 2 גביעי יוגורט 1.5%
כף חמאת בוטנים
ארוחה 2
פיתה
גביע קוטג' \ טונה (בשמן)\ טונה (במים) + כף טחינה
ירקות
ארוחה 3
• 2 כוסות אורז \ פסטה \כוסמת לאחר בישול\קוסקוס\ 4 פרוסות לחם\ 3 תפוחי אדמה אפויים
• 150 חזה עוף\ הודו מבושל\דג
סלט ירקות+ כף שמן זית
ארוחה 4
• 2 מנות פרי
אחרי אימון

• 3 פרוסות לחם לבן\ פיתה \ לחמניה גדולה\ 1.5 סקופ סוכר ענבים
סקופ חלבון \ קופסת טונה \5 פרוסות פסטרמה\2 דנונה 0-1.5%
ארוחה 5
• 2 כוסות אורז \ פסטה \כוסמת לאחר בישול\ קוסקוס\ 4 פרוסות לחם\ 3 תפוח אדמה אפויים
• 150 חזה עוף\ הודו מבושל\ דג
סלט ירקות+ כף שמן זית
ארוחה 6
כוס קורנפלקס\ 2 פרוסות לחם
• 14 שקדים\ 4 אגוזי מלך
יוגורט 1.5 %\ כוס חלב 1% \ 0.5 גביע קוטג' 3%
סה"כ
קלוריות: 3000~
פחמימה: 380 גרם
חלבון: 205 גרם
שומן: 72 גרם

לא חושבו הירקות בתפריט

עוד משו, שהם אומרים לי ככה "2 כוסות אורז \ פסטה \כוסמת לאחר בישול\ קוסקוס\ 4 פרוסות לחם\ 3 תפוח אדמה אפויים"

זה אומר או 2 כוסות אורז או פסטה? או שהכול?

ועוד משו, התפריט הזה טוב? אני רוצה לעלות במאסה, אני רוצה להגיע למשקל 92-95 עד פסח. זה תפריט טוב?

זה אומר, "או" זה "או" זה.
יש לך מקרא בפורטל לתפריטים בתחילת כל הודעה מה זה כל סימון.
התפריט טוב בתור התחלה לבן אדם הממוצע, זה תלוי בתוכנית אימונים ובגנטיקה, תתחיל ממנו ואם תראה שאתה לא עולה במשקל תוסיף קלוריות, אם אתה רואה שאתה עולה יותר מדי תוריד קלוריות (לא נראה לי שיקרה) אבל יש כאלו שזה כן קורה להם,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה אומר, "או" זה "או" זה.
יש לך מקרא בפורטל לתפריטים בתחילת כל הודעה מה זה כל סימון.
התפריט טוב בתור התחלה לבן אדם הממוצע, זה תלוי בתוכנית אימונים ובגנטיקה, תתחיל ממנו ואם תראה שאתה לא עולה במשקל תוסיף קלוריות, אם אתה רואה שאתה עולה יותר מדי תוריד קלוריות (לא נראה לי שיקרה) אבל יש כאלו שזה כן קורה להם,
בהצלחה.

אוקיי, אז אתה אומר שזה תפריט ממוצע, כיאילו סבבה שכזה, אם אני רואה שאני לא עולה, להוסיף קלוריות? אוקיי, תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית