הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ הערה שקיבלתי ממדריך בחד"כ באימון היום בערב.

מצב
השרשור נעול

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
לפני הכל- אני יודע שהרבה מכם לא אוהבים לשמוע על מדריכי חדר כושר ואפילו בזים להם.
אני לא פותח את השירשור על-מנת להתגרות בכם ולקבל תגובות כמו "תגיד לו שהוא יכול לשחק לי"

להלן, 2 שאלות, אחת מהן בנוגע לביצוע תרגיל והשניה בנוגע למטרת SS.

1.
היום התאמנתי לבד(בלי המאמן האישי) ועשיתי סקוואט וביקשתי מהמדריך התורן להסתכל מהצד להגיד אם אני לא הורס את הקשת בגב.
הוא אמר שהגב בסדר, אבל הוסיף שמנסיונו האישי, אין טעם לעשות DEEP SQUAT, מפני שיש שם סכנת יתר לברכיים, והוא ציין שהוא עצמו היה עושה את זה, ובקרוב הוא הולך לעבור ניתוח ברכיים.

הוא לא אמר את זה בטון מתנשא או בטון של "אני יודע הכל", אלא בטון של "תעשה מה שנוח לך, אני רק מספר מה לי קרה".

מה דעתכם?

2.
הוא אמר שאם אני עובד על מאסה, 5 חזרות לא מספיקות, מאחר ו-5 חזרות מפיקות עבודה על כוח.
זה טיעון ששמעתי גם כאן בפורום, האם הוא נכון ?

תודה מראש.

סבבה, אבל אתכם לא פגשתי....

הקורס תרם לך במשהו?
נראה לי שכן, הוא קיבל תעודת מדריך, אבל אם שאלת לגבי משהו מעבר לזה אז אני בספק... בכל מקרה לא שאלת אותי אז אני צריך לסתום 😛 יותר מדי קפאין...

5 חזרות עובד על המערכת העצבית....כל יום מגלים משהו חדש...

לא נמאס לך?
אתה לא מבין שמישהו שקרא את SS מחזיק יותר ידע פרקטי באימונים מאשר מדריך חדר כושר שאת כל הידע שלו רכש מהקורס מדרכים.
אף אחד פה לא בז למדריכים. אנחנו רק אומרים שאי אפשר לסמוך אליהם מכיוון שלא רק שהם לא אנשים מקצועיים הם גם רכשו את הידע שלהם מאנשים לא מקצועיים אנשים אני לא אזכיר שמות אבל אנשים שבחיים לא שמו משקל כבד על הגב שלהם לא יכולים ללמד אנשים אחרים לעשות סקוואט ויכול להיות להם את כל התארים בעולם וזה יכול רק להועיל אבל שום דבר לא מחליף ניסיון מקצועי.
ומה לעשות אין לך אפילו אחד כזה בארץ שמחזיק עבר מקצועי בתחום.

דבר בשם עצמך. מדריכים - אני בז לכם.

roy1983 - עדיף להיות תוכי שממחזר מידע נכון, מדויק, ובעיקר עדכני, מאשר קוקסינל עם רגלי תרנגולת שמספר איך הדיפ סקוואט (מה זה דיפ סקוואט בכלל???? חיפשתי במילון את המילה "דיפ", לא מצאתי שום דבר) הרס לו את החיים.

שלד - ממתי אתה מאמן?

enforcerer - באמת אין לי שום דבר נגדך, אבל אתה מתנהג ומדבר כמו טמבל בכיין, שכל מילה ששמעת או אמרו לך אתה מעבד בראש 200 פעם למרות ששמעת דברים אחרים לפני.
כל פעם אתה הולך ברחוב, ומהחור של הביוב מצייץ איזה אהבל ואתה ישר נותן לו לערער לך את הביטחון.
אני חותם לך עכשיו שכל ליצן מפגר שבלבל ויבלבל לך תמוח על סקוואט\דד ליפט, מעולם לא ידע לבצע (וכנראה גם לא יידע) את התרגילים האלה.
הפכת את עצמך מספיק לליצן, אז כדאי שתקרא את הספר עוד 19 פעם, ותבוא למכון עם אוזניות, או לפחות אל תקשיב לכל מפגר, תעשה את האימון שלך, ולך הביתה.

בחיטוב?
תרם לך?
לא הבנתי בדיוק על מה אתה שואל, אם אתה שואל על הקפאין, אז האמת היא שכרגע אני בניטרלי בגלל שאני מנסה למצוא חדר כושר נורמאלי להתאמן בו, ואין לי טבליות קפאין כי מישהי חשבה שקפאין זה סם מסוכן וזרקה אותו, פשוט התחשק לי לשתות 3 כוסות נס וליטר וחצי דיאט קולה, האם זה תרם? לא יודע, זה עוזר לי להישאר ער ולעשות דברים שלא מועילים לשום דבר.

אם אתה שואל על הקורס אז לי עדיין לא יצא לעשות אותו, אני עסוק בלהשלים בגרויות (ממוצע חיסורים בסמסטר בתיכון: 100), אני מתכוון לגשת אליו ברגע שאני אסיים. אבל ממה שמשה סיפר הקורס בוינגייט דווקא איכותי ובאמת מלמדים שם דברים שימושיים, חוץ מעקרונות תכנון האימונים והתזונה עד כמה שזכור לי, אבל שאר הדברים סבבה ממה שזכור לי מאותה הודעה.

היי היי, אני יודע על 4 מאמנים בארץ שהם טובים:
אלכס שלנו, אדר שלנו, מישל השמן ואני.
יש כמה בעיות:

1. אתה עדיין לא בעל תעודה
2. כשתהיה בעל תעודה תקלל את הרגע
3. עוד לא מצצת מספיק בולבולים ולא ליקקת מספיק תחתים בהולמס פלייס
4. חכה למתיחת זקנים הראשונה שלך, זה כמו להפסיק להיות בתול (לא יודע אם חווית 😃)

דבר בשם עצמך. מדריכים - אני בז לכם.

roy1983 - עדיף להיות תוכי שממחזר מידע נכון, מדויק, ובעיקר עדכני, מאשר קוקסינל עם רגלי תרנגולת שמספר איך הדיפ סקוואט (מה זה דיפ סקוואט בכלל???? חיפשתי במילון את המילה "דיפ", לא מצאתי שום דבר) הרס לו את החיים.

שלד - ממתי אתה מאמן?
חיפשתי מה זה דיפ וקיבלתי בעיקר קישורים לפורנו... אולי זה אומר משהו.

VADIJO למה אתה צריך בגרויות בשביל קורס? או שאני מתבלבל וזה לא הקורס הזה?

ד"א איתי זיו מוכיח כל פעם מחדש שהוא אידיוט.
ובנוגע לקורס, הדברים היחידים שהוא סיפק לי זה ידע מעט טוב יותר באנטומיה וקיניזולוגיה, בכל השאר לא ממש למדתי משהו מיוחד, והפיזיולוגיה ברמה נמוכה יותר משל כיתה י'-י"א ביולוגיה [ואני אומר את זה מנסיון כי למדתי חומר מתקדם יותר בביולוגיה בביה"ס]
היה לנו גם שעתיים פסיכולוגיה, שאיכשהו דיברו על תינוקות וההתפתחות שלהם, - מה הקשר? אני לא יודע...

ומשה אני מצטער שהיית צריך לעבור את זה, לא עלינו.
(יותר מדי אנשים ערים מאוחר פה...)

יצא לי למתוח לצערי כמה זקנים, אבל כמובן זה היה מרצון ולא שיש לי מושג כל כך במתיחות אבל שיהיה 😃
ולא יודע מה איתך, אצלי 9:00 בערב כרגע ואני מתכונן למבחן במאקרו :(

סוף סוף מישהו עם תגובה לעניין ששווה התייחסות

כי זאת לא המטרה שלהם וכמו שמשה אמר הם מזריקים פחות, מה שידוע שיגרום לגדילה במסת שריר אצל המתאמן הטבעי זאת התקדמות דרך העמסת יתר מתמשכת, תוכנית האימונים אמורה להיות בנויה כך שהמתאמן יוכל להתקדם מהר ככל האפשר בהתאם לרמה שלו. להתקדם זה בסופו של דבר להוסיף משקל למוט, כי לעשות 300 סטים באימון זה לא יעיל ולא פרקטי בניגוד למה שאנשים מסוימים חושבים. אם תשווה את חברי הפורום שעבדו בתוכניות כוח כגון SS זמן מה לאנשים שמתאמנים לאורך אותו פרק זמן בצורה דומה לזו שהצעת אתה תראה את ההבדלים, ולא רק בכרס 😃

אני מציע שתשווה את מסת השריר שיש על מתאמנים טריים יחסית, ובכוונה אני לא אומר מתחילים כי אני רוצה להתייחס רק למשך הזמן שעבר מאז שהם התחילו להתאמן קבוע, ולא מקצוענים בתחומים שונים. אתה מתחיל להישמע כמו הליצן שכתב את המאמר שכ"כ נהנינו ללעוג לו, שאגב הרבה פחות מקצועי מרוב (אם לא כל) המאמרים שהאתר מכיל, כי רובם (אם לא כולם) מכילים רפרנסים למחקרים או למשהו שעליהם הם התבססו בניגוד לקשקוש האימבצילי תחת הכותרת "מאמר" מאת ד"ר מונגולואיד, מומחה לחיבור צואה מילולית מלאה בהיגיון של ילד בן 4:
11uf77d.jpg

תודה רבה ד"ר ראש כרוב, עכשיו הבנתי, כל הדברים שקראתי על העמסת יתר מתמשכת היו שטויות במיץ, מה שאני צריך לעשות כדי לעלות במסה זה סופר סטים אבל לא ארוכים מדי כדי לא לעבור את ה90 שניות מנוחה לשריר, כדי שלא ינזלו לי ההורמונים, אחרי הכל אני רוצה למקסם את הגדילה... טוב אני הלכתי לעשות סופר סטים של סקוואט וכפיפות מרפקים בסמית' משין ולאחר מכן סופר סטים של כפיפות בטן ולחיצת חזה, יאללה אימון של 30 סטים כדי להקפיץ את ההורמונים לפני השינה, אני הולך להיות מפלצת, לילה טוב.

אה ואין לי שום כוונה להתנשא, פשוט מאוחר ומשעמם לי...
שמע אחי הבאת סימוכין למה שאתה אומר אני מעריך את זה מאוד. לגבי מס' החזרות אני חושב שקראתי שגם ריפ אומר שהדרך לגדילה מהירה זה 12 rm אבל אני אחזור אלייך לגביי זה. עכשיו פשוט אני זז לעבוד. יום טוב בנתיים!

גם לי היה אותו סיפור אימון שעבר, בעודי עושה סט אחרון של פרס המדריך בא אלי בקשט ואומר לי, למה אתה לא עושה את זה בישיבה?
הסברתי לו שבעמידה העומס מתחלק לכל הגוף ובישיבה העומס רק על הגב, הוא אמר טוב אני רק אומר לך מה שאני יודע, תחליט לבד.

יש כמה בעיות:

1. אתה עדיין לא בעל תעודה
2. כשתהיה בעל תעודה תקלל את הרגע
3. עוד לא מצצת מספיק בולבולים ולא ליקקת מספיק תחתים בהולמס פלייס
4. חכה למתיחת זקנים הראשונה שלך, זה כמו להפסיק להיות בתול (לא יודע אם חווית 😃)
1. סיימתי את הקורס אז טכנית אני בעל תעודה, מעשית אני אקבל אותה בשבועיים הקרובים.
2. למה? אני יכול ללכת לעבוד
3. מ1צצ התכוונת, וזה תפקידו של הטר1ל
4. אחיייייייייייייייייייייייייייייייייייי אל תעשה לחברך מה ששנ1א על*ך!

בוא נתמקד בעובדות:

1. רוב המנהלים כאן מדריכים מסומכים + חלקו השמן במיוחד עשה גם קורסים של קרוספיט וחלקו השמן השני עשה קורסי יציבה עם יואל 🤫 (אני מת כל פעם שאני רושם את זה)

2. רוב המנהלים כאן, כולל אני, שעברו הסמכה של מדריך כושר יגידו לך בלב שלם שלא יודעים ללמד בארץ לא טכניקה ולא איך לבנות תוכנית אימון

3. מי שרשם את כל המאמרים באתר הם אנשים בעלי הסמכה עם יותר וותק ממני וממך בתחום ביחד, בינהם: גלן פנדלי, ריפטו, לייל מקדולנד, אלאן אראגון וכדומה.
אתה יכול לבדוק ביוגרפיה של כל אחד מהם ואני מבטיח שלא תתאכזב.
(הא כן יש מאמרים שגם אני רשמתי, אין לי ביוגרפיה אני סתם שמוק)

4. במקום כל האשכול הזה, יש אחלה מאמר שאלכס תירגם והוא:
http://www.kilogram.co.il/1157/כל-הסיבות-לעשות-סקוואט-מלא/

5. תתחיל לצאת מגבולות הקורס כי לא תגיע רחוק

כי הם מזריקים פחות ויש להם יותר מסת שומן, כך שאתה לא רואה את הבייספס ואתה חושב שיש להם פחות מסה. פירסמתי פה מזמן מחקר על מתאבקי סומו, שיש להם יותר מסת שריר מקולמנים למינהם.
משה, אשמח אם תביא לי את המחקר של מתאבקי הסומו כי חיפשתי ולא מצאתי. תודה מראש.

ד"א.. לא יודע אם אתם יודעים את זה אבל יש גם אופציה לקבל תעודת מדריך כחלק מבגרות בי"ס. בגרות מגוכחת לגמרי על פיזיולוגיה בגרוש.. ואחר כך יש להם עוד הרחבה קטנטנה.. כמה קורסים בגבעת וושינגטון.. מבחן.. והופ ילדים בני 18 שבקושי יודעים לעשות חתירה במכונה מקבלים תעודת הסמכה 😛

ד"א.. לא יודע אם אתם יודעים את זה אבל יש גם אופציה לקבל תעודת מדריך כחלק מבגרות בי"ס. בגרות מגוכחת לגמרי על פיזיולוגיה בגרוש.. ואחר כך יש להם עוד הרחבה קטנטנה.. כמה קורסים בגבעת וושינגטון.. מבחן.. והופ ילדים בני 18 שבקושי יודעים לעשות חתירה במכונה מקבלים תעודת הסמכה 😛

עזוב 18,
עשיתי את הקורס ואני בן 15, ביוני אני יהיה בן 16 ואקבל את התעודה.
כל הציונים 90+.
הקורס הזה הוא ליצנות.
מה שכן, עשיתי אותו לפני שקראתי פה ואת הספרים, רק אחרי שסיימתי,
הבנתי עד כמה ליצני זה היה.
הדבר היחידי הנורמלי-אנטומיה.
עדו דבר חיובי- המרצה בקורס אמר כמה עשרות פעמים:
אם רוצים להיתקדם, חייבים ליקרוא ולהעשיר את הידע.
חבל שלא הרבה הקשיבו לו..

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית