הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים לינארית

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
קצת על עצמי, התחלתי להתאמן לפני 3 שנים בערך, עשיתי בהתחלה תכניות כמו AB ABC FULL BODY אחרי תקופה הבנתי שזה לא אפקטיבי קראתי קצת על SS והתחלתי עם התכנית. סיימתי אותה על
סקוואט 140X5 בנץ 97X5 ובדדליפט היה לי קשה עם הטכניקה אז התקדמתי בו לאט ועשיתי בסביבות ה130+ לחמש חזרות.
אחרי זה עברתי לAB הייתה לי הפסקה פה ושם מאימונים ועכשיו אני מתאמן באופן סדיר 4 פעמים בשבוע בתכנית AB עם דגש על המורכבים אבל בנוסף עם דיי הרבה נפח.

קודם כל אני רוצה לדעת מאיזה משקלים בערך מומלץ לעשות את התכנית, כרגע המשקלים שלי לא בשמיים.
סקוואט 127X5
בנץ 90X5
ובקשר לדדליפט, החלטתי רק בחודש/חודשיים האחרונים להתחיל לעלות משקלים בדדליפט אז כרגע אני מעלה כל אימון 2.5 קילו ובינתיים אני ב140X5.

אם היא אכן מתאימה לי אני אשמח מאוד לדעת אם אפשר להחליף בין הדדליפט לחתירה לפי התכנית בקילוגרם כי בכל זאת ההתקדמות בדדליפט יותר חשובה לי מבחתירה ועוד שאלה, האם אוכל להוסיף בכל סוף אימון כמה סטים ליד קדמית ויד אחורית משקל בינוני ובכללי לדעת אם הוספת תרגילי עזר בכל אימון ממש יאטו את קצב ההתקדמות או לא, למשל בחזה חזה בשיפוע חיובי/פרפר משקל בינוני וכמובן מקבילים , בגב מתח וקצת פולי.

תודה לעוזרים
Up

תתאים בהחלט. תשתמש במחשבון ותדאג להתחיל עם ריסט מתאים (אמור להגיע לשיאים בשבוע 3 ולשבור אותם שבוע 4)

• פותח/ת השרשור
תתאים בהחלט. תשתמש במחשבון ותדאג להתחיל עם ריסט מתאים (אמור להגיע לשיאים בשבוע 3 ולשבור אותם שבוע 4)
אחלה, אני אתחיל את התתכנית הזאת בקרוב.
רציתי לדעת אם אפשר להחליף בין החתירה באימונים A ו C לדדליפט ככה שייצא שהדדליפט שלי יתחזק והחתירה יהיה התרגיל עזר?

לא.

תעשה את התכנית כמו שהיא. יש סיבה לנפח ולתדירות של הדדליפט. אצלי הוא התקדם מעולה ואני חושב שהנפח והתדירות בתכנית לדדליפט מאוד טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית