הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הנשים החזקות בארץ דווקא בוויטליפטינג...

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737

ופתאום זה פגע בי-
משקל גוף נמוך, טכניקה מושלמת

הנשים של הוויטליפטינג הישראלי התחילו להגיע לרמה יחסית מכובדת מבחינת כוח (במיוחד בהשוואה לפווארליפטריות בארץ ישראל) ושווה לתת להם קצת כבוד.

בוידאו שרית עם 130 קילו על 63 מ.ג
שווה לחפש גם את ניקול רובינוביץ שעשתה 130 על טיפה יותר משקל (אבל היא בת 18-19)
רייצ׳ל הייז עשתה 125 על אפילו פחות משקל לדעתי.

כיף לראות, חבל של פווארליפטינג אין מה להציע להם גם.

אף אחד לא תמים כאן
אבל בגלל המחדל שנעשה בשלהי 2013, אני לא התחרתי או מתכנן להתחרות באיגוד הזה.

בעזהי"ת

יש לי הזדמנות להעמיד דברים על דיוקם ההסטורי. האחריות על תחילת מסורת התאריכים הזהים היא עליי ועל לוליק. לולרי לא היה כל חלק או אמירה בעיניין. אנחנו אירגנו, תאמנו, השקענו כסף והחלטנו על התאריך מסיבותינו אנו. צדיק נכבד, יש לי לא מעט דוגמאות מוכחות הסטורית לבעיות, פאקים והתנכלויות בזויות ב Ipc
אך מפאת כבודם של כולם אני מעולם לא העליתי אותם בפורומים פומביים. ומי ששושח עימי בעינין יודע.
מאחר שאתה רק מעלעל בדפים ואני הייתי אישית מעורבת בהיסטוריה ובעיצובה בכל הקשור לנ״ל אני אומרת ומצהירה שאתה טועה ומטעה, חרף צדיקותךשנה טובה?

אכן דברים כדורבנות.
אין ספק שהוכחת את עליונותך עלי בכל תחום, כמו גם את טענותייך עצמן, ומעתה והלאה עפר אני לרגלייך.
המשך דרך מוצלחת!

בעזהי"ת

אכן דברים כדורבנות.
אין ספק שהוכחת את עליונותך עלי בכל תחום, כמו גם את טענותייך עצמן, ומעתה והלאה עפר אני לרגלייך.
המשך דרך מוצלחת!
מרגש
אף אחד לא תמים כאן
אבל בגלל המחדל שנעשה בשלהי 2013, אני לא התחרתי או מתכנן להתחרות באיגוד הזה.

אני ממש מבינה אותך. כי אני הפסקתי להתחרות באיגוד השני בגלל מחדל ענק בדימונה ב 2012(?) ... שכמעט גרם לפציעתו החמורה. כמו גם לפסילת כניסה לא הוגנת כפי שהודה אנדי בולטון בעצמו ובזה אני פורשת מהמשך הדיון הלא מועיל הזה ומקווה שכולם יתחרו אצל כולם

בעזהי"ת

אני ממש מבינה אותך. כי אני הפסקתי להתחרות באיגוד השני בגלל מחדל ענק בדימונה ב 2012(?) ... שכמעט גרם לפציעתו החמורה. ובזה אני פורשת מהמשך הדיון הלא מועיל הזה ומקווה שכולם יתחרו אצל כולם

רגע לפני שהצהרתך על פרישה מהדיון תתקרר, התואילי להבהיר מטעם מי הייתה התחרות בדימונה: מטעם האיגוד השני - ועל כן "אני הפסקתי להתחרות באיגוד השני", או מ"התחרות הראשונה שגל יזם שאותה ביצעו עימו ועבורו ולרי ושות ואני עצמי הייתי ממארגניה"?

נערך לאחרונה:
בשמחה.

בוא נעשה סדר-
התחרות הראשונה שולרי טרח לארגן עבור גל היתה בפתח תיקווה. השנייה היתה בדימונה, בהשתתפות בולטון כשופט ובאירגון גל

בעזהי"ת

אבל זהו. ממרחק דפי ההיסטוריה, אני לא רק זוכר את הנגיחה המהדהדת של אופיר בדלת האולם בדימונה, אלא בעיקר אותך ואת ולרי ואת טיליס, ועל הכסא הקדמי כמובן פניצ'אייב, מארגנים ושופטים ומושכים בחוטים. ממש לא רק את גל הנורא ואיום וחבריו המרושעים לאיגוד השני - זה שדה פקטו, עד כמה שעוד זכרוני המעופש מלמד אותי, כלל עדיין לא הוקם.

מאוד לא מעניין אותי מי התחיל למשוך למי באף, ולמי יש אף יותר מעוקל ומלא חטטים. ביקורת נוקבת יש לי הן על ה'איגוד הראשון' והן על ה'איגוד השני' (מישהו דיבר על דיון הקורדיספס?). בינתיים, לא יעיל לנסות להציג אף אחד כטלית של תכלת, כל כמה שכמובן כל בעל אינטרס ישיר ינסה לצייר את עצמו ככזה.

בעזהי"ת

אבל זהו. ממרחק דפי ההיסטוריה, אני לא רק זוכר את הנגיחה המהדהדת של אופיר בדלת האולם בדימונה, אלא בעיקר אותך ואת ולרי ואת טיליס, ועל הכסא הקדמי כמובן פניצ'אייב, מארגנים ושופטים ומושכים בחוטים. ממש לא רק את גל הנורא ואיום וחבריו המרושעים לאיגוד השני - זה שדה פקטו, עד כמה שעוד זכרוני המעופש מלמד אותי, כלל עדיין לא הוקם.

מאוד לא מעניין אותי מי התחיל למשוך למי באף, ולמי יש אף יותר מעוקל ומלא חטטים. ביקורת נוקבת יש לי הן על ה'איגוד הראשון' והן על ה'איגוד השני' (מישהו דיבר על דיון הקורדיספס?). בינתיים, לא יעיל לנסות להציג אף אחד כטלית של תכלת, כל כמה שכמובן כל בעל אינטרס ישיר ינסה לצייר את עצמו ככזה.

מוזר. לא זוכרת שולרי נכח בדימונה... גם הוא לא..
טיליס לא שפט בודאות ולא היה לנו כל חלק באירגון. נירשמה שילמנו הגענו נישקלנו טילנו בנגב והתחרינו.
זכרונך באמת די מעופש כי בסרטו הטלוזיה שרץ ברשת מודיע גל כי האירגון כבר פועל ורץ מזה מס חודשים. אתה באמת מקשקש בלי סוף.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

מוזר. לא זוכרת שולרי נכח בדימונה... גם הוא לא..
טיליס לא שפט בודאות ולא היה לנו כל חלק באירגון. נירשמה שילמנו הגענו נישקלנו טילנו בנגב והתחרינו.
זכרונך באמת די מעופש כי בסרטו הטלוזיה שרץ ברשת מודיע גל כי האירגון כבר פועל ורץ מזה מס חודשים. אתה באמת מקשקש בלי סוף.
נ.ב סיימתי את הדוקטורט באומנות זה לא מכבר אבל רשאים להמשיך לקרוא לי בשמי הפרטי!

א. לא נורא. ולרי לא נכח. זכרוני המעופש, אללי.

ב. ופניצ'אייב גם לא שפט, או שעל הפרט הזה אפשר לדלג, ואם כן להגיב על מה שנוח להגיב - ועל מה שלא נוח לתעתע, משל הגבת. לא כתבתי שטיליס שפט, אגב. קראי את דברי שוב.

ג. אין בהכרזתו של גל שום אמירה שה'איגוד השני' הנורא והאיום, כבר הוקם. הוא מדבר על הנסיון שלו להקים איגוד פאוורליפטינג ישראלי כולל, נסיון שהתנפץ על סלע המציאות והאינטרסים.

ד. ד"ר אמיתי. הנה, כתבתי. עכשיו נחזור לדיון.

בעזהי"ת

א. לא נורא. ולרי לא נכח. זכרוני המעופש, אללי.

ב. ופניצ'אייב גם לא שפט, או שעל הפרט הזה אפשר לדלג, ואם כן להגיב על מה שנוח להגיב - ועל מה שלא נוח לתעתע, משל הגבת. לא כתבתי שטיליס שפט, אגב. קראי את דברי שוב.

ג. אין בהכרזתו של גל שום אמירה שה'איגוד השני' הנורא והאיום, כבר הוקם. הוא מדבר על הנסיון שלו להקים איגוד פאוורליפטינג ישראלי כולל, נסיון שהתנפץ על סלע המציאות והאינטרסים.

ד. ד"ר אמיתי. הנה, כתבתי. עכשיו נחזור לדיון.

על אף שאני מחייכת לעצמי מרמת הדיון המשעשע שפיתחנו כאן , אני מודה שאני גרועה בפינג פונג. אז הנה מרימה להנחתה ונותנת לך בשימחה את זכות המלה האחרונה. לילה טוב

• אהבתי
Reactions: Ger
אני הפסקתי להתחרות באיגוד השני בגלל מחדל ענק בדימונה ב 2012(?) ... שכמעט גרם לפציעתו החמורה
אריאלה יקירתי,
אולי תשתפי אותנו ב"מחדל שכמעט גרם לפציעתו החמורה" ?
האם זה נכון שאת שלחת מכתב לנשיא האיגוד שבו כתבת שהמונוליפט נפל בזמן התחרות?

אריאלה יקירתי,
אולי תשתפי אותנו ב"מחדל שכמעט גרם לפציעתו החמורה" ?
האם זה נכון שאת שלחת מכתב לנשיא האיגוד שבו כתבת שהמונוליפט נפל בזמן התחרות?

חזרתי ואמרתי ואחזור ואומר- יש מחדלים ובעיות וטעויות בכל מקום ובכל תחרות ואני לא חושבת שיש טעם לחפור בהם שלא מתוך כוונת ייעול, ולכן לא מפיקה סירטונים וקליפים שטעמם ורמתם כשל סירטוני תעמולה של אירגונים בעולם השלישי..
מי שמעניין אותו באמת מה שיש לי לומר יודע לפנות אליי בפרטי ולהתעדכן:)
אהה, כן, לא המונו נפל.. אני נפלתי:)). בגלל שהוא היה רעוע ובנוי גרוע יותר ממונוליפט הלגו שבנו בגן הילדים בשכונה

חזרתי ואמרתי ואחזור ואומר- יש מחדלים ובעיות וטעויות בכל מקום ובכל תחרות ואני לא חושבת שיש טעם לחפור בהם שלא מתוך כוונת ייעול, ולכן לא מפיקה סירטונים וקליפים שטעמם ורמתם כשל סירטוני תעמולה של אירגונים בעולם השלישי..
מי שמעניין אותו באמת מה שיש לי לומר יודע לפנות אליי בפרטי ולהתעדכן:)
אהה, כן, לא המונו נפל.. אני נפלתי:)). בגלל שהוא היה רעוע ובנוי גרוע יותר ממונוליפט הלגו שבנו בגן הילדים בשכונה
אני עשיתי על המונוליפט הזה סקוואט 350 (ללא חליפה)
הוא בסדר גמור לדעתי, ואת מגזימה עם התיאור שלך עם הגן ילדים השכונתי.

בכל מקרה, כמו שאמרתי,
אף אחד לא תמים, וגם בIPC היו דברים שלא בסדר בעיניי.
מאחל לך הצלחה בהמשך אריאלה.

אני עשיתי על המונוליפט הזה סקוואט 350 (ללא חליפה)
הוא בסדר גמור לדעתי, ואת מגזימה עם התיאור שלך עם הגן ילדים השכונתי.

בכל מקרה, כמו שאמרתי,
אף אחד לא תמים, וגם בIPC היו דברים שלא בסדר בעיניי.
מאחל לך הצלחה בהמשך אריאלה.
הבעיה היא אכן אני והגנטיקה הדפוקה שלי שבגללה צמחתי לגובה שהוא להערכתי כחצי משלך ולכן הסתבכתי עם המונו הזה שטעמו כשל רוב האנשים- גבוהות... מאחר שכבר אז הייתי מנוסה בתחרויות בחו״ל ומודעת לגמדותי ולאתגר שהוא מציב למונו טרחתי לבדוק שבועות לפני התחרות שיכולה להתחרות בו ואף הודיתי בהתרגשות לגל שבדק ושאל לגובהי המדוייק כדי שגם מתחרה כמוני, (שבחוסר צניעותי מודה שהייתי האשה הבכירה ברמתה שהתחרתה) , תזכה לערוך טיול שנתי לדימונה. כשהגעתי ביום התחרות ניגשתי כמינהגי תמיד לבדוק את המונו. משהסתבר שמי שחישב והינדס לא למד מתמטיקה או הנדסה או שניהם וזה לא מתאים , גל באדיבותו הציע ללוליק לקפוץ להביא פלטת שולחן מהנגריה הסמוכה. טוב, הסיפור עוד ארוך ועוד מעט חג.. אך הנק הובהרה.
בהצלחה רבה מאוד גם לך❤️

בעזהי"ת

הסירטון שאושר העלה, ובזמנו הועלה בקבוצת הפייסבוק של ה-IPC, אינו "מחדלים ובעיות וטעויות". הוא מייצג תרבות ספורטיבית מושחתת, גרוטסקית וחסרת בושה. תיאטרון האבסורד בהתגלמותו. היה ראוי, ואפילו כבעלת אינטרס בנושא, שבמקום להעלות תגובה ביקורתית שאין בה שום תוכן מאשר ביטוי גנאי סובייקטיבי - להודות שמי שמארגן ושופט באופן המוצג בוידאו, ראוי לו לצאת לפנסיה מוקדמת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית