הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הנשים החזקות בארץ דווקא בוויטליפטינג...

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737

ופתאום זה פגע בי-
משקל גוף נמוך, טכניקה מושלמת

הנשים של הוויטליפטינג הישראלי התחילו להגיע לרמה יחסית מכובדת מבחינת כוח (במיוחד בהשוואה לפווארליפטריות בארץ ישראל) ושווה לתת להם קצת כבוד.

בוידאו שרית עם 130 קילו על 63 מ.ג
שווה לחפש גם את ניקול רובינוביץ שעשתה 130 על טיפה יותר משקל (אבל היא בת 18-19)
רייצ׳ל הייז עשתה 125 על אפילו פחות משקל לדעתי.

כיף לראות, חבל של פווארליפטינג אין מה להציע להם גם.

מעניין לראות את הדדליפט שלה.
אם היא תתחרה בליפטינג נראה לי שיספיק לה סקבט+דדליפט כדי לקחת את הקטגוריה, היא לא תצטרך אפילו בנץ'.

• פותח/ת השרשור
מעניין לראות את הדדליפט שלה.
אם היא תתחרה בליפטינג נראה לי שיספיק לה סקבט+דדליפט כדי לקחת את הקטגוריה, היא לא תצטרך אפילו בנץ'.

נראה לי שיספיק לה רק סקוואט

ופתאום זה פגע בי-
משקל גוף נמוך, טכניקה מושלמת

הנשים של הוויטליפטינג הישראלי התחילו להגיע לרמה יחסית מכובדת מבחינת כוח (במיוחד בהשוואה לפווארליפטריות בארץ ישראל) ושווה לתת להם קצת כבוד.

בוידאו שרית עם 130 קילו על 63 מ.ג
שווה לחפש גם את ניקול רובינוביץ שעשתה 130 על טיפה יותר משקל (אבל היא בת 18-19)
רייצ׳ל הייז עשתה 125 על אפילו פחות משקל לדעתי.

ניקול עשתה 130 ל2 חזרות (לפי מה שראיתי באינסטגרם, ואולי ליותר מסט אחד אבל לא רוצה לומר סתם) אבל היא בקטגוריית משקל גבוהה יותר (לפי אליפות אירופה האחרונה אם אני לא טועה היא הייתה בעד 90, אבל היא ירדה מאז במ.ג.) היא סך הכל בת 18 וכל כך חזקה. גם רייצ'ל היא עשתה 125 בקטגורית משקל 53. הרבה בנות חזקות ומדהימות בנבחרת האולימפית בוויטליפטינג ולדעתי הן נותנות יותר השראה מאשר בנות בפאוורליפטינג הישראלי.

• פותח/ת השרשור
ניקול עשתה 130 ל2 חזרות (לפי מה שראיתי באינסטגרם, ואולי ליותר מסט אחד אבל לא רוצה לומר סתם) אבל היא בקטגוריית משקל גבוהה יותר (לפי אליפות אירופה האחרונה אם אני לא טועה היא הייתה בעד 90, אבל היא ירדה מאז במ.ג.) היא סך הכל בת 18 וכל כך חזקה. גם רייצ'ל היא עשתה 125 בקטגורית משקל 53. הרבה בנות חזקות ומדהימות בנבחרת האולימפית בוויטליפטינג ולדעתי הן נותנות יותר השראה מאשר בנות בפאוורליפטינג הישראלי.

אני שמח לשמוע שבחורה כמוך מכירה ועוקבת!
את תגיעי רחוק גם, בהצלחה!

מרשים וכיף לראות משקלים כאלה אצל בנות ישראל 😃

אם אני לא טועה, בתחרות האחרונה או הלפני אחרונה שהתקיימה בדלית אל כרמל (של ולארי) אז הייתה מתמודדת שעשתה סקוואט של 180 קג (?).

יתקנו אותי אם אני טועה
@Lior Baron
@SmokingSnake
@yujinius

• פותח/ת השרשור
מרשים וכיף לראות משקלים כאלה אצל בנות ישראל 😃

אם אני לא טועה, בתחרות האחרונה או הלפני אחרונה שהתקיימה בדלית אל כרמל (של ולארי) אז הייתה מתמודדת שעשתה סקוואט של 180 קג (?).

יתקנו אותי אם אני טועה
@Lior Baron
@SmokingSnake
@yujinius

על איזה משקל גוף ובאיזו טכניקה? בכל מקרה מעניין לראות לתלה...

אני שמח לשמוע שבחורה כמוך מכירה ועוקבת!
את תגיעי רחוק גם, בהצלחה!

תודה!
סך הכל זה נושא כל כך חשוב שלא מקבל מספיק הערכה, הבנות האלה כל אחת עובדת קשה ורואים את זה בתוצאות.

ודרך אגב, אצל יורי דוידוב יש מתאמנת צעירה (12-13) עם תוצאות מרשימות ביותר למשקל ולגיל שלה שביצעה 45 ק''ג C&J על 42 ק''ג מ.ג.
ו35 ק''ג סנאץ'! אמנם זה מלפני כמה חודשים אני לא יודעת מה המצב עכשיו.

על איזה משקל גוף ובאיזו טכניקה? בכל מקרה מעניין לראות לתלה...
בחורה רזה, די בטוח שהמשקל היה סביב ה 60 קג.
אבל נחכה שהנחש או ליאור יגיבו.. הם היו שם אם אני לא טועה.

@Yefim Rubin גם אתה היית שם לא? אולי תשפוך קצת אור עליה

• פותח/ת השרשור
בחורה רזה, די בטוח שהמשקל היה סביב ה 60 קג.
אבל נחכה שהנחש או ליאור יגיבו.. הם היו שם אם אני לא טועה.

@Yefim Rubin גם אתה היית שם לא? אולי תשפוך קצת אור עליה

60 קילו ועשתה 180 , זה משוגע, חייב לראות סרטון זאת רמה עולמית אם זה נכון.

בקטגוריית משקל של 67.5 אם אני זוכר נכון.
עדיין מטורף
אנה סוקולוב, בת 38 מחולון, שוקלת 67.3, סקוואט 175.

Screenshot_2017-09-25-16-48-58-485_com.google.android.apps.docs.png

חשוב לציין שזה בוצע בעזרת קפיצים (רצועות).

סקוואט בטכניקה יפה אגב(ה180), היו יותר כבדים אגב בעבר ושל נשים נוספות(כי לא כולן עושים רעש וצלצולים)

ליאור מכירה את הבחורה בסרטון אגב, חזקה ומרשימה בטירוף

לweightlifting יש יותר וותק על פני הpowerlifting מבחינה תחרותית כאן בארץ בהתחשב בעובדה שתחרויות הpowerlifting החלו מ2012, ענף ספורט שלא מתוקצב על ידי המדינה בהשוואה לענף אולימפי שבלי להכנס למה המדינה משקיעה או לא משקיעה בו, סביר שהיה עם יותר מודעות אם אנחנו מסתכלים עשור אחורה.
גם לפאוורליפטריות יש המון פוטנציאל ואני בטוח שבעוד כמה שנים נהיה עדים כאן לשיאים מאוד גבוהים גם בקטגוריות הנשים, הענף עוד לא סגר כאן עשור בארץ.

• פותח/ת השרשור
אנה סוקולוב, בת 38 מחולון, שוקלת 67.3, סקוואט 175.

צפה בקובץ המצורף 41082
חשוב לציין שזה בוצע בעזרת קפיצים (רצועות).
סקוואט בטכניקה יפה אגב(ה180), היו יותר כבדים אגב בעבר ושל נשים נוספות(כי לא כולן עושים רעש וצלצולים)

ליאור מכירה את הבחורה בסרטון אגב, חזקה ומרשימה בטירוף

משום מה חשבתי שמיס מטאל היא האישה החזקה בארץ, לפחות אני די בטוח שראיתי שפורסם ככה איפשהו.

כיף לשמוע על תוצאות ומשקלים כאלו , עוד לא ראיתי סרטון ומאוד מעניין לראות.

משקל מרשים מאוד, עוד יותר מרשים לראות שזה מתבצע עם טכניקה כ"כ טובה.

ראיתי לא מעט משקלים דומים של נשים מהפאוורליפטינג, ההבדל הניכר הוא ברמת הטכניקה שהיא מרשימה הרבה פחות לעומת הטכניקה שמציגות הנשים בוויטליפטינג.

אנה סוקולוב 180 ק"ג על 67 ק"ג משקל גוף עם רצועות.

וידאו:

חברים, אין סיבה לנסות להכריע. כל אחד והמטרות שלו, הספורט שלו ואתם מפספים עובדה אחת פשוטה - רוב המתאמנים והמתאמנות בארץ לא מתחרים וקיימים ברחבי הארץ המון חבר'ה חזקים וחזקות בטירוף שלא מעניין אותם תחרות.

משום מה חשבתי שמיס מטאל היא האישה החזקה בארץ, לפחות אני די בטוח שראיתי שפורסם ככה איפשהו.

כיף לשמוע על תוצאות ומשקלים כאלו , עוד לא ראיתי סרטון ומאוד מעניין לראות.

נראה לי שפשוט אין מספיק אנשים שאכפת וחשוב להם להוכיח אחרת...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית