הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ולא השאלה הקלאסית

ace12345

משתמש מתחיל
48
3
נק' מוניטין:
-3
48
3
יש לי שאלה בנושא קריאטין והיא ככה אני הבנתי שיש הרבה חברות שבעצם מביאות את התוסף מסין ובעצם יש שמה עוד כול מיני חומרים שאין בהם צורך האם הדבר נכון? ואם כן אשמח להמלצה ספציפית לקריאטין מומלץ ונקי מכול חומרים שלא אמורים להיות שם ועדיף לרכישה בארץ תודה רבה

פשוט תקנה של חברה מוכרת, ככה אתה יודע שזה עבר בדיקות איכות, ורוב הסיכויים גם בדיקה חיצונית

• פותח/ת השרשור
אבל זה בדיוק העניין הבנתי שגם בחברות מוכרות יש את בעיית סין וחומרים שלא אמורים להיות שם האם למשל קריאטין של ON הוא עבר את כול הבדיקות והוא ללא שום תוסף נסוף ותקין?

אבל זה בדיוק העניין הבנתי שגם בחברות מוכרות יש את בעיית סין וחומרים שלא אמורים להיות שם האם למשל קריאטין של ON הוא עבר את כול הבדיקות והוא ללא שום תוסף נסוף ותקין?
אם השם של החברה לא מספיק לך הייתי בודק ב labdoor:
Top 10 Creatine Supplements

למה שמשהו שעבר בדיקות איכות פנימיות וחיצוניות עדיין יהיו בו דברים נוספים?

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שאני מנסה להבין ומה שעוד יותר מדאיג אותי בקריאטין שמגיע מסין בנוסף לחומרים האחרים זה עניין המתכות אבל העשה עוד מחקר לגבי הנושא

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין ומה שעוד יותר מדאיג אותי בקריאטין שמגיע מסין בנוסף לחומרים האחרים זה עניין המתכות אבל העשה עוד מחקר לגבי הנושא
זה נשמע כמו סתם פחד מיותר ממעשיות ואגדות, לא משהו שהייתי דואג לגביו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית