הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss חודש וחצי מתקע בohp

• פותח/ת השרשור Bar323
  • פורסם בתאריך

Bar323

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
1
46
1
שלום 😃
שוב חוזר אליכם עם שאלות (תודה רבה על כל העזרה!!)
אני בss חודש וחצי.
התחלתי להיתקע במשקלים.
עברתי אימון אישי עם מייק רוזנר והטכניקה שלי סבבה.

למרות זאת, ולמרות שאני ישן כמו שצריך + אוכל כמו שצריך (פי 2 חלבון ממשקל גוף, כל הפחמימות מורכבות, הרבה חזה עוף, ביצים, טונה, קוטג, בלי ג'אנק ובפלוס קלורי של 500)
משום מה אני חוזר ונתקע בohp
המשקל ממש לא גבוה, 40 קג.

השאלה שלי- עדיף בינתיים ללכת על ריסטים כשזה קורה? או לקנות משקולות חצי קילו ולעלות קילו כל אימון?

כמו כן, אם נתקעתי, כמה אימונים לנסות להרים את אותו משקל לפני דילואד?

תודה!

נערך לאחרונה:
אתה יכול לעשות דילואד קטן אבל לפי דעתי תעלה את הפלוס הקלורי ותראה אם אתה רואה התקדמות.

שלום 😃
אני בss חודש וחצי.
התחלתי להיתקע במשקלים.

למרות זאת, ולמרות שאני ישן כמו שצריך + אוכל כמו שצריך (פי 2 חלבון ממשקל גוף, כל הפחמימות מורכבות, הרבה חזה עוף, ביצים, טונה, קוטג, בלי ג'אנק ובפלוס קלורי של 500)

השאלה שלי- עדיף בינתיים ללכת על ריסטים כשזה קורה? או לקנות משקולות חצי קילו ולעלות קילו כל אימון?

תודה!
אם המשכת לעלות כל אימון 2.5 אחרי שהיית אמור לחתוך בחצי את משקל העלאה אין מנוס מתקיעה. יש בסאל ספורט פלטות קטנות והם באות בסט שלם עולה מאתיים ומשהו שקל תקנה אותם ותהיה לך התקדמות רציפה של 1.25 קילו כל אימון

התכנית ss היא תובענית מאוד ולפעמים העלייה הנדרשת מאימון לאימון לא יכולה להתקיים ואז התרחישים הבאים קורים: העלייה במשקלי עבודה אטית מאוד או שישנה תקיעה נמשכת במשקלי עבודה.
כפי שאני רואה את זה האופציות הן: להכנס לדילואוד או לתכנית פול בודי אחרת עם נפח משלים.

שלום 😃
אני בss חודש וחצי.
התחלתי להיתקע במשקלים.

תודה!
כמו שרשום בספר, 3 פעמים בתנאי שקיימת את כל התנאים(אכלת טוב,ישנת מספיק שעות, נחת מספיק בין סטים), לאחר מכן תעשה ריסט.
ואתה יכול לנסות לעלות במשקל עם סוגרים.

• פותח/ת השרשור
אם המשכת לעלות כל אימון 2.5 אחרי שהיית אמור לחתוך בחצי את משקל העלאה אין מנוס מתקיעה. יש בסאל ספורט פלטות קטנות והם באות בסט שלם עולה מאתיים ומשהו שקל תקנה אותם ותהיה לך התקדמות רציפה של 1.25 קילו כל אימון
הגיוני ב40 ohp ו50 בנץ לחתוך כבר להתקדמות כזו?

התכנית ss היא תובענית מאוד ולפעמים העלייה הנדרשת מאימון לאימון לא יכולה להתקיים ואז התרחישים הבאים קורים: העלייה במשקלי עבודה אטית מאוד או שישנה תקיעה נמשכת במשקלי עבודה.
כפי שאני רואה את זה האופציות הן: להכנס לדילואוד או לתכנית פול בודי אחרת עם נפח משלים.
אני לא מתקרב למיצוי של התכנית, אני מתכנן עוד חמישה חודשים במידת האפשר

כמו שרשום בספר, 3 פעמים בתנאי שקיימת את כל התנאים(אכלת טוב,ישנת מספיק שעות, נחת מספיק בין סטים), לאחר מכן תעשה ריסט.
ואתה יכול לנסות לעלות במשקל עם סוגרים.
הגיוני כבר במשקלים כאלה לרדת ככה בעלייה? או שסביר שאני פשוט צריך לאכול אפילו יותר?

הגיוני ב40 ohp ו50 בנץ לחתוך כבר להתקדמות כזו?

אני לא מתקרב למיצוי של התכנית, אני מתכנן עוד חמישה חודשים במידת האפשר

הגיוני כבר במשקלים כאלה לרדת ככה בעלייה? או שסביר שאני פשוט צריך לאכול אפילו יותר?
כן אם אתה רוצה להמשיך להתקדם אז כן

• פותח/ת השרשור
קצת פרטים עליך- גובה\משקל?
180/75 (הייתי כשבועיים על נייטרלי, בחודש העוקב עליתי 2 קג)
כן אם אתה רוצה להמשיך להתקדם אז כן
אוקי, תודה רבה!
שאלה אחרונה: אתה מכיר אולי חנות בתל אביב שמוכרת? גוגל לא עזר כל כך, זו שהזכרת לא קיימת בעיר. אעשה משלוח אם לא תהיה ברירה אבל יש לי איצון והייתי שמח כבר להשתמש בזה.

180/75 (הייתי כשבועיים על נייטרלי, בחודש העוקב עליתי 2 קג)

אוקי, תודה רבה!
שאלה אחרונה: אתה מכיר אולי חנות בתל אביב שמוכרת? גוגל לא עזר כל כך, זו שהזכרת לא קיימת בעיר. אעשה משלוח אם לא תהיה ברירה אבל יש לי איצון והייתי שמח כבר להשתמש בזה.
תנסה באביר ספורט בתל אביב ואם לא תיסע לsal sport בראשון לציון משם אני קניתי

Back
למעלה תחתית