הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי פרונט סקוואט

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
שלום. רציתי לדעת אם בפרונט סקוואט יש הבדל מה סקוואט הרגיל חוץ ממיקום המוט( רוחב העמידה וכו..).
בנוסף, האם לפרונט יש יתרונות כלשהם על הסקוואט הרגיל?

כמובן, הבדל מאד משמעותי.

המוט יושב מקדימה, מה שמעמיס על הקוואדס הרבה יותר.

בנוסף, הגב העליון והבטן עובדים חזק מאד כדי לא לקרוס קדימה, משם בדרכ מגיע הקושי האמיתי.

• פותח/ת השרשור
כמובן, הבדל מאד משמעותי.

המוט יושב מקדימה, מה שמעמיס על הקוואדס הרבה יותר.

בנוסף, הגב העליון והבטן עובדים חזק מאד כדי לא לקרוס קדימה, משם בדרכ מגיע הקושי האמיתי.
אין הבדל ברוחב העמידה או בזווית הרגליים?
זה תרגיל שקשה ללמוד?

לפי דעתי, זה תרגיל שמוסיפים אותו לשגרת האימונים משתי סיבות עיקריות:
1. תרגיל עזר לבאק סקוואט במידה והקוואדס חלשים יחסית ודורשים חיזוק (הקוואדס מהווים גורם מגביל לבאק)
2. מתאמנים בתחום הנפת המשקולות.

יפתח לך בטירוף קוואדס, אפילו שלפי דעתי עדיף לעבוד היי באר סקוואט.
פרונט סקוואט מאוד קשה טכנית, אז אם אתה הולך עליו תיקח משקל יחסית נמוך (אני לוקח חצי מהמשקל של הסקוואט הרגיל)

אין הבדל ברוחב העמידה או בזווית הרגליים?
זה תרגיל שקשה ללמוד?
כנראה יהיה הבדל מסויים, אבל זה תלוי מאוד באיך אתה עושה באק סקוואט.
ברגע שאתה יודע לעשות באק סקוואט זה לא תרגיל קשה בכלל ללמוד, ואני כן מציע ללמוד אותו, למרות שהרבה מאוד אנשים, בעיקר מתחילים, לא יהיה להם שימוש גדול בו

• פותח/ת השרשור
כנראה יהיה הבדל מסויים, אבל זה תלוי מאוד באיך אתה עושה באק סקוואט.
ברגע שאתה יודע לעשות באק סקוואט זה לא תרגיל קשה בכלל ללמוד, ואני כן מציע ללמוד אותו, למרות שהרבה מאוד אנשים, בעיקר מתחילים, לא יהיה להם שימוש גדול בו
לעשות אותו לפני הבאק סקוואט או אחרי

לעשות אותו לפני הבאק סקוואט או אחרי
זה מאוד מאוד תלוי בתוכנית, במטרות, בשלב שלך באימונים ועוד כל מני משתנים, סתם ככה אי אפשר להמליץ לך מה לעשות, והאם בכלל להוסיף את התרגיל

• פותח/ת השרשור
זה מאוד מאוד תלוי בתוכנית, במטרות, בשלב שלך באימונים ועוד כל מני משתנים, סתם ככה אי אפשר להמליץ לך מה לעשות, והאם בכלל להוסיף את התרגיל
טוב תודה בכול מקרה וחג שמח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית