הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה , דדליפט

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
90KG (זה סט אחרי סט של 100KG)
דגשים לשיפור הטכניקה יתקבלו בברכה... בקשר לידיים אני לא סגור אם מיקמתי אותן טוב כי אני רגיל לעבוד עם מוט שמסומן לי בו המקום שאני תופס בו...
חחחח הדבר הזה גם הרס לי את הסט של ה-100KG... הייתי בטוח שהסימון על המוט הזה הוא כמו הסימון על המוט בחדכ שלי בצבא ואת כל הסט עשיתי כשהידיים ברוחב מפגר... (פעם ראשונה בחדכ הזה)

בכל מקרה... הינה הסרטון:

מצטער אם הזווית קצת בעייתית... שעה ניסיתי למקם את הטלפון, זה הכי טוב שהצלחתי

דרך אגב אני כרגע בחיטוב דל פחמימה אז הדדליפט שלי ירד ל-100KG (מקווה שיאמון הבא יעלה) , בשיא מסה הגעתי ל120

שוקל כרגע 58.9KG (אני לא נראה כמו 58.9 משום מה אבל זה מה שהמשקל מציג)

הסימון על המוט לא קריטי כי הרוחב של האחיזה תלוי בעיקר בנוחות שלך וברוחב של הפיסוק ברגליים, אם כי היא לא צריכה להיות רחבה מידי.
סהכ הטכניקה נראית סביר, הזווית לא הכי טובה בשביל ביקורת אבל התנועה נראית טוב עם סט אפ טוב.
זה נראה שבסוף התנועה יש לך תנועה במרפק, אין סיבה שתהיה תנועה במרפק כי אתה לא מושך עם הידיים אז תרפה אותן.
ממליץ לך להעלות סרטון שצולם מהצד ולא מלפנים ויאפשר ביקורת טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
הסימון על המוט לא קריטי כי הרוחב של האחיזה תלוי בעיקר בנוחות שלך וברוחב של הפיסוק ברגליים, אם כי היא לא צריכה להיות רחבה מידי.
סהכ הטכניקה נראית סביר, הזווית לא הכי טובה בשביל ביקורת אבל התנועה נראית טוב עם סט אפ טוב.
זה נראה שבסוף התנועה יש לך תנועה במרפק, אין סיבה שתהיה תנועה במרפק כי אתה לא מושך עם הידיים אז תרפה אותן.

תוכל להגיד לי באיזה שנייה העניין עם המרפק?
אני לא מצליח לראות

• פותח/ת השרשור

חוץ מהמיקום של הידיים שנראה באמת קצת בעייתי, הכל נראה בסדר יחסית

תגידו שמתם לב לבעיה בהורדה של המוט?
אחרי האימון ההוא נהיה לי שטף דם בברך, והיום כשעשיתי דדליפט הבנתי למה... המוט נוגע לי בברך בירידה (בקטנה אבל זה מספיק בשביל לגרום לשטף דם)
זה סבבה? או שצריך לתקן את זה? ואיך מתקנים את זה? בהורדה המוט גם אמור להיות צמוד לגוף לא?

אתה מכופף ברכיים לפני שהמוט עובר את הברך ובגלל זה המוט מתגלגל לך על הברך.
רק אחרי שהמוט עובר את הברך תתחיל לכופף ברכיים.

בעקרון הוא אומר פה את אותו הדבר שאתה אמרת, קודם לרדת עם המותניים עד שהמוט עובר את הקו ברכיים ואז לרדת עם הברכיים

לא אני אמרתי את זה, אבל בעקרון כן.
מה שעוד הוא מנסה להסביר בסרטון זה שדדליפט לא אמור להראות סימטרי, אתה לא מפעיל את השרירים באופן שווה במהלך כל התרגיל.
בעלייה אתה קודם מתחיל מיישור של הברכיים (דגש שעוזר פה: תחשוב שאתה לוחץ את הרגליים ברצפה) ואז יישור של הגב ונעילה של האגן.
בירידה אתה קודם לוקח את האגן אחורה, מכופף את הגב ואז (בערך אחרי שהמוט עובר את הברכיים) מכופף את הברכיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית