הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעב לאחר חיטוב

• פותח/ת השרשור FK
  • פורסם בתאריך

FK

משתמש מתחיל
23
1
נק' מוניטין:
2
23
1
אני עשיתי חיטוב עכשיו חמישה חודשים וירדתי באזור ה16 קילו ואני עכשיו במעבר למסה. אני מעלה כל שבוע ב200 קלוריות עד שאגיע לעליה של 300 גרם בשבוע, עוד לא הגעתי למאזן ניטרלי לדעתי. אני מרגיש שהרעב לא נגמר, אני מסוגל להתמודד איתו, אבל השאלה שלי אם זה ילך וישתפר עם הזמן כשאני אעלה בקלוריות ואם זה נובע מתוצאה של חיטוב ארוך? כי אני מרגיש שאני יכול לאכול ללא הגבלה, בארוחה שאני משחרר את הרצועה, אני פשוט אוכל ללא הפסקה עד שאני ממש מפוצץ

מה התפריט שלך?

קצת מוזר שאתה רעב עם תפריט כזה
אולי החלוקה של הארוחות לא טובה?
תחליף את האורז הלבן באורז מלא, אולי זה יעזור קצת ובכל מקרה חסרים לך סיבים

• פותח/ת השרשור
קצת מוזר שאתה רעב עם תפריט כזה
אולי החלוקה של הארוחות לא טובה?
תחליף את האורז הלבן באורז מלא, אולי זה יעזור קצת ובכל מקרה חסרים לך סיבים
זה שאני עכשיו רק יוצא מחיטוב ועדיין לא במאזן הניטרלי שלי לא טבעי שארגיש רעב? הגוף לא מתנהג ככה כי הוא זקוק להורמונים או משהו כזה?

זה שאני עכשיו רק יוצא מחיטוב ועדיין לא במאזן הניטרלי שלי לא טבעי שארגיש רעב? הגוף לא מתנהג ככה כי הוא זקוק להורמונים או משהו כזה?
בחיטוב היית רעב?
אם אתה אוכל יותר ממה שאכלת בחיטוב אתה אמור להיות פחות רעב

• פותח/ת השרשור
בחיטוב היית רעב?
אם אתה אוכל יותר ממה שאכלת בחיטוב אתה אמור להיות פחות רעב
זה ברור, אבל אפילו בימים שאני מתאמן ואני מוסיף עוד 500 קלוריות בקירוב ששרפתי במהלך האימון, אני עדיין רעב

יכול להגיד לך שאני 5 שבועות אחרי סיום החיטוב, לאט לאט עולה לנייטרלי ועדיין יש לי רעב אפילו יותר גדול ממה שהיה בחיטוב.
אבל לאט לאט זה חולף, בשבועות הראשונים היה לי הרבה יותר קשה מעכשיו, הגוף מתרגל לאט לאט

• פותח/ת השרשור
יכול להגיד לך שאני 5 שבועות אחרי סיום החיטוב, לאט לאט עולה לנייטרלי ועדיין יש לי רעב אפילו יותר גדול ממה שהיה בחיטוב.
אבל לאט לאט זה חולף, בשבועות הראשונים היה לי הרבה יותר קשה מעכשיו, הגוף מתרגל לאט לאט
הבנתי, זה בעקרון מה שרציתי לשמוע, שזה לא איזה הפרעת אכילה אצלי או משהו כזה. תודה רבה לך

Back
למעלה תחתית