הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 70% חלבון מלא

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
קראתי שצריך 70% חלבון מלא בתפריט (כאילו 70% מהכמות המומלצת, פי 2 משקל גוף) ואז את שאר החלבונים שבאים מפחמימות כאלה ואחרות או בקיצור חלבונים לא מלאים גם נחשבים.
זה נכון?
כאילו אם אני שוקל 65 אז אני צריך 130 גרם חלבון, ו70% מ130 זה 91, אז צריך לאכול 91 גרם חלבון מלא והשאר יכול להגיע מחלבונים לא מלאים.

• פותח/ת השרשור
זה נכון, צריך שלפחות 70% ממה שאתה צורך (במידה ואתה צורך 1.8-2 גרם לקילו) יהיה חלבון מלא
ומספיק 70 אחוז או שעדיף לי לאכול פי 2 חלבון מלא ומה שבא מפחנימות לא להחשיב?
כאילו יהיה הבדל בתוצאות בין אם אני אוכל פי 2 חלבון מלא או 70% חלבון מלא?

ומספיק 70 אחוז או שעדיף לי לאכול פי 2 חלבון מלא ומה שבא מפחנימות לא להחשיב?
כאילו יהיה הבדל בתוצאות בין אם אני אוכל פי 2 חלבון מלא או 70% חלבון מלא?
האם זה יעזור לאכול יותר חלבון מלא (2 גרם לקילו רק ממלא) כנראה יעזור מעט יותר, אבל לא יעשה הבדל משמעותי
אם זה יוצא לך נוח ואפשרי הייתי הולך על 2 גרם לקילו רק ממלא, אבל לא חייב לצאת מגדרך רק בשביל זה

קראתי שצריך 70% חלבון מלא בתפריט (כאילו 70% מהכמות המומלצת, פי 2 משקל גוף) ואז את שאר החלבונים שבאים מפחמימות כאלה ואחרות או בקיצור חלבונים לא מלאים גם נחשבים.
זה נכון?
כאילו אם אני שוקל 65 אז אני צריך 130 גרם חלבון, ו70% מ130 זה 91, אז צריך לאכול 91 גרם חלבון מלא והשאר יכול להגיע מחלבונים לא מלאים.

זה נכון, צריך שלפחות 70% ממה שאתה צורך (במידה ואתה צורך 1.8-2 גרם לקילו) יהיה חלבון מלא
די מסכים, אך צריך לדעת כיצד שאר התפריט נראה. לא בכל מצב 70 אחוז חלבון מלא יהווה בסיס טוב להשלמה עם יתר התפריט ל100 מלא

• פותח/ת השרשור
די מסכים, אך צריך לדעת כיצד שאר התפריט נראה. לא בכל מצב 70 אחוז חלבון מלא יהווה בסיס טוב להשלמה עם יתר התפריט ל100 מלא
מה זאת אומרת לא בכל מצב?
מקור החלבונים הוא: אבקת חלבון, חזה עוף טונה ביצים וחלב, מהמוצרים האלה אני מגיע ל105 גרם חלבון (קצת יותר ממה שאני צריך, שוקל 65) ושאר החלבון יגיע מפחמימה עד ל130 גרם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית