הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גינו

cristiano ronaldo

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני די חדש פה אז לא ידעתי איפה לפרסם תעבירו את זה לפורום הנכון אם טעיתי
בכל אופן יש לי גינו מגיל 14 בערך לא חמור אבל מציק הלכתי לרופא משפחה על מנת לקבל הפנייה לרופא הורמונים ברח לי השם המלא של זה
בכל אופן הרופא התעקש לא לתת לי הפנייה ושלח אותי במקום זה לאולטרסאונד בסופו של דבר הוא נתן לי הפנייה אחרי ריב קצר אבל לא נתן לי לי הפנייה לבדיקת דם ככה שזה לא ממש עוזר לי הוא אמר שהוא לא יודע לאיזה סוג של בדיקת דם לשלוח אותי ויש הרבה בהקשר של זה מישהו יכול בבקשה יותר למקד אותי ולהגיד לי לאיזה סוג של בדיקת דם ללכת?

בן כמה אתה עכשיו?
רופא הורמונים - אנדוקרינולוג
אז לא הבנתי, היית כבר אצל אנדוקרינולוג או לא? למיטב ידיעתי אתה לא חייב הפניה בשביל ללכת, פשוט תלך והוא כבר ישלח אותך לבדיקות הרלוונטיות, למרות שאם כבר יש ג'ינו למיטב ידיעתי הפתרון הוא כירורגי אם הבעיה חמורה, אם לא אז אימונים וחיטוב ישפרו את המצב.

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה עכשיו?
רופא הורמונים - אנדוקרינולוג
אז לא הבנתי, היית כבר אצל אנדוקרינולוג או לא? למיטב ידיעתי אתה לא חייב הפניה בשביל ללכת, פשוט תלך והוא כבר ישלח אותך לבדיקות הרלוונטיות, למרות שאם כבר יש ג'ינו למיטב ידיעתי הפתרון הוא כירורגי אם הבעיה חמורה, אם לא אז אימונים וחיטוב ישפרו את המצב.

אני בדיוק לפני גיוס וחשבתי על זה הרבה והחלטתי שאני עושה ניתוח מה גם שיש לי פלטינום ככה שכרגע זה יעלה לי בסביבות ה 6-7 ואחרי זה הרבה יותר
הבנתי אבל מפורומים אחרים שקראתי פה באתר שצריך לבוא לאנדוקרינולוג עם בדיקות של פרופיל הורומוני לפני שהוא מפנה אותי לניתוח ושאמרתי את זה לרופא משפחה הוא אמר שזה כללי מדי
ולכן אני צריך בדיוק מה להגיד לו שאני רוצה לבדוק בבדיקות דם

אני בדיוק לפני גיוס וחשבתי על זה הרבה והחלטתי שאני עושה ניתוח מה גם שיש לי פלטינום ככה שכרגע זה יעלה לי בסביבות ה 6-7 ואחרי זה הרבה יותר
הבנתי אבל מפורומים אחרים שקראתי פה באתר שצריך לבוא לאנדוקרינולוג עם בדיקות של פרופיל הורומוני לפני שהוא מפנה אותי לניתוח ושאמרתי את זה לרופא משפחה הוא אמר שזה כללי מדי
ולכן אני צריך בדיוק מה להגיד לו שאני רוצה לבדוק בבדיקות דם
מניסיון אישי שלי אין תורים ארוכים לאנדוקרינולוגים ככה שאני לא רואה סיבה שלא תלך אל אחד והוא ישלח אותך לבדיקות הרלוונטיות במקום להסביר לרופא משפחה איך לעשות את העבודה שלו.
בכל מקרה @Daniel Barack , אתה יודע מה צריך לבדוק?

אני די חדש פה אז לא ידעתי איפה לפרסם תעבירו את זה לפורום הנכון אם טעיתי
בכל אופן יש לי גינו מגיל 14 בערך לא חמור אבל מציק הלכתי לרופא משפחה על מנת לקבל הפנייה לרופא הורמונים ברח לי השם המלא של זה
בכל אופן הרופא התעקש לא לתת לי הפנייה ושלח אותי במקום זה לאולטרסאונד בסופו של דבר הוא נתן לי הפנייה אחרי ריב קצר אבל לא נתן לי לי הפנייה לבדיקת דם ככה שזה לא ממש עוזר לי הוא אמר שהוא לא יודע לאיזה סוג של בדיקת דם לשלוח אותי ויש הרבה בהקשר של זה מישהו יכול בבקשה יותר למקד אותי ולהגיד לי לאיזה סוג של בדיקת דם ללכת?

איך הגעת למסקנה שזה באמת גינקומסטיה ולא שומן או רקמת חיבור, לצורך העניין? הגיוני יהיה לעשות קודם אולטרסאונד בכדי להוכיח שאכן מדובר ברקמת שד, ואחר כך יהיה מקום להמשיך בירור הורמונלי וייעוץ אנדוקריני...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית