אני עכשיו במסה נקיה ויש לי מספר שאלות:
נגיד שהמאזן הנטרלי שלי 2400 בשביל השאלות, ואני צורך 2700 בימים רגילים בשביל לעלות 300 גרם בשבוע ועוד 500 קלוריות בימים של אימון, שיתקזז עם הצריכת קלוריות באימון.
נגיד שהמאזן הנטרלי שלי 2400 בשביל השאלות, ואני צורך 2700 בימים רגילים בשביל לעלות 300 גרם בשבוע ועוד 500 קלוריות בימים של אימון, שיתקזז עם הצריכת קלוריות באימון.
- ביום שאני צורך אלכוהול, אם הוא נכנס לי בערכים שלאותו יום, אני מקזז אותו מהפחמימות והשומנים. צריכת הקלוריות באותו יום צריכה להיות במסגרת הצריכת קלוריות במסה 2700 קלוריות או 2400 במאזן הניטרלי?
- אם אני יודע שאני לא הולך להתאמן נגיד 4-7 יום, לצרוך באותם ימים את המאזן הניטרלי שלי? ואם כן, אז מעל כמה ימים שאני לא מתאמן לצרוך קלוריות במאזן ניטרלי?
- אם נגיד היה לי יום שחרגתי בצורה מטורפת נגיד 3000-4000 קלוריות, בלי להקפיד על ערכים תזונתיים. בימים הבאים אני אצרוך 1500 קלוריות עם כמות מספיקה של חלבונים , פחות שומן וקצת פחמימות. לשאוף לזה שהממוצע השבועי שלי יהיה המאזן הנייטרלי 2400 או 2700 קלוריות של המסה? אם 2700 זה לא יגרום לעליה מיותרת של שומן?
- עוד שאלה שלא כל כך קשורה לפורום הזה, אם תוכלו לענות סבבה, אם לא אפתח בפורום המתאים. אם אני יודע שהולך להיות לי שבוע בלי אימונים, לנסות לדחוף את האימונים שאני מפספס שבוע לפני ושבוע אחרי שאני לא אפספס אותם בספירה הכללית? או פשוט לנוח?