הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לחיטוב אחרי מסה

roey 1995

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
הי,

אני מתאמן כבר 7 חודשים מסה.
בן 22, גובה 182, משקל 80.
אני עליתי ב7 חודשים האחרונים 15 קילו עם עלייה ויזואלית ברורה במסת שריר אבל בחודשיים האחרונים אני מרגיש שסטיתי מדרך הבנייה ועליתי באחוז שומן יתר על מידה. (לדעתי אני באיזור ה15% א.ש)
אחרי בדיקה לפי הנוסחה הRMR שלי הוא 2200 (שקצת סנוור את עיניי בהתחשב בזה שאני הייתי אוכל בערך 3500 קלוריות ביום).
החלטתי להתחיל חיטוב ולהוריד את השומן המיותר עם כוונה כמובן לשמר את מסת שריר הקיימת.
בניתי תפריט של 2150 קלוריות בהתחשב שאני אתאמן 3-4 פעמים בשבוע, גירעון של 300 קלוריות בהנחה שאני אשרוף בממוצע 250 קלוריות באימון.
אשמח שתתנו את דעתכם על התפריט (אני הסתמכתי הרבה על לחם כי אני סטודנט וזה פרקטי מבחינת ניידות).

upload_2017-10-9_0-5-50.png

במידה ואכלת כל כך הרבה מעל הנייטרלי והתחלת להעלות שומן, אין שום צורך בחיטוב, וגם אם כן, המעבר צריך להיות איטי, לאורך מספר שבועות.
במצב שאתה מתאר, הייתי פשוט נשאר על פלוס קלורי, אבל מוריד אותו, עד 500 קלוריות מעל ה-RMR+אימונים, רוב הסיכויים שהמצב יסתדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית