עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מהמאמר של ss:למה לך לבצע מתיחות?
יש לך בעיה של טווח תנועה? לא מסוגל לשמור על גב נייטרלי במהלך הסקוואט או בדדליפט?מהמאמר של ss:
"נסה לבצע מתיחות להאמסטרינגס לעיתים תכופות על מנת להימנע מפציעות בגב התחתון ועל מנת להגיע לטווח תנועה מלא."
"שמרו את המתיחות הרציניות (30+ שניות לכל מתיחה) לאחר האימון, ולימי המנוחה (מומלץ מאוד לעשות מתיחות בימי המנוחה)."
לא, אין בזה שום יתרון מסוים?יש לך בעיה של טווח תנועה? לא מסוגל לשמור על גב נייטרלי במהלך הסקוואט או בדדליפט?
אם לא אז אין סיבה שתעשה מתיחות אלא אם אתה רוצה להיות נערת גומי או משהו בסגנון
אם אין לך בעיה של טווחי תנועה אז זה מיותרלא, אין בזה שום יתרון מסוים?
שאלה טובה ובהחלט מורכבת , מלמדים שמתיחה של לפחות 30 שניות למשך מספר חזרות(אצטרך לחפש מחקרים עדכניים) עוזרת לגמישות, אבל המושגים שלך קצת עמומים, מהי באמת הארכת שריר ואיך אני מגדיר אפקטיביות של מתיחה ולמה בכלל אני רוצה למתוח משהו שלא מוגבל בתנועה והאם אני באמת משפיע על הרקמה או על היכולת סבל שלי לעמוד במתיחה ??
כל אלו הם מושגים תמוהים כי למושג הזה צריך להבין למה ?איך ? ומה נרצה להשיג בזה, אז לשאלה בנושא מניעת פציעות התשובה היא שזה לא ימנע שום פציעה אם אין שום מגבלה בטווחים שחשודה כגורם תורם לפציעה...
לדעתי לא שווה להשקיע זמן נוסף במתיחות אלא אם אופי הפעילות שלך או המגבלה דורשת השקע נוספת