הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ארוחות וגיינר

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
שלום יש לי תפריט אני לא תמיד מצליח לעקוב אחריו כי אני במשמרות.
קניתי גיינר בשביל זה .
אני לפעמים מתעורר ב 14:00 ואז שותה גיינר ואז אוכל ארוחה ואז בלילה שוב שותה גיינר . ופה ושם מכניס דברים נלווים כמו מעדנים אגוזי מלך ...

אני מצליח להכניס את הכמות הנדרשת בסופו של דבר. אבל זה טוב לשתות גיינר על פני ארוחות ? אני אוכל ארוחה ביום רק

זה רחוק מאוד מהמצב האידאלי.
גיינר חוץ מקלוריות וחלבון לא נותן כלום, ויהיה חסר לך שומן, ויטמינים ומינרלים, וסיבים בתפריט

• פותח/ת השרשור
זה רחוק מאוד מהמצב האידאלי.
גיינר חוץ מקלוריות וחלבון לא נותן כלום, ויהיה חסר לך שומן, ויטמינים ומינרלים, וסיבים בתפריט

סבבה תודה אחי !
ועוד כמה שאלות :
* אם אני נגיד צריך 160 גרם חלבון ואני מגיע ל 200 ביום .. לא כל יום אבל לפעמים זה קורה.
* אם אני במצב שאני מגיע לסכום קלוריות שאני צריך וכבר הגעתי אל הכמות הרצויה בחלבון גם . אבל השומנים עומדים על 16 ואני צריך 70.
* איזה מאכלים טובים יש בהם שומן שקל להעלאות אותו מהר בלי שמרגישים ?

* אם אני נגיד צריך 160 גרם חלבון ואני מגיע ל 200 ביום .. לא כל יום אבל לפעמים זה קורה.
* אם אני במצב שאני מגיע לסכום קלוריות שאני צריך וכבר הגעתי אל הכמות הרצויה בחלבון גם . אבל השומנים עומדים על 16 ואני צריך 70.
מה פה השאלות לא הבנתי?

איזה מאכלים טובים יש בהם שומן שקל להעלאות אותו מהר בלי שמרגישים ?

שמן זית
חמאה
טחינה
חמאת בוטנים
ואגוזים

זה בסדר כל עוד זה לא גורם לך לחרוג מאוד מהקלוריות שלך

אם אני במצב שאני מגיע לסכום קלוריות שאני צריך וכבר הגעתי אל הכמות הרצויה בחלבון גם . אבל השומנים עומדים על 16 ואני צריך 70.
זה ממש לא טוב, זו כמות נמוכה מאוד של שומן, ולא מספיקה בשביל הבריאות הכללית
זה מה שקורה שמסתמכים מאוד על גיינר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית