עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגדילה של השרירים זה לא יפגע אז אני רגועבאופן כללי מומלץ לך לישון יותר
האימונים עצמם לא פוגעים בכלום, השינה אומנם לא הכי אידיאלית אבל למיטב ידיעתי זה לא יפגע לך בגדילה
אבל כדאי אולי לרווח קצת בין האימונים אם ניתן כדי לתת מקום להתאוששות. כמו כן יש רלוונטיות לאופן האימון ("אימוני כח" זה 'תפריט מכולת' רגיל, או ss?). ועוד, הייתי מתעניין קצת בנתונים גופניים כדי לוודא שהבחור כבר מספיק ''בנוי'' בשביל להיות מסוגל להתאושש כמו שצריך (סקלת טאנר).באופן כללי מומלץ לך לישון יותר
האימונים עצמם לא פוגעים בכלום, השינה אומנם לא הכי אידיאלית אבל למיטב ידיעתי זה לא יפגע לך בגדילה
אני יחסית בכושר ואני עובד על מסה הקטע שאני על שש שעות שינה יום יום ולא יכול לעשות עם זה הרבה השאלה אם זה יגרום לי להתפתח פחות בשריריםאבל כדאי אולי לרווח קצת בין האימונים אם ניתן כדי לתת מקום להתאוששות. כמו כן יש רלוונטיות לאופן האימון ("אימוני כח" זה 'תפריט מכולת' רגיל, או ss?). ועוד, הייתי מתעניין קצת בנתונים גופניים כדי לוודא שהבחור כבר מספיק ''בנוי'' בשביל להיות מסוגל להתאושש כמו שצריך (סקלת טאנר).
לא הבנתי אותך נכוןהגדילה של השרירים זה לא יפגע אז אני רגוע
לא הבנתי אותו נכון בכלל, חשבתי שהוא מתכוון לגדילה בקטע של התפתחותאבל כדאי אולי לרווח קצת בין האימונים אם ניתן כדי לתת מקום להתאוששות. כמו כן יש רלוונטיות לאופן האימון ("אימוני כח" זה 'תפריט מכולת' רגיל, או ss?). ועוד, הייתי מתעניין קצת בנתונים גופניים כדי לוודא שהבחור כבר מספיק ''בנוי'' בשביל להיות מסוגל להתאושש כמו שצריך (סקלת טאנר).
אז שש שעות שינה לא מספיקות למסה אם זה לא מספיק אני בבעיה גדולה כי אין לי אפשרות לשון עודלא הבנתי אותך נכון
שינה מועטה כן גורעת מההתאוששות של השרירים, וזה בעקיפין משליך על התוצאות
לא הבנתי אותו נכון בכלל, חשבתי שהוא מתכוון לגדילה בקטע של התפתחות
בהקשר של אימונים בהחלט יש מקום להתיחס לנושאים שציינת
אם תישן יותר אתה כנראה תשיג תוצאות יותר טובות כי אתה תתאושש יותר טובאז שש שעות שינה לא מספיקות למסה אם זה לא מספיק אני בבעיה גדולה כי אין לי אפשרות לשון עוד