הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה שמטרידה אותי

Idobzoki

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
אני מתאמן רצוף 4 פעמיים בשבוע אימוני כוח אני בן 16 ואני ישן 6 שעות בלילה השאלה אם זה פוגע לי בהתאוששות וככה אני גודל פחות ??

באופן כללי מומלץ לך לישון יותר
האימונים עצמם לא פוגעים בכלום, השינה אומנם לא הכי אידיאלית אבל למיטב ידיעתי זה לא יפגע לך בגדילה

• פותח/ת השרשור
האימונים עצמם לא פוגעים בכלום, השינה אומנם לא הכי אידיאלית אבל למיטב ידיעתי זה לא יפגע לך בגדילה
הגדילה של השרירים זה לא יפגע אז אני רגוע

אבל כדאי אולי לרווח קצת בין האימונים אם ניתן כדי לתת מקום להתאוששות. כמו כן יש רלוונטיות לאופן האימון ("אימוני כח" זה 'תפריט מכולת' רגיל, או ss?). ועוד, הייתי מתעניין קצת בנתונים גופניים כדי לוודא שהבחור כבר מספיק ''בנוי'' בשביל להיות מסוגל להתאושש כמו שצריך (סקלת טאנר).

• פותח/ת השרשור
אבל כדאי אולי לרווח קצת בין האימונים אם ניתן כדי לתת מקום להתאוששות. כמו כן יש רלוונטיות לאופן האימון ("אימוני כח" זה 'תפריט מכולת' רגיל, או ss?). ועוד, הייתי מתעניין קצת בנתונים גופניים כדי לוודא שהבחור כבר מספיק ''בנוי'' בשביל להיות מסוגל להתאושש כמו שצריך (סקלת טאנר).
אני יחסית בכושר ואני עובד על מסה הקטע שאני על שש שעות שינה יום יום ולא יכול לעשות עם זה הרבה השאלה אם זה יגרום לי להתפתח פחות בשרירים

הגדילה של השרירים זה לא יפגע אז אני רגוע
לא הבנתי אותך נכון
שינה מועטה כן גורעת מההתאוששות של השרירים, וזה בעקיפין משליך על התוצאות
לא הבנתי אותו נכון בכלל, חשבתי שהוא מתכוון לגדילה בקטע של התפתחות
בהקשר של אימונים בהחלט יש מקום להתיחס לנושאים שציינת

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אותך נכון
שינה מועטה כן גורעת מההתאוששות של השרירים, וזה בעקיפין משליך על התוצאות

לא הבנתי אותו נכון בכלל, חשבתי שהוא מתכוון לגדילה בקטע של התפתחות
בהקשר של אימונים בהחלט יש מקום להתיחס לנושאים שציינת
אז שש שעות שינה לא מספיקות למסה אם זה לא מספיק אני בבעיה גדולה כי אין לי אפשרות לשון עוד

אז שש שעות שינה לא מספיקות למסה אם זה לא מספיק אני בבעיה גדולה כי אין לי אפשרות לשון עוד
אם תישן יותר אתה כנראה תשיג תוצאות יותר טובות כי אתה תתאושש יותר טוב
ובאופן כללי זה יטיב עם הבריאות שלך במיוחד בגילך

Back
למעלה תחתית