הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרכב הסייקל

safwan

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום חברים .
אני מתכוון לעשות סייקל שלישי מורכב כך
טסט ספיונט 500mg בשבוע . 9 שבועות
אורל טורינבול 30mg . מהתחלת הסייקל 5 שבועות.
טרן אנטט מהשבוע 4 עד שבוע 9 1cc לשבוע.
פרגניל משבוע 3 עד שבוע 12
הפסקה 5 ימים וpct לפי פרוטוקול סטנדרט לתקופת חודש .
לאורך כול הסייקל liv52
מולטי ויטמין +c+ b12
נתונים אישיים .
בן34
מתאמן 5 שנים
משקל 85
16 אחוז שומן .
רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם בסייקל האם הוא מחולק נכון . הכמיות ביחס לשבוע סבירים.
היעד מסה נקייה ולדאוג לרדת עוד באחוזי השומן.
תודה לכם

כדי שתהיה אינדיקציה צריך לדעת מה היו הסייקלים הקודמים.
בכל אופן סייקל שלישי טוב יכול להיות מורכב
10 שבועות
טסט 750
טרן קצר 300
אוראלי יכול טיבול מצד שני,סופרדרול יותר עוצמתי ויכול להתאים אחלה.אם בכל אופן מחליט ללכת טיבול המינון צריך להיות יותר גבוהה מ30.
כמובן שאוראלי לא יותר מ5-6 שבועות.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לצורך העניין סייקל ראשון היה טסט אנטט עם טרן ארוך לתקופת 8 שבועות
וסייקל שני היה טסט אנטט עם אורל טורינבול 40 mg
בקשר להצעת הטרן קצר תדירות הזריקות בעייתית לי אישית ובטח נושא הדלקות מאוד מציק באיזור הזריקה לכן החלטתי ללכת על אסטרים ארוכים .

אני יכול להגיד לך שאני עושה טסט אנתת ודקה קצר כרגע,זה יוצא 3 זריקות בשבוע זה לא נורא בכלל.
מעבר לזה אני יכול להעיד שגם הטרן וגם הדקה קצר שהשתמשתי לא השאירו דלקת כמובן ולא כאבים משתקים.
אם בסייקל קודם שלך המינון של טיבול היה 40 למה עכשיו להוריד ?להפך או לשנות אוראלי

• פותח/ת השרשור
איך אתה מסביר שכול מי שהזריק קצרים בסביבתי קבל דלקת וגושים באיזור הזריקה גם הסיסטנון נותן אותה הצגה . זה הייתה האנדקציה שלי יכול להיות שהמקורות של החומר לא הכי אמינים אבל בכול אופן הלכתי על בטוח . גם טרן ארוך לא בהכרח יעשה לי עליה לא נקיה בסופו של דבר זה התזונה מה אתה אומר?
בקשר לטורינבול אני יעלה 40mg אני חושב שאתה צודק

טסט ספיונט 500mg בשבוע . 9 שבועות
טרן אנטט מהשבוע 4 עד שבוע 9 1cc לשבוע
ספיונט ואננטט הם אסטרים דומים, תתחיל אותם יחד. אין הגיון בסייקל כזה להתחיל טרן "ארוך" משבוע 4, מה גם שבלי כל קשר cc1 של טרן (אני מניח שמדובר ב200 מג) זה מינון נמוך מידי, בפרט שכבר היה לך ניסיון עם טרן בסייקל הראשון (למה??!?).

1-10 טסט סיפיונאט 500mg לשבוע מחולק ל-2
1-10 טרן אנתת 400mg לשבוע מחולק ל-2
1-5 אוראל טורינבול 40mg ליום
3-12 פרגניל 500iu לשבוע מחולק ל-2
13 והלאה PCT לפי הפרוטוקול

צרף טודקה במינון של 1 גרם לכל אורך זמן הרצת הטורינבול

מאסה וירידה באחוזי השומן לא באים ביחד, בדרך כלל. גם לא בסייקל

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אני משלב את הטרן כבר . בקשר למינון 200 בשבוע בסייקל הראשון פשוט היו מספיק כי עליתי במשקל 15 קילו הייתי בטוח שזה מינון של הפגזה חח. אני ינסה להעלות ל400 לשבוע . תודה לכם

תודה על התשובה אני משלב את הטרן כבר . בקשר למינון 200 בשבוע בסייקל הראשון פשוט היו מספיק כי עליתי במשקל 15 קילו הייתי בטוח שזה מינון של הפגזה חח. אני ינסה להעלות ל400 לשבוע . תודה לכם
אפשר לקחת טסט וטרן ולרדת במשקל (כמו במהלך חיטוב כהכנה לתחרות פיתוח גוף למשל), התזונה היא הגורם העיקרי לירידה או עליה במשקל, גם במהלך סייקל.

• פותח/ת השרשור
היות והשומן מדד באחוז ואוכלים נקי וחומרים של מסה נקייה לדעתי סביר מאוד שאחוז השומן יורד כי המסה הרזה עולה . בטח הכול תלוי בגרעון הקלורי והתוכנית הכללית . דניאל רשם שם "בדרך כלל" אני מאמין שהדבר קיים אבל הכול תלוי במורכביות הדבר .

ועדיין זה לא משהו שצריך לכוון אליו במיוחד
פשוט השתדל להתאים את התזונה ובעיקר את כמות הפחמימות וקבע פלוס קלורי לא קיצוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית