טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
לי אישית זה לא מפריע, מעבר ל"יש תחרות בתאריך x" לא אכפת לי מכל מה שמסביב בין אם הוא משתמש בתואר ד"ר או נושא הפוליטיקות איגודים שעלה כאן בשנים האחרונות, אותי אישית זה לא ממש מענין

אותך זה לא מעניין, אבל יש אחרים שכן מעניין אותם אנשים מנצלים מעמד מזוייף על מנת למכור מוצרים שאין כל הוכחה ליעילותם, אולי אתה נמנה עם אלה שלא קונים באופן אישי את המוצרים, אבל יש עשרות רבות של אנשים שכן יקנו את המוצרים בגלל רושם שקרי שנעשה עליהם.

ולי באופן אישי זה בכלל לא משנה מי השם העומד מאחורי העניין, אני לא קשור לקהילת הפאוורליפטינג בשום צורה ואין לי כל עניין עם אדטו. הבעיה האישית שלי היא עצם המעשה, שאיך שאני לא מנסה להסתכל עליו הוא פשוט נבזי.

סליחה שאני מרשה לעצמי לדחוף כאן עוד עיניין שלא ממש קשור לנושא אך קשור למה שכתבת-
הייתה תרבות שיח די מכובדת בליפטינג עד שהדוקטור הפך את המדיה החברתית לזירת התגוששות והחל לנצל אותה להכפשות ומלחמות מופרעות באויביו הדימיוניים, יצר תאוריות קונספירציות והפך כל נושא למלחמת עולם(אתן דוגמאות אם אתבקש) וכל זה תוך ניצול ילדים שרק ניכנסו לתחום ושבאמת מושפעים מהכריזמה המפוקפקת שלו ותאריו המגוכחים
*הוא עצמו כמובן לא התלכלך אלא לעיתים נדירות אלא השאיר את הטיפול ב״עינינים״ בידי תומכיו. אמרנו כת?
אשמח לדוגמאות

@Ariela Amitay
מצטרף לבקשה.

מעניין שכולם צורחים ״הציבור צריך לדעת!״ אבל אף אחד לא העז לפרסם את הלינק לכתבה של אדטו בפייסבוק שלו. יהיה לזה הרבה יותר חשיפה מהקבוצה הצנועה של פאוורליפטינג LBS.

בפייסבוק הפרטי של כל אחד פה יש במקרה הטוב 10 אנשים שבכלל יודעים מה זה pl ובממוצע אולי בסביבות ה 3.

הקבוצה כקבוצת pl מאגדת הרבה אנשים שמכירים את התחום בארץ ולכן יהיה הרבה יותר הגיוני דווקא לפרסם את זה שם.

@Ariela Amitay
מצטרף לבקשה.

בפייסבוק הפרטי של כל אחד פה יש במקרה הטוב 10 אנשים שבכלל יודעים מה זה pl ובממוצע אולי בסביבות ה 3.

הקבוצה כקבוצת pl מאגדת הרבה אנשים שמכירים את התחום בארץ ולכן יהיה הרבה יותר הגיוני דווקא לפרסם את זה שם.
בטוחים? כי זה יהפוך שוב ל שירשור אינסופי של האשמות וקונטרה האשמות... בטוחים שזה המקום?
אם המנהלים מאשרים אז סבבה...בלי עוד נעילות , הרחקות, חסימות. ..

בטוחים? כי זה יהפוך שוב ל שירשור אינסופי של האשמות וקונטרה האשמות... בטוחים שזה המקום?

לדעתי אם מדובר בכמות גדולה אז עדיף בפוסט נפרד. את הדברים הקיצוניים שווה לשים כאן. מה שנראה לך יותר נכון.

אם יש לך הוכחות,תרגישי חופשי.

אותך זה לא מעניין, אבל יש אחרים שכן מעניין אותם אנשים מנצלים מעמד מזוייף על מנת למכור מוצרים שאין כל הוכחה ליעילותם, אולי אתה נמנה עם אלה שלא קונים באופן אישי את המוצרים, אבל יש עשרות רבות של אנשים שכן יקנו את המוצרים בגלל רושם שקרי שנעשה עליהם.

ולי באופן אישי זה בכלל לא משנה מי השם העומד מאחורי העניין, אני לא קשור לקהילת הפאוורליפטינג בשום צורה ואין לי כל עניין עם אדטו. הבעיה האישית שלי היא עצם המעשה, שאיך שאני לא מנסה להסתכל עליו הוא פשוט נבזי.

הוא פשוט נמנה עם חברי הכת.

אם לא כאן אז איפה?

הוא פשוט נמנה עם חברי הכת.
התגובה שלי התחילה ב"אני מתחרה אצל אדטו או בשפתכם חבר בכת" שאלתם כאן למה אף אחד לא מדבר אז דיברתי ואמרתי את דעתי בנושא

אם יש לך הוכחות,תרגישי חופשי.
יאללה נלך על זה
בואו נתחיל בסירטון ההוא.. מי שיש לו את זה בהישג יד מוזמן להעלות כדי גם שאלה שאין להם מושג יוכלו לדעת במה המדובר. לא זכור לי במשך השנים שמישהו הכפיש מישהו מאיגוד כלשהו בצורה כזאת. והיו טעויות שיפוט, ציוד וכו לא מעט.
אני אהיה הכי לא פוליטיקלי מכובדת, ואתן דוגמא שחוזרת בכל תחרות של הדוקטור. ישנה בחורה נחמדה ונכה שמתחרה אצלו. בתחרות לחיצה. ולוחצת על הפנים... או בעברית- לא עוברת תחרות. אבל אצל אדטו היא עוברת. ואני אומרת: לכי ללחוץ בתחרות שבה לא יוותרו לך. לכי לספורט נכים. שם לא יותרו לך שם תצטרכי ללחוץ באמת מול אנשים עם מוגבלויות כמוך. אבל לקחת מדלייה שלא מגיעה לך בעידודו של מארגן התחרות זה לא הוגן. וכן , עם כל הרצון הטוב והערכה לזה שהיא לוחצת זה לא ראוי כלפי בנות שעובדות קשה ולוחצות ו יפסלו על לחיצה כזו. נותנת את הדוגמא הזו כי בחיים אף אחד לא היה חושב לעשות סירטון השמצה כזה על שיפוט כמו זה שמעריצי הדוקטור עשו כדי להשמיץ איגוד אחר.
סתם דוגמא אחת לרפש ברשתות החברתיות שהפך את הליפטינג לבית .״&():

התגובה שלי התחילה ב"אני מתחרה אצל אדטו או בשפתכם חבר בכת" שאלתם כאן למה אף אחד לא מדבר אז דיברתי ואמרתי את דעתי בנושא

הנקודה היא שכל מי שמקורב לאותו ״דוקטור״ לא פוצה פה כשהאמת צצה לה פתאום.
מאוד קל להגן בחירוף נפש כשנראה לכם שהאחר לא בסדר, אבל כשמשהו אצליכם רקוב מהיסוד ״הכל עובר חביבי״.

אפשר להמשיך בלי סוף ..
גם ״הסיכסוך״ ההיסטורי של מי קובע תחרות באיזה מועד.. שוב, מצטערת לשבור ״אמת״ היסטורית אבל ולרי חף מ״פשע״ . כל האחריות על קביעת התחרות ההיא ב״תאריך של אדטו״ חלה על לוליק ועליי. אז זהו.. שהתאריך ולוח השנה לא שייכים לדוקטור וחבורתו. ואפשר היה להמשיך לחיות בשלום בלי ליצור סיכסוך גם אם חבורת חוצפנים עזי מצח כמונו החליטו רחמנא לצלאן לערוך תחרות במועד שבא להם. לשלם עבורה, לפרסם אותה לקיים אותה. יכלו להיות שתי תחרויות באותו מועד. זה לא מנוגד לחוק ולמיטב ידיעתי היו ספורטאים בכל אחת מהן. האווירה של מלחמה שנוצרה מצד הדוקטור וחסידיו בשל העובדה שמישהו העז והתחרה במקביל באותו יום ממש לא ברורה וקצת מטורללת לטעמי

יאללה נלך על זה
בואו נתחיל בסירטון ההוא.. מי שיש לו את זה בהישג יד מוזמן להעלות כדי גם שאלה שאין להם מושג יוכלו לדעת במה המדובר. לא זכור לי במשך השנים שמישהו הכפיש מישהו מאיגוד כלשהו בצורה כזאת. והיו טעויות שיפוט, ציוד וכו לא מעט.
אני אהיה הכי לא פוליטיקלי מכובדת, ואתן דוגמא שחוזרת בכל תחרות של הדוקטור. ישנה בחורה נחמדה ונכה שמתחרה אצלו. בתחרות לחיצה. ולוחצת על הפנים... או בעברית- לא עוברת תחרות. אבל אצל אדטו היא עוברת. ואני אומרת: לכי ללחוץ בתחרות שבה לא יוותרו לך. לכי לספורט נכים. שם לא יותרו לך שם תצטרכי ללחוץ באמת מול אנשים עם מוגבלויות כמוך. אבל לקחת מדלייה שלא מגיעה לך בעידודו של מארגן התחרות זה לא הוגן. וכן , עם כל הרצון הטוב והערכה לזה שהיא לוחצת זה לא ראוי כלפי בנות שעובדות קשה ולוחצות ו יפסלו על לחיצה כזו. נותנת את הדוגמא הזו כי בחיים אף אחד לא היה חושב לעשות סירטון השמצה כזה על שיפוט כמו זה שמעריצי הדוקטור עשו כדי להשמיץ איגוד אחר.
סתם דוגמא אחת לרפש ברשתות החברתיות שהפך את הליפטינג לבית .״&():

אני מניח שהכוונה לסרטון הזה.

סירטון שהופץ ונישלח להנהלת האירגון העולמי, כמו גם מיכתב שנישלח יום לפני התחרות הראשונה שהתקיימה באותו מועד של התחרות של אדטו שניסו למנוע השתתפות של קבוצת אסא תל אביב בהרמת מישקולות בתחרות שאירגנו אנחנו, והיו בו ליכלוכים שהדעת אינה סובלת , הנימען היה יו״ר אסא תא. לשימחתנו זה לא עבד!
חברים יקרים, באמת שיש עוד הרבה.. דברים שנישמרו בשקט מתוך עיקרון להישאר מעל הגובה הנמוך הזה, לא להסחף ולרדת לרמה ״שלהם״. אני חושבת שאסתפק בזה. אני גם יותר ותיקה בענף וגם יותר מבוגרת מרובכם ולא חושבת שזה נכון להמשיך בזה?

נערך לאחרונה:
סליחה שאני מרשה לעצמי לדחוף כאן עוד עיניין שלא ממש קשור לנושא אך קשור למה שכתבת-
הייתה תרבות שיח די מכובדת בליפטינג עד שהדוקטור הפך את המדיה החברתית לזירת התגוששות והחל לנצל אותה להכפשות ומלחמות מופרעות באויביו הדימיוניים, יצר תאוריות קונספירציות והפך כל נושא למלחמת עולם(אתן דוגמאות אם אתבקש) וכל זה תוך ניצול ילדים שרק ניכנסו לתחום ושבאמת מושפעים מהכריזמה המפוקפקת שלו ותאריו המגוכחים
*הוא עצמו כמובן לא התלכלך אלא לעיתים נדירות אלא השאיר את הטיפול ב״עינינים״ בידי תומכיו. אמרנו כת?

אשמח לדוגמאות

הסרטון הזה לדוגמא הרבה יותר רלוונטי לפאוורליפטינג יותר מכל מה שקשור להשכלה של אדטו, אבל גם דבר כזה לא נפרסם בקבוצה בפייסבוק כי זה פשוט לא ברוח הקבוצה.

הסרטון הזה לדוגמא הרבה יותר רלוונטי לפאוורליפטינג יותר מכל מה שקשור להשכלה של אדטו, אבל גם דבר כזה לא נפרסם בקבוצה בפייסבוק כי זה פשוט לא ברוח הקבוצה.

מה הסיבה לא לפרסם? איפה ״זכות הציבור לדעת״?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית