הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
אני לא מסכים איתך.

הבן אדם התגלה כנוכל ושרלטן. אותו אדם גם מארגן תחרויות PL הכוללות עשרות משתתפים (כך לפחות טען @PowerLifting ).

האם לא ראוי שידעו מהן אמות המוסר לפיהן פועל אותו המארגן, אשר גם גובה מהמשתתפים כסף על מנת להשתתף בתחרות?

אין בעיה עם נושא התשלום - זה לגיטימי לחלוטין כי זה עסק לכל דבר ועניין, אבל ראוי שהמשתתפים ידעו דבר או שניהם על אמות המוסר של ה"מוסד" שמארגן את התחרות ושאליו הולך כספם.

זה רלוונטי לנושאים כמו שיפוט, ניהול תקין של התחרות וכיו"ב (מישהו אמר העדפת מתחרים?) - דברים חשובים בכל ענף ספורט.

תגידו לי מה זה אם לא קשר לספורט.
לדעתי אם היו מתגלים דברים כמו העדפת מתחרים, שיפוט לקוי או עוד דברים שקשורים ישירות בתחרויות או בספורט עצמו אז ראוי לפרסם ולדון על זה בקבוצת pl (כמו שאם יהיה סרטון של סקוואט לא שובר שמקבל לבנים או שובר שמקבל אדומים הוא יפורסם כנראה בפורום pl ולא באוף טופיק).
חוץ מזה שממה שאני מבין לבנאדם באמת יש תעודה שאומרת שהוא דוקטור לתזונה ואין לאף אחד הוכחה חותכת שהתעודה לא לגיטימית (לא מדבר על דעה אישית על כל הסיפור)

אני חושבת שתרומתו של גל לפאוארליפטינג הישראלי קיימת ועומדת. אלא שאם היו לו כוונות טובות, הוא לא ידע ליישם אותן. אינני פסיכולוגית לא כל שכן פסיכיאטרית ולכן לא אביע השערות למה פעל ופועל כפי שפעל, אבל מעשיו גם אם כיוונו לטוב הזיקו . יחד עם זאת, נאלצת להודות שפירסם בעוד מקום לא יעזור. מי שרוצה מבין, וגם שומע מאחרים, ומי שמסרב לראות את המציאות לא יראה אותה גם בפייסבוק. זו נאיביות לחשוב שתהיה השפעה מכרעת מפירסום בפייסבוק.
כשאני קוראת באחד השירשורים כאן שילד בן 16 כותב ״ לא צריך לדעת את העובדות וההיסטוריה כדי לדעת שאדטו צודק״ אני מבינה שזהו...

נערך לאחרונה:
לדעתי אם היו מתגלים דברים כמו העדפת מתחרים

העניין עלה ויותר מפעם אחת.

שיפוט לקוי או עוד דברים שקשורים ישירות בתחרויות

אריאלה הביאה מספיק דוגמאות אתמול.

חוץ מזה שממה שאני מבין לבנאדם באמת יש תעודה שאומרת שהוא דוקטור לתזונה ואין לאף אחד הוכחה חותכת שהתעודה לא לגיטימית (לא מדבר על דעה אישית על כל הסיפור

תקרא שוב את העמודים הראשונים כאן ואת התחקיר של העיתונאית. או פשוט תרשום bernadean university בגוגל.

נערך לאחרונה:
😳:🤦‍♂️:
אני אעז עכשיו ואשים נפשי בכפי ואסתכן בצליבה..
אבל הילד בן ה 16 פחות מדאיג אותי. כשמנהל פורום פאורליפטינג כאן באתר שהחשבתי כאדם חושב ושקול כותב שהוא ״זוכר את ולרי אותי ואת טיליס יושבים בשורה הראשונה בדימונה שופטים ובוחשים בנעשה״ כש ולרי כלל לא נוכח, טיליס מת מקור ונישאר בדיוק כדי לעשות את הכניסות שלו ובורח, ואני ולוליק מנסים לארגן פלטות להגבהת המונוליפט , בא לי להקיא. שטיפת מוח במיטבה.
נ..ב העובדה שאין לי אחות לא מפריעה לאף אחד לכנות אותה ₪(;:&):

ממה שאני מבין לבנאדם באמת יש תעודה שאומרת שהוא דוקטור לתזונה
הקטע הבא מצלצל מוכר?
"כשראיתי שהדוקטור ממליץ על "סייקל" של "פטריית הפלא" כלשהי (שבמקרה זה מוצר שלו) וכל הנימוק שלו הוא בסגנון של "זה עובד עחי כי ככה אמרתי" ומתחמק משאלות על נימוק אמיתי, התעניינתי איך זה שונה מהמלצות של יוסי יד 50".
אתה בכבודך ובעצמך התחלת לגלגל את כדור השלג הזה שנפרש פה כבר על פני עשרות עמודים ויחגוג בעוד יומיים חודש ימים. הוא זרק אותך ונעלבת, זוכר?
איזה דוקטור לא מסוגל לענות תשובות רציניות לשאלות לגיטימיות בקשר למוצר שפיתח?

לא נראה שראוי לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט
את הקטע הבא אתה ודאי זוכר:
"יש מלא ילדים מושפעים שיקשיבו למישהו גדול וחזק, אז חבל שבמקום לנצל את המעמד בשביל באמת להרים אותם, ללמד אותם, מעדיפים לנצל את זה בשביל לעשות רווח בצורה גועלית".
כן, זה גם שלך, למקרה ששכחת. אותם ילדים מושפעים שהזכרת, הם בדיוק הסיבה לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט, כיוון שזה בדיוק המקום בו אותם ילדים מושפעים נמצאים.

הקטע הבא מצלצל מוכר?
כן. ואני עדיין חושב ככה ולא באתי להגן עליו או על אף אחד. סה"כ אמרתי שלדעתי אין מה לפרסם את זה בקבוצת PL בפייס. ומה שציטטת (שממה שאני מבין יש לו תעודה שאומרת שהוא דוקטור) התייחס למה שאמר הדולר "התגלה שהוא נוכל ושקרן", כי יש הבדל בין זה לבין "כולנו בטוחים שהוא נוכל ושקרן". ולא ציטטת את כל המשפט:
ממה שאני מבין לבנאדם באמת יש תעודה שאומרת שהוא דוקטור לתזונה ואין לאף אחד הוכחה חותכת שהתעודה לא לגיטימית (לא מדבר על דעה אישית על כל הסיפור)
את הקטע הבא אתה ודאי זוכר:
"יש מלא ילדים מושפעים שיקשיבו למישהו גדול וחזק, אז חבל שבמקום לנצל את המעמד בשביל באמת להרים אותם, ללמד אותם, מעדיפים לנצל את זה בשביל לעשות רווח בצורה גועלית".
כן, זה גם שלך, למקרה ששכחת. אותם ילדים מושפעים שהזכרת, הם בדיוק הסיבה לפרסם את זה בקבוצה בפייס שעוסקת בספורט, כיוון שזה בדיוק המקום בו אותם ילדים מושפעים נמצאים.
כמו שאמרתי, לדעתי כמו שכאן לא ראוי לפרסם דבר כזה בפורום PL אלא באוף טופיק כך גם אין לו מקום שם. שוב, זאת רק דעתי וזה אחלה שאתה חושב אחרת.

יחד עם זאת, נאלצת להודות שפירסם בעוד מקום לא יעזור. מי שרוצה מבין, וגם שומע מאחרים, ומי שמסרב לראות את המציאות לא יראה אותה גם בפייסבוק. זו נאיביות לחשוב שתהיה השפעה מכרעת מפירסום בפייסבוק.
כשאני קוראת באחד השירשורים כאן שילד בן 16 כותב ״ לא צריך לדעת את העובדות וההיסטוריה כדי לדעת שאדטו צודק״ אני מבינה שזהו...
א. בפורום נמצאים אנשים נורא ספציפים רוב האנשים אשר קונים את המוצרים שלו לא בפורום אלה בפייס
ב. מאיפה הציטוט הזה?

[QUOTE="
ב. מאיפה הציטוט הזה?[/QUOTE]
אם זה ממש חשוב אני אטרח לחפש. זה מאחד מהפוסטים שקשורים לתאריו של הדוקטור או לפטריה שלו. נחשפתי לפוסט הזה אתמול ואם זה ממש עקרוני אני אחפש.
בעצם לא אחפש. חבלז. רק זוכרת שהכינוי היה Loco

נערך לאחרונה:
[QUOTE="
ב. מאיפה הציטוט הזה?
אם זה ממש חשוב אני אטרח לחפש. זה מאחד מהפוסטים שקשורים לתאריו של הדוקטור או לפטריה שלו. נחשפתי לפוסט הזה אתמול ואם זה ממש עקרוני אני אחפש.
בעצם לא אחפש. חבלז. רק זוכרת שהכינוי היה Loco[/QUOTE]
חפשתי לא מצאתי...

בעזהי"ת

אני אעז עכשיו ואשים נפשי בכפי ואסתכן בצליבה..
אבל הילד בן ה 16 פחות מדאיג אותי. כשמנהל פורום פאורליפטינג כאן באתר שהחשבתי כאדם חושב ושקול כותב שהוא ״זוכר את ולרי אותי ואת טיליס יושבים בשורה הראשונה בדימונה שופטים ובוחשים בנעשה״ כש ולרי כלל לא נוכח, טיליס מת מקור ונישאר בדיוק כדי לעשות את הכניסות שלו ובורח, ואני ולוליק מנסים לארגן פלטות להגבהת המונוליפט , בא לי להקיא. שטיפת מוח במיטבה.
נ..ב העובדה שאין לי אחות לא מפריעה לאף אחד לכנות אותה ₪(;:&):

א. אינך ז'אן ד'ארק. אנא אל תקפצי בכל כך ששון ושמחה למשבצת הקרבן האומלל שכולם מחפשים לצולבו על לא עוול בכפו, ובמיוחד שהשימוש במונח הזה אינו אלא דמגוגיה: מעתה והלאה כל תגובה כנגד דעתך לא תצטרך להיבחן לגופו של דבר, היות והיא חלק מ'מסע צלב' מרושע וקמאי.

ב. די אווילי ואף נלעג, לראות אותך מזדרזת לתפוס טרמפ על נושא התארים שפורסם בעיתון הארץ. מכל מילה ומכל אות שאת כותבת, גלוי לעין השמש וניכר לפני כל מתבונן שאת כותבת אך ורק מתוך עניין לגופו של נושא! לא מתוך היותך צ'ילבה ארוכת שנים לאדטו, בעלת אינטרס שונה לגמרי בכל הסיפור.

ג. הנה למשל. כשהחלטת להיות 'לא פוליטיקלי קורקט, ידך ולא זר כתבו את הדברים המקוממים להלן:

אני אהיה הכי לא פוליטיקלי מכובדת, ואתן דוגמא שחוזרת בכל תחרות של הדוקטור. ישנה בחורה נחמדה ונכה שמתחרה אצלו. בתחרות לחיצה. ולוחצת על הפנים... או בעברית- לא עוברת תחרות. אבל אצל אדטו היא עוברת. ואני אומרת: לכי ללחוץ בתחרות שבה לא יוותרו לך. לכי לספורט נכים. שם לא יותרו לך שם תצטרכי ללחוץ באמת מול אנשים עם מוגבלויות כמוך. אבל לקחת מדלייה שלא מגיעה לך בעידודו של מארגן התחרות זה לא הוגן. וכן , עם כל הרצון הטוב והערכה לזה שהיא לוחצת זה לא ראוי כלפי בנות שעובדות קשה ולוחצות ו יפסלו על לחיצה כזו.

אז דורך לך על היבלת שמישהי עם חיים קשים ומן הסתם לא רצופים השכם והערב במאורעות מעוררי חיוך ושמחה, מקבלת 'עובר' כשהיא באה ללחוץ אצל אדטו. סתם אחת על כסא גלגלים, שקמה ממנו בכבדות רבה עם הליכון, ועל פניה ניכרים אותות חייה. היא ממש גוזלת מדליה. שומו שמים. מדליית צחובוי, בקטגוריה ריקה ממתחרות, ואת מתרעמת. ואפילו נתנו לה לעלות על פודיום ריק! געוואלד!

בסדר, תעני כאשר תעני. תצדיקי את עצמך כאשר תצדיקי. אלה הטענות החמורות שעולות בפיך כשאת בוחרת להיות הכי לא פוליטיקלי מכובדת. אקט הומניות שלא מזיק לאף אחד. אציע שתפני לבית הדין לפשעי מלחמה בהאג, ותסגרי סיפור.

ד. הבה נמשיך. שוב, פיך ולא זר כתב את הדברים הבאים:

בואו נתחיל בסירטון ההוא.. מי שיש לו את זה בהישג יד מוזמן להעלות כדי גם שאלה שאין להם מושג יוכלו לדעת במה המדובר. לא זכור לי במשך השנים שמישהו הכפיש מישהו מאיגוד כלשהו בצורה כזאת. והיו טעויות שיפוט, ציוד וכו לא מעט.

אז הנה הוידאו, לכל המעוניין. GPC Israel - The Ugly Truth. אין ספק: הכפשה נוראה. כל הנקלע וצופה בו לא יכול להתחמק ממסקנה מיידית שהכל המצאות ושקרים, הגזמות פרועות. אין אלה אלא טעויות שיפוט תמימות ואקראיות! ומבלי משים, בפעם הזו לא הסתפקת כבפעם הקודמת בשתיקה אילמת, נותנת לעצמך את החסד הציבורי להעלות על דעת שאין לך ולו בדל של קשר לאשר מוצג בוידאו ללא כחל ושרק: שחיתות אירגונית ושיפוטית מהדהדת. להיפך! את מציגה את עצמך כחלק מהאיגוד המוכפש, ורק עכשיו טוענת שהוא מוכפש על לא עוול בכפו, או לפחות שכולם נוהגים כך.

ה. אכן. זיכרוני על דימונה הטעה אותי מעט, מספר שנים לאחור. ראיתי שם עשרות אנשים חדשים שלא היכרתי, ועל כן לא ידעתי לומר שולרי בכלל לא היה שם. אבל עכשיו יש צורך להחליט האם קושי להיזכר סביב מה שנכתב רק לפני מספר ימים הוא העומד ברקע דברייך, או אולי גם קורטוב של חוסר הבנת הנקרא.

כך כתבתי:
אבל זהו. ממרחק דפי ההיסטוריה, אני לא רק זוכר את הנגיחה המהדהדת של אופיר בדלת האולם בדימונה, אלא בעיקר אותך ואת ולרי ואת טיליס, ועל הכסא הקדמי כמובן פניצ'אייב, מארגנים ושופטים ומושכים בחוטים. ממש לא רק את גל הנורא ואיום וחבריו המרושעים לאיגוד השני - זה שדה פקטו, עד כמה שעוד זכרוני המעופש מלמד אותי, כלל עדיין לא הוקם.

אז לא כתבתי שאת ספציפית שפטת, וגם לא טיליס שעד כמה שאני זוכר זכה במקום רביעי בטוטאל או משהו כזה. ואת מוציאה דברים מהקשרם באופן פרוע ומחשיד. טענת שם בתחילה שדימונה הייתה מפעלו של אדטו בלבד. טענתי שממש לא - וברנז'ת ה-GPC ישראל הייתה שם לא פחות מאשר זו של אדטו. את כמובן לא מחוייבת לענות לגופו של נושא, את כמובן יכולה לקפוץ על הרגליים האחוריות תחת הטענה שהנה לא דייקתי בכל הפרטים (אז פניצ'אייב כבר לא היה שם שופט ראשי?) , אבל זה כבר עניינך.

ו. אה. מועדי התחרויות. כמובן ש"את ולוליק" יכולים לקבוע תמיד את התחרויות שלכם בדיוק באותו התאריך שבהם נקבעו מבעוד מועד התחרויות של אדטו. ממש אבחת מטה קסם: כל השנה כולה פתוחה לפניכם, ועדיין בדיוק אז. אם וכאשר אסור לקזינו הקרוב לשולחן הרולטה, דומה ואשמח להתייעץ איתך. מה שכן, הקסם נגמר כשאדטו החליט לחכות תמיד עם קביעת מועדי התחרויות שלו, עד אשר אתם תקבעו, ואז פתאום הקסם עבר, והתחרויות כבר לא נערכו באותו יום קלנדרי.

לסיכום פשוט: הפאוורליפטינג בישראל זקוק לבדק בית רציני, מלא מהמסד ועד הטפחות בתופעות שבמקרה הטוב אפשר להציגן כמגוחכות, ובמקרה הרע: מושחתות. ה-GPC ישראל, אריאלה, הוא חלק מהבעיה, לא חלק מהפתרון.

זה לא אומר הפוך?
upload_2017-10-22_23-18-11.png

לסיכום פשוט: הפאוורליפטינג בישראל זקוק לבדק בית רציני, מלא מהמסד ועד הטפחות בתופעות שבמקרה הטוב אפשר להציגן כמגוחכות, ובמקרה הרע: מושחתות.

זה מסכם כאן את הכל. לא יכולתי לכתוב את זה טוב יותר בעצמי.

אם להרחיב קצת ולקשר לדיון שהיה פה:

אין ספק שהשתקת הנושא שנחשף פה או יותר נכון חשיפה מוגבלת שלו, שזה מה שקבוצה מסויימת כאן רוצה לעשות "לטובת הספורט", זה גם חלק מהבעיה ולא הפתרון.

ציינו שנוצרה פה "כת" שהיא "אנטי אדטו". אם לשאוף לשקיפות ולהגינות זה "כת" אז אני מוכן להצטרף ל"כת" כזאת כבר מחר בבוקר.
אבל להצטרף ל"ספורט" שאלו שמובילים אותו רוצים לטאטא את הבעיות שלו מתחת לשטיח ולספר לכולם כמה "הכל טוב", לזה לא אצטרף בחיים.
זה אגב עונה על השאלה "למה אתה לא מתחרה?" שעלתה בקבוצה בפייסבוק כשהיא נפתחה.

מי שחושב שלא ראוי שהמשתתפים ידעו על אמות המוסר של ה"מוסד" שמארגן את התחרות ושאליו הולך כספם כי זה "יפגע בתחום", הם עצמם פוגעים בו יותר מכל אחד אחר.

אני אישית משוכנע שחלק מאותם אנשים פועלים מתוך אינטרסים אישיים ולא מתוך אמונה בצדקת דרכם. מספיק לעקוב אחרי הלייקים והפוליטיקה בתגובות.

נערך לאחרונה:
לסיכום פשוט: הפאוורליפטינג בישראל זקוק לבדק בית רציני

כאן לדעתי קבור הכלב וזה בדיוק החילוקי דעות (הלגיטימיים) ביני לבין הרבה חבר׳ה כאן.

אתחיל במשפט מרגיז: הפאוורליפטינג בארץ לא זקוק לבדק בית רציני. הוא לא זקוק לחשיפת שחיתויות, שיפוט לקוי, ארגון מוטה וכו׳ וכו׳ וכו׳.

כמו שאמרתי בעבר - זה לא עוזר. זה לא פרקטי. זה לא מציל אף אחד וזה לא מקדם את הענף. זה לוקח אותו אחורה ומוריד מהמעט פופולריות שעדיין קיימת. אני אומר את זה מנסיון אישי שלי שניסיתי לפעול ככה בעבר, ומנסיון של הרבה אחרים שאני רואה שנכשלים באופן קבוע.

מה כן צריך?
מארגן טוב. זהו. זה כללללללללללללללל הפתרון לבעיות שהועלו כאן בדיון (כולן צודקות אגב).

מישהו/י ישר, שלא מעניין אותו כסף, שלא מעדיף חברים, שמבקר את השיפוט של השופטים שלו, שמכוון לרמה בינ״ל לטווח ארוך (סטנדרטים של תחרות) שאוהב את הענף, שלא דוחף את העסקים האישיים שלו לתחום, שלא דוחף פוליטיקה לתחום ולא מסוכסך עם כל העולם.

זהו.

שום דבר אחר לא יקדם את הספורט מהמצב שהוא נמצא כיום. אני חושב שכמות הרפש שנשפכה בדיון הזה הוכיחה שישנם אנשים שאין תקווה אמיתית לתלות בהם להוביל את הענף קדימה.

בעזהי"ת

א. אינך ז'אן ד'ארק. אנא אל תקפצי בכל כך ששון ושמחה למשבצת הקרבן האומלל שכולם מחפשים לצולבו על לא עוול בכפו, ובמיוחד שהשימוש במונח הזה אינו אלא דמגוגיה: מעתה והלאה כל תגובה כנגד דעתך לא תצטרך להיבחן לגופו של דבר, היות והיא חלק מ'מסע צלב' מרושע וקמאי.

*הייתי צריכה לשים מרכאות״ למילים אני אסתכן בצליבה. אחרי שהודיעו לי בפורום בניהולך שאני מסתכנת בצליבתי וצליבת המכון שלי:). לא ביטוי שאני המצאתי כאן בפורום שלך:37mv:

ב. די אווילי ואף נלעג, לראות אותך מזדרזת לתפוס טרמפ על נושא התארים שפורסם בעיתון הארץ. מכל מילה ומכל אות שאת כותבת, גלוי לעין השמש וניכר לפני כל מתבונן שאת כותבת אך ורק מתוך עניין לגופו של נושא! לא מתוך היותך צ'ילבה ארוכת שנים לאדטו, בעלת אינטרס שונה לגמרי בכל הסיפור.

*ניכר כמו ההתגייסות שלך לגונן על הנ״ל בכל עיניין ובהינף קולמוס משנה עובדות מתוך היותך נושא כליו לאורך שנים בעל אינטרס בכל סיפור וסיפור. לא הסתרתי ולא מסתירה את דעתי על האיש לטוב ולרע.

ג. הנה למשל. כשהחלטת להיות 'לא פוליטיקלי קורקט, ידך ולא זר כתבו את הדברים המקוממים להלן:

אז דורך לך על היבלת שמישהי עם חיים קשים ומן הסתם לא רצופים השכם והערב במאורעות מעוררי חיוך ושמחה, מקבלת 'עובר' כשהיא באה ללחוץ אצל אדטו. סתם אחת על כסא גלגלים, שקמה ממנו בכבדות רבה עם הליכון, ועל פניה ניכרים אותות חייה. היא ממש גוזלת מדליה. שומו שמים. מדליית צחובוי, בקטגוריה ריקה ממתחרות, ואת מתרעמת. ואפילו נתנו לה לעלות על פודיום ריק! געוואלד!

בסדר, תעני כאשר תעני. תצדיקי את עצמך כאשר תצדיקי. אלה הטענות החמורות שעולות בפיך כשאת בוחרת להיות הכי לא פוליטיקלי מכובדת. אקט הומניות שלא מזיק לאף אחד. אציע שתפני לבית הדין לפשעי מלחמה בהאג, ותסגרי סיפור.

**כל זה טרחת בשביל להצדיק מה? שיפוט לא הוגן? פרס למי שמנצח בתחרות באופן לא הוגן? גם אם תעתיק את עגנון זה לא ישנה את המציאות. אתה אחד הנילעגים.

אז הנה הוידאו, לכל המעוניין. GPC Israel - The Ugly Truth. אין ספק: הכפשה נוראה. כל הנקלע וצופה בו לא יכול להתחמק ממסקנה מיידית שהכל המצאות ושקרים, הגזמות פרועות. אין אלה אלא טעויות שיפוט תמימות ואקראיות! ומבלי משים, בפעם הזו לא הסתפקת כבפעם הקודמת בשתיקה אילמת, נותנת לעצמך את החסד הציבורי להעלות על דעת שאין לך ולו בדל של קשר לאשר מוצג בוידאו ללא כחל ושרק: שחיתות אירגונית ושיפוטית מהדהדת. להיפך! את מציגה את עצמך כחלק מהאיגוד המוכפש, ורק עכשיו טוענת שהוא מוכפש על לא עוול בכפו, או לפחות שכולם נוהגים כך.

*מה שכתבתי בסעיף הקודם

ה. אכן. זיכרוני על דימונה הטעה אותי מעט, מספר שנים לאחור. ראיתי שם עשרות אנשים חדשים שלא היכרתי, ועל כן לא ידעתי לומר שולרי בכלל לא היה שם. אבל עכשיו יש צורך להחליט האם קושי להיזכר סביב מה שנכתב רק לפני מספר ימים הוא העומד ברקע דברייך, או אולי גם קורטוב של חוסר הבנת הנקרא.

כך כתבתי:

אז לא כתבתי שאת ספציפית שפטת, וגם לא טיליס שעד כמה שאני זוכר זכה במקום רביעי בטוטאל או משהו כזה. ואת מוציאה דברים מהקשרם באופן פרוע ומחשיד. טענת שם בתחילה שדימונה הייתה מפעלו של אדטו בלבד. טענתי שממש לא - וברנז'ת ה-GPC ישראל הייתה שם לא פחות מאשר זו של אדטו. את כמובן לא מחוייבת לענות לגופו של נושא, את כמובן יכולה לקפוץ על הרגליים האחוריות תחת הטענה שהנה לא דייקתי בכל הפרטים (אז פניצ'אייב כבר לא היה שם שופט ראשי?) , אבל זה כבר עניינך.

* לא דייקת בפרטים. השנים שעברו לא מצדיקים שליפת עובדות שיקריות. סייג לחוכמה...מכיר? תשתמש בזה לפעמים.

ו. אה. מועדי התחרויות. כמובן ש"את ולוליק" יכולים לקבוע תמיד את התחרויות שלכם בדיוק באותו התאריך שבהם נקבעו מבעוד מועד התחרויות של אדטו. ממש אבחת מטה קסם: כל השנה כולה פתוחה לפניכם, ועדיין בדיוק אז. אם וכאשר אסור לקזינו הקרוב לשולחן הרולטה, דומה ואשמח להתייעץ איתך. מה שכן, הקסם נגמר כשאדטו החליט לחכות תמיד עם קביעת מועדי התחרויות שלו, עד אשר אתם תקבעו, ואז פתאום הקסם עבר, והתחרויות כבר לא נערכו באותו יום קלנדרי.

*צודק. אנחנו יכולים לקבוע את התאריכים שלנו בדיוק בתאריך שבה לנו. תודה שאתה מאשר!

לסיכום פשוט: הפאוורליפטינג בישראל זקוק לבדק בית רציני, מלא מהמסד ועד הטפחות בתופעות שבמקרה הטוב אפשר להציגן כמגוחכות, ובמקרה הרע: מושחתות. ה-GPC ישראל, אריאלה, הוא חלק מהבעיה, לא חלק מהפתרון.

צחובוי, בקטגוריה ריקה ממתחרות, ואת מתרעמת. ואפילו נתנו לה לעלות על פודיום ריק! געוואלד!

**כל זה טרחת בשביל להצדיק מה? שיפוט לא הוגן? פרס למי שמנצח בתחרות באופן לא הוגן? גם אם תעתיק את עגנון זה לא ישנה את המציאות. אתה אחד הנילעגים.

*מה שכתבתי בסעיף הקודם

כך כתבתי:

* לא דייקת בפרטים. השנים שעברו לא מצדיקים שליפת עובדות שיקריות. סייג לחוכמה...מכיר? תשתמש בזה לפעמים.

*צודק. אנחנו יכולים לקבוע את התאריכים שלנו בדיוק בתאריך שבה לנו. תודה שאתה מאשר!

לסיכום- לפעמים עדיף לשתוק אם אין משהו חכם להגיד
(עניתי לך על כל סעיף בגוף הודעתך, מתחת לכל סעיף)🤩
כאן לדעתי קבור הכלב וזה בדיוק החילוקי דעות (הלגיטימיים) ביני לבין הרבה חבר׳ה כאן.

אתחיל במשפט מרגיז: הפאוורליפטינג בארץ לא זקוק לבדק בית רציני. הוא לא זקוק לחשיפת שחיתויות, שיפוט לקוי, ארגון מוטה וכו׳ וכו׳ וכו׳.

כמו שאמרתי בעבר - זה לא עוזר. זה לא פרקטי. זה לא מציל אף אחד וזה לא מקדם את הענף. זה לוקח אותו אחורה ומוריד מהמעט פופולריות שעדיין קיימת. אני אומר את זה מנסיון אישי שלי שניסיתי לפעול ככה בעבר, ומנסיון של הרבה אחרים שאני רואה שנכשלים באופן קבוע.

מה כן צריך?
מארגן טוב. זהו. זה כללללללללללללללל הפתרון לבעיות שהועלו כאן בדיון (כולן צודקות אגב).

מישהו/י ישר, שלא מעניין אותו כסף, שלא מעדיף חברים, שמבקר את השיפוט של השופטים שלו, שמכוון לרמה בינ״ל לטווח ארוך (סטנדרטים של תחרות) שאוהב את הענף, שלא דוחף את העסקים האישיים שלו לתחום, שלא דוחף פוליטיקה לתחום ולא מסוכסך עם כל העולם.

זהו.

שום דבר אחר לא יקדם את הספורט מהמצב שהוא נמצא כיום. אני חושב שכמות הרפש שנשפכה בדיון הזה הוכיחה שישנם אנשים שאין תקווה אמיתית לתלות בהם להוביל את הענף קדימה.

מסכימה עם רוב מה שאמרת. לגבי ״מי שלא מעניין אותו כסף״ , זה לא ראלי. תחרויות עולות כסף, וגם אם המטרה אינה להרוויח, צריך לפחות לכסות עלויות שדמי ההרשמה לא יכסו כשהתחרות ברמה גבוהה. לצערי חסויות בענף הנוצץ שלנו לא יבואו בהמוניהן, ודמי כניסה כמו בבילדינג ספק אם זה ראלי. לכן דווקא גורם מיסחרי שיקח לידיו את ההפקה והאירגון כדי להרויח משהו, יכול לקדם את הענף ורמתו

Screenshot_2017-10-23-09-19-27-801_com.google.android.apps.photos.png

מה כן צריך?

זהו.

שתי הערות -
אתה כנראה (או לפחות בסבירות גבוהה) צודק שבדרך שציינת יש יותר סיכוי שמשהו באמת ישתנה. רק שהסיכוי למצוא מלאך כזה לא גבוה..
לענין כמות הרפש, זה לא שיש אנשים שלא יובילו או יתרמו אלא שרובם (ורובנו) ככולם לא יתרמו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית