הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה מאמן יכול להיות טיפש? או שאולי הוא צודק?

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
אוקיי, אז ככה, המאמן של אמר לי ככה:
"אתה לא מספיק חזק כרגע לעשות תוכניות כמו SS (כבר 6 חודשים שאני מתאמן בתוכניות של החדר כושר), אתה צריך קודם לפתח עד הסיבולת השרירית שלך והמבנה השרירי שלך, שיתאים לעשות תרגילים מסובכים. השריר שלך צריך לעבור אחרי הסיבולת עוד תוכנית היפוטרופיה ארוכה ורק אז תוכניות כוח שזה בערך עוד 8 חודשים עד שנה תוכל להתחיל"

השאלה שלי עכשיו, יש משו בדבריו, או שהצחוק שלי מוצדק?
כי אם הם מתכוונים לתת לי להתאמן ברצינות רק עוד חצי שנה, ברגע שנגמר המנוי שלי אצלהם, לא נראה לי שכף רגלי תתדרך שמה. לא בנעלי סקוואט, לא באולסטאר, ולא בנייק/ ג'ורדן/ אדידס. אני כל פעם יוצא מהחדר כושר, עם הרגשה אירונית, שאני מתאמן במקום הכי גרוע שיש (גם בגלל תוצאות של מתאמנים אחרים בקבוצת הגיל שלי)

הוא מפגר
אבל אתה הרבה יותר מפגר שאתה מקשיב לו

יש לך פה פורטל מאמרים, ובפורום עוד 30 אלף הודעות. אבל במקום לקרוא אתה מביא ביד על גיי קאטלר כנראה

מה זה "לא נותנים לי"? מישהו עומד לידך ומונע ממך פיזית לקחת מוט ולעשות סקוואטים?
אם זאת סתם עצה שלו אז אני לא מבין למה אתה מתייחס בכלל.

אוקיי, אז ככה, המאמן של אמר לי ככה:
"אתה לא מספיק חזק כרגע לעשות תוכניות כמו SS (כבר 6 חודשים שאני מתאמן בתוכניות של החדר כושר), אתה צריך קודם לפתח עד הסיבולת השרירית שלך והמבנה השרירי שלך, שיתאים לעשות תרגילים מסובכים. השריר שלך צריך לעבור אחרי הסיבולת עוד תוכנית היפוטרופיה ארוכה ורק אז תוכניות כוח שזה בערך עוד 8 חודשים עד שנה תוכל להתחיל"

השאלה שלי עכשיו, יש משו בדבריו, או שהצחוק שלי מוצדק?
כי אם הם מתכוונים לתת לי להתאמן ברצינות רק עוד חצי שנה, ברגע שנגמר המנוי שלי אצלהם, לא נראה לי שכף רגלי תתדרך שמה. לא בנעלי סקוואט, לא באולסטאר, ולא בנייק/ ג'ורדן/ אדידס. אני כל פעם יוצא מהחדר כושר, עם הרגשה אירונית, שאני מתאמן במקום הכי גרוע שיש (גם בגלל תוצאות של מתאמנים אחרים בקבוצת הגיל שלי)

אני התחלתי ללמוד SS בסה"כ חודש אחרי שחזרתי מהפסקה של שנה וחצי.
אני יכול להגיד לך בודאות שלקח לי זמן ללמוד את הטכניקה (נניח ב PC, רק באימון שעבר התחלתי לללמוד את הטכניקה והיא עדיין לא יושבת אצלי פיקס)
אולי למדריך פשוט לא היה חשק ללמד אותך או לבקר אותך בזמן שאתה לומד את התוכנית אז הוא העדיף להגיד לך שרק עוד שנה תוכל.

אני חושב שאתה יודע את התשובה לשאלה ששאלת מכל הדיונים שהולכים פה בפורום.
אגב, יש לי כמה חברים מדריכי חדר כושר שתמיד מעלים את הטיעון הזה כשאני שואל מדוע לא לתת למישהו מתחיל/צעיר SS. משום מה, תרגילים מורכבים נתפסים כשלב מתקדם באימון (יכול להיות שזה גם נגזרת של שם התואר "מורכב", לפחות מבחינה פסיכולוגית), בעוד שהם צריכים להיחשב לתרגילים הבסיסיים ביותר

אגב, יש לי כמה חברים מדריכי חדר כושר שתמיד מעלים את הטיעון הזה כשאני שואל מדוע לא לתת למישהו מתחיל/צעיר SS. משום מה, תרגילים מורכבים נתפסים כשלב מתקדם באימון (יכול להיות שזה גם נגזרת של שם התואר "מורכב", לפחות מבחינה פסיכולוגית), בעוד שהם צריכים להיחשב לתרגילים הבסיסיים ביותר

המעט שכן יודע, אין להם כוח ללמד אותו ולהשגיח עליו
ורוב המאמנים פשוט לא יודעים

המעט שכן יודע, אין להם כוח ללמד אותו ולהשגיח עליו
ורוב המאמנים פשוט לא יודעים

הטיעון האחרון ששמעתי (אתמול) בהקשר הזה היה: בשביל מה ילד בן 16 צריך לעשות קלינים וסקוואטים? שיגיע לצבא עם גב שבור? מה יש, שיעשה את התרגילים הבטוחים יותר ושיהנה מהאימון.
😵

אני התחלתי ללמוד SS בסה"כ חודש אחרי שחזרתי מהפסקה של שנה וחצי.
אני יכול להגיד לך בודאות שלקח לי זמן ללמוד את הטכניקה (נניח ב PC, רק באימון שעבר התחלתי לללמוד את הטכניקה והיא עדיין לא יושבת אצלי פיקס)
אולי למדריך פשוט לא היה חשק ללמד אותך או לבקר אותך בזמן שאתה לומד את התוכנית אז הוא העדיף להגיד לך שרק עוד שנה תוכל.

סלח לי אבל אתה מטומטם לא פחות ממנו כך שדבריך לא סיפקו לו שום עצה מועילה. אתה פתחת אלף פוסטים של חשיבה דפוקה בדיוק כמו זה שלו. כאן וכאן וכאן.

תבינו את זה סופית: לא מקשיבים למאמנים ומדריכים אלא אם הם מדברים במפורש על חוקי המקום ואם זה מפריע לכם מלקיים את התכנית, אתם מחפשים מקום אחר. SS בנויה לקחת כל מתאמן מאפס. למידת הטכניקה והשיפור בכח ובמאסה לא כוללים שום תנאי או דרישה מקדימה. לכן, לא מבזבזים חודשיים על "למידת טכניקה" עם מאמן אישי ולא מתמזמזים עם תכניות אחרות כדי "להתכונן".

די!

את זה שמעת במכון לטיסימוס? אני מופתע שמישהו חוץ מהמשקולנים מכיר את התרגילים מספיק בשביל לגבש כזאת דעה נחרצת.
שעשיתי סקוואטים לא מזמן ניגש אליי מאמן ושאל אותי איך קוראים לתרגיל שאני עושה ולמה אני יורד כ"כ עמוק.

את זה שמעת במכון לטיסימוס? אני מופתע שמישהו חוץ מהמשקולנים יודע מזה בכלל שם.
שעשיתי סקוואטים לא מזמן ניגש אליי מאמן ושאל אותי איך קוראים לתרגיל שאני עושה ולמה אני יורד כ"כ עמוק.

לא, היה לי על זה דיון עם חבר טוב שלי, מדריך חד"כ מהצפון.

• פותח/ת השרשור
מה זה "לא נותנים לי"? מישהו עומד לידך ומונע ממך פיזית לקחת מוט ולעשות סקוואטים?
אם זאת סתם עצה שלו אז אני לא מבין למה אתה מתייחס בכלל.
המנהל הבנזונה של החדר כושר, לא רק שמונע ממני לעשות סקוואט..מונע ממני להעיר לאנשים שעושים בנץ' פרס לביצים.
נמנעתי מלהתאמן שבועיים כי הייתי חולה..אבל אני מתכנן לבוא לכושר, ולדבר ברצינות שאני מפסיק להתאמן בתוכנית שלו, ושילמד אותי לעשות טכניקה.. (שאני כמובן יצלם שתתנו חוות דעת על הטכניקה שהוא לימד אותי), אבל הכל, אם יפסיקו לעשות לי בעיות עם זה.
הוא בכלל ציפה שאני יעשה 4 חודשים תוכנית על מכונות...למזלי, לפחות יש לי רוב התוכנית מוטות או משקולות יד, יתר חסרי המזל שמה..עובדים במכשירי חיטוב בצים.

יש לך איזה מגבלה מוחית שמונעת ממך לקרוא תספר ולראות תסרט?
"המדריך אמר לי" "המדריך אכל לי" "המדריך שתה לי"
שילך להזדיין המדריך שך, רק מהפורום לבד אתה יכול ללמוד איך עושים תתרגילים.

אני לא מבין למה אתה צריך להודיע לו, או שהוא ילמד אותך משהו? תקרא את הספר, תראה את הדיוידי ותבין לבד. מקסימום, כמו שאמרת, תעלה סירטונים שאנשים יוכלו להגיד לך אם הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתה צריך להודיע לו, או שהוא ילמד אותך משהו? תקרא את הספר, תראה את הדיוידי ותבין לבד. מקסימום, כמו שאמרת, תעלה סירטונים שאנשים יוכלו להגיד לך אם הכל בסדר.

אני קורא ת'ספר..אבל זה התעללות עם הכמות שעות שאני לומד בבצפר...אני חוזר בסביבות 4-5 במצב הטוב.
אני קורא ת'ספר בקצב שלי, אני בפרק של הסקוואט..(מצבי לא טוב אה?)
אבל זה מעצבן. ועוד רוב הילדים (חוץ מחבר שלי שגם אותו הכנסתי קצת לSS ורעיונותיו) בחדר כושר חושבים שאני פסיכי מזה שאני עושה סקוואט בלי משקל...לנסות לתרגל לפי מה שקראתי בספר, לראות ת'טכניקה, הבני זונות מלשינים, המאמן מגיע, אני צוחק, מחכה שהוא ילך, ועושה סקוואט בלי משקל שוב. אני מעדיף להתקע במשקלים, מלהתקע עם תוכנית בלי סקוואט.
נגמר לי תוקף התוכניות המעפנות של החדר כושר והעדכון שאני עושה לעצמי, זה SS. יש לי שבוע עד שאני יוכל לחזור להתאמן. הצבתי לעצמי לנצח בויכוח הזה עם המאמן, או לסיים לקרוא ת'ספר..הראשון מבין שניהם.
חבל שאני התומך היחיד בגיל נוער בבחדר כושר בתורתו של ריפטו. ותודה לאל שמצאתי ת'פורום הזה. אני אפילו לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם הייתי ממשיך לעשות תוכניות של "סיבולת"

נערך לאחרונה:
תהרוג את אותם חברים.

ו TOPPER אתה יוצא ליצן שוב, מצד אחד אתה רוצה להפסיק עם התוכנית של המאמן שהיא גרועה ואתה בעצמך קיבלת תגובות על כך שהוא אידיוט.
מצד שני אתה מתעקש שדווקא הוא ילמד אותך טכניקה?
מאיפה לך שהוא יודע משהו מהחיים שלו?
לא מבין תהגיון העגום הזה, גם שלך וגם של ENFORCER.
אולי אתם סתם מטרילים.

משום מה, תרגילים מורכבים נתפסים כשלב מתקדם באימון (יכול להיות שזה גם נגזרת של שם התואר "מורכב", לפחות מבחינה פסיכולוגית), בעוד שהם צריכים להיחשב לתרגילים הבסיסיים ביותר
זו בדיוק הסיבה שאני מתייחס לתרגילים האלה כתרגילי הבסיס, ולשאר התרגילים כתרגילי עזר.

זו בדיוק הסיבה שאני מתייחס לתרגילים האלה כתרגילי הבסיס, ולשאר התרגילים כתרגילי עזר.

קורן, כשתלך להדריך באיזה מכון עוד כמה שבועות ומנהל המכון יאמר לך שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן שתיתן סקוואט לילדים בני 16 לא יהיה לך הרבה מה לעשות. וזה קורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית