הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה מאמן יכול להיות טיפש? או שאולי הוא צודק?

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
אוקיי, אז ככה, המאמן של אמר לי ככה:
"אתה לא מספיק חזק כרגע לעשות תוכניות כמו SS (כבר 6 חודשים שאני מתאמן בתוכניות של החדר כושר), אתה צריך קודם לפתח עד הסיבולת השרירית שלך והמבנה השרירי שלך, שיתאים לעשות תרגילים מסובכים. השריר שלך צריך לעבור אחרי הסיבולת עוד תוכנית היפוטרופיה ארוכה ורק אז תוכניות כוח שזה בערך עוד 8 חודשים עד שנה תוכל להתחיל"

השאלה שלי עכשיו, יש משו בדבריו, או שהצחוק שלי מוצדק?
כי אם הם מתכוונים לתת לי להתאמן ברצינות רק עוד חצי שנה, ברגע שנגמר המנוי שלי אצלהם, לא נראה לי שכף רגלי תתדרך שמה. לא בנעלי סקוואט, לא באולסטאר, ולא בנייק/ ג'ורדן/ אדידס. אני כל פעם יוצא מהחדר כושר, עם הרגשה אירונית, שאני מתאמן במקום הכי גרוע שיש (גם בגלל תוצאות של מתאמנים אחרים בקבוצת הגיל שלי)

• פותח/ת השרשור
למה לא יכולים פשוט..לבקש לחתום על הסכם שמוכנים לקחת את הסיכונים באימון כזה ופשוט לעשות את זה?
זה יחסוך הרבה עצבים.
דרך אגב..הלכתי היום לחדר כושר..בשביל קצת לרוץ לחזור לכושר.
נתקלתי במאמן, דיברתי איתו, אין לו בעיה שאני יעשה, אבל הוא לא יספק לי ת'הדרכה.
אמרתי לו, יש לי ספר וסרט. בקיצר אני מתחיל לקרוא ת'ספר באינטנסיביות, לסיים עם זה..ואחרי חצי שנה מבוזבזת, לעבוד סוף סוף כמו שצריך.

נערך לאחרונה:
אני לא מבין אתכם, הטובה הכי גדולה שמדריך יכול לעשות לכם היא לשכנע אנשים שסקוואט זה חרא.
פעם הייתי מגיע למכון והכלוב היה תפוס על ידי זקנים שעושים "סקוואט בטיחותי" שזה אומר להשאיר את הרגליים והגוף בקו ישר ולהביא את הברכיים לרצפה, ואני מחכה בצד.
עכשיו אף אחד לא מקבל את התרגיל תודות לשטיפות המוח שלי והרווח כולו שלי.

מי שאומר לך שדד ליפט זה כמו סקוואט מראה לך כמה זין הוא שם על התחום

אז הוא אידיוט. סבבה.
אבל הוא לא מהווה שום גושפנקה, גם אם הוא נחשב לשם דבר ובא להרצות מול מאמנים לעתיד. בנאדם שנתקע במה שלימדו אותו בקורס המאוד בסיסי הזה מפספס משהו מאוד רציני בהתקדמות שלו בתור מאמן ומתאמן.

אז הוא אידיוט. סבבה.
אבל הוא לא מהווה שום גושפנקה, גם אם הוא נחשב לשם דבר ובא להרצות מול מאמנים לעתיד. בנאדם שנתקע במה שלימדו אותו בקורס המאוד בסיסי הזה מפספס משהו מאוד רציני בהתקדמות שלו בתור מאמן ומתאמן.

הבעיה שבכל הזדמנות, כל האנשים שמייצגים את הפארטייה הזאת שנקראת וינגיייט, מוכיחים עד כמה הם מפגרים.
ראה מאמנים במכון, או למשל כותבי המאמר המהולל "מדוע למשקולנים אין היפרטרופיה משמעותית", מרצים בקורס וכו'.

הבעיה שבכל הזדמנות, כל האנשים שמייצגים את הפארטייה הזאת שנקראת וינגיייט, מוכיחים עד כמה הם מפגרים.
ראה מאמנים במכון, או למשל כותבי המאמר המהולל "מדוע למשקולנים אין היפרטרופיה משמעותית", מרצים בקורס וכו'.
אוקיי, ו?
מה הנקודה שלך? איכות הקורס היא בזיונית? ידוע.

אז הם מפגרים. מה, הם מייצגים אותך בתור מאמן?
אתה כפוף אליהם?

אתה כפוף אליהם?
התפיסה שלך מוטעית.
רוב האנשים שהולכים ללמוד קורס מדריכים שמים על זה זין ורק רוצים ת23-25 שקל לשעה.
רובם דפרניקים שהרגע השתחררו מצה"ל בלי בגרות בכלל וזה הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות עם הפיקדון שלהם.
הם לא הולכים להשקיע דקה מהזמן שלהם ללמוד משהו.

בקורס בשעה האחרונה לימדו אותנו אם אפשר לקרוא לזה ללמד,איך עושים דדליפט סטיף לגד.
דדליפט קלאסי מהרצפה כמובן שהוא לא עשה.
והיה לו טעויות תוך כדי שהוא מסביר, כגון STIFF DL מבוצע עם ברכיים נעולות" וכו.
וינגייט תומכים בסקוואט עד 90 מעלות, ולא מנמקים מעבר לזה...
הנחה שלי זה שחוסר גמישות יגרום לBUTTWINK - כלומר עיגול של הגב בנקודות הנמוכות מתחת למקביל,אבל זה בעיה שקל לתקן במתיחות פשוטות.
בדיוק כמו הליצנים ששמים פלטות מתחת לעקב..

אתה כפוף אליהם?

צריך להביא את זה לידיעתו של קופמן
הגיע הזמן שהוא יירד על עוד אנשים חוץ מורשביאק מהועד האולימפי, אדי קואז מאיגוד הג'ודו ואבי לוזון מההתאחדות לכדורגל

לא מבין תהגיון העגום הזה, גם שלך וגם של ENFORCER.
אולי אתם סתם מטרילים.

איזה הגיון דפוק יש לי אם היום אני עושה SS ?
בעבר, שאלתי שאלות, קבלתי תשובות והסקתי מסקנות שעל פיהן אני פועל.
אם מצידך חוסר ידע מתפרש כהגיון עגום, אז אוקי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית