הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה מאמן יכול להיות טיפש? או שאולי הוא צודק?

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
אוקיי, אז ככה, המאמן של אמר לי ככה:
"אתה לא מספיק חזק כרגע לעשות תוכניות כמו SS (כבר 6 חודשים שאני מתאמן בתוכניות של החדר כושר), אתה צריך קודם לפתח עד הסיבולת השרירית שלך והמבנה השרירי שלך, שיתאים לעשות תרגילים מסובכים. השריר שלך צריך לעבור אחרי הסיבולת עוד תוכנית היפוטרופיה ארוכה ורק אז תוכניות כוח שזה בערך עוד 8 חודשים עד שנה תוכל להתחיל"

השאלה שלי עכשיו, יש משו בדבריו, או שהצחוק שלי מוצדק?
כי אם הם מתכוונים לתת לי להתאמן ברצינות רק עוד חצי שנה, ברגע שנגמר המנוי שלי אצלהם, לא נראה לי שכף רגלי תתדרך שמה. לא בנעלי סקוואט, לא באולסטאר, ולא בנייק/ ג'ורדן/ אדידס. אני כל פעם יוצא מהחדר כושר, עם הרגשה אירונית, שאני מתאמן במקום הכי גרוע שיש (גם בגלל תוצאות של מתאמנים אחרים בקבוצת הגיל שלי)

קורן, כשתלך להדריך באיזה מכון עוד כמה שבועות ומנהל המכון יאמר לך שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן שתיתן סקוואט לילדים בני 16 לא יהיה לך הרבה מה לעשות. וזה קורה.
מקווה שלא יקרה ואם כן אני לא אוותר בקלות

• פותח/ת השרשור
תהרוג את אותם חברים.

ו TOPPER אתה יוצא ליצן שוב, מצד אחד אתה רוצה להפסיק עם התוכנית של המאמן שהיא גרועה ואתה בעצמך קיבלת תגובות על כך שהוא אידיוט.
מצד שני אתה מתעקש שדווקא הוא ילמד אותך טכניקה?
מאיפה לך שהוא יודע משהו מהחיים שלו?
לא מבין תהגיון העגום הזה, גם שלך וגם של ENFORCER.
אולי אתם סתם מטרילים.

אולי הוא חושב דפוק, אבל כנראה טכניקה הוא יודע. חוץ מזה..אמרתי שאני ישלח סירטונים שלי עושה את זה שיתקנו אותי, אז אני לא רואה פה שום בעיה, חוסר הגיון, או אדיוטיות. אנשים פה קרציות. אל תתפלו לכל פרט קטן.

אוקיי, אז ככה, המאמן של אמר לי ככה:
"אתה לא מספיק חזק כרגע לעשות תוכניות כמו SS (כבר 6 חודשים שאני מתאמן בתוכניות של החדר כושר), אתה צריך קודם לפתח עד הסיבולת השרירית שלך והמבנה השרירי שלך, שיתאים לעשות תרגילים מסובכים. השריר שלך צריך לעבור אחרי הסיבולת עוד תוכנית היפוטרופיה ארוכה ורק אז תוכניות כוח שזה בערך עוד 8 חודשים עד שנה תוכל להתחיל"

השאלה שלי עכשיו, יש משו בדבריו, או שהצחוק שלי מוצדק?
כי אם הם מתכוונים לתת לי להתאמן ברצינות רק עוד חצי שנה, ברגע שנגמר המנוי שלי אצלהם, לא נראה לי שכף רגלי תתדרך שמה. לא בנעלי סקוואט, לא באולסטאר, ולא בנייק/ ג'ורדן/ אדידס. אני כל פעם יוצא מהחדר כושר, עם הרגשה אירונית, שאני מתאמן במקום הכי גרוע שיש (גם בגלל תוצאות של מתאמנים אחרים בקבוצת הגיל שלי)

גם לי המאמן של החדר כושר אמר את זה...
אבל אני עושה לבד בלי ממש לשאול אותם תגיד לו רק שיסביר לך איך וזה על אחריותך.

המאמן מטעה אותך כמו ילדה קטנה.
הוא רוצה שאתה לא תתקרב לתרגילים כאלה גם אם זה במחיר של דיברי שקר.
אל תסתמך עליו שילמד אותך תלמד מה-DVD ותעלה לפה,אבל הכי כואב לי שאחרי שישה חודשים ניזכרת בתוכנית.
גם לי אמרו את אותו הדבר רק שאצלי הם רצו ליסחוב אותי שנה,לא בידיוק היקשבתי להם בסוף הם גם הדריכו אותי עם הטכניקה.
בקיצור אחי תתחיל לעבוד ואל תדבר איתם הם יעשו הכול בישביל שלא תבצע את התרגילים.

דיי! נמאס . מצטער אבל אני חייב להגיב על הפוסט .
כל יומיים איזה ילדון פותח פה פוסט על מדריך חדר כושר וכולם מצטרפים
והופכים את הפוסט לירידות על מדריכי חדר כושר.
תבינו לא הכול שחור ולבן. יש מילון סיבות מדוע המדריכים יוצאים בהצהרות כאלו.
כל ילדון שהשקיע חצי שעה מזמנו על רפרוף בספר מתחיל להתלהב פה וחושב שהוא
מרק ריפטו בכבודו ובעצמו.
מה שאתם לא מבינים שחדר כושר לרוב זה מקום שאנשים רגילים מגיעים כדי
קצת "להזיז" את עצמם. רוב האוכלוסייה לא רוצים לשבור שיאים מאימון לאימון,
לא רוצים לבצע תרגילים "מורכבים" ולשתות גלון חלב ביום. וזאת זכותם הלגיטימית!
מדריכי חדר כושר מתאימים בדיוק לצרכים אלו. והם בונים תוכנית ABCDE .
זה כדי שלאותו אדם ( ילד במקרה שלנו) לא יהיה משעמם .
עכשיו כל ילדון רפרף בספר מחליט שהוא רוצה להיות מר עולם. המדריך לא רוצה
לקחת אחראיות על עצמו במידע ואותו "מר עולם", לפני שהוא מבין מה לעשות
יתחיל להרים משקלים שלא מתאימים לו ויפצע. המדריך לא יכול בשום מקרה לדעת
כמה אותו אדם רציני? האם הוא מקבל תמיכה/הדרכה מספקת בפורום? .
ראיתי מספיק ילדים ליצנים ש10 דקות אחראי שמדריך הסביר להם איך לבצע תרגיל
לבייספס, הפכו את התרגיל למופע בקרקס. (מה יקרה עם סקוואט ודדליפט?).
למי ההורים של אותו ילד יבואו בטענות עם יפצע?? ריפטו? פורום?? לא.
המדריך והחדר כושר??? כן!

נערך לאחרונה:
דיי! נמאס . מצטער אבל אני חייב להגיב על הפוסט .
כל יומיים איזה ילדון פותח פה פוסט על מדריך חדר כושר וכולם מצטרפים
והופכים את הפוסט לירידות על מדריכי חדר כושר.
תבינו לא הכול שחור ולבן. יש מילון סיבות מדוע המדריכים יוצאים בהצהרות כאלו.
כל ילדון שהשקיע חצי שעה מזמנו על רפרוף בספר מתחיל להתלהב פה וחושב שהוא
מרק ריפטו בכבודו ובעצמו.
מה שאתם לא מבינים שחדר כושר לרוב זה מקום שאנשים רגילים מגיעים כדי
קצת "להזיז" את עצמם. רוב האוכלוסייה לא רוצים לשבור שיאים מאימון לאימון,
לא רוצים לבצע תרגילים "מורכבים" ולשתות גלון חלב ביום. וזאת זכותם הלגיטימית!
מדריכי חדר כושר מתאימים בדיוק לצרכים אלו. והם בונים תוכנית ABCDE .
זה כדי שלאותו אדם ( ילד במקרה שלנו) לא יהיה משעמם .
עכשיו כל ילדון רפרף בספר מחליט שהוא רוצה להיות מר עולם. המדריך לא רוצה
לקחת אחראיות על עצמו במידע ואותו "מר עולם", לפני שהוא מבין מה לעשות
יתחיל להרים משקלים שלא מתאימים לו ויפצע. המדריך לא יכול בשום מקרה לדעת
כמה אותו אדם רציני? האם הוא מקבל תמיכה/הדרכה מספקת בפורום? .
ראיתי מספיק ילדים ליצנים ש10 דקות אחראי שמדריך הסביר להם איך לבצע תרגיל
לבייספס, הפכו את התרגיל למופע בקרקס. (מה יקרה עם סקוואט ודדליפט?).
למי ההורים של אותו ילד יבואו בטענות עם יפצע?? ריפטו? פורום?? לא.
המדריך והחדר כושר??? כן!

אני לא מאשים אף מדריך
בשביל מה שמשלמים להם הם לא צריכים לקום מהכסא ולהפסיק לשחק סוליטר
אבל לפחות שלא יפלטו שטויות

נכון!
אבל למה לו לקחת סיכוי ולדרבן אותו מתאמן לעשות
סקוואט/דדליפט כבד.
עם הייתי מאמן הייתי אומר בדיוק אותו דבר לאותו ילד.
אתה רוצה הדרכה צמודה והסברים על תרגיל??( בהנחה שאותו מאמן
כן יודע איך לבצע אותם) קח אימון אישי , שלם לי כסף וקבל את כל
היחס וההסברים.
למה לאותו מאמן בשביל השכר שלו לקחת עוד אחראיות על ילדים
שלא מבינים מהחיים?
שימו לב שלרוב התגובות האלו באים מילדים. לאדם בוגר ורציני בתחום
לרוב המדריך לא יגיד דבר.

המקצוע של מדריך כושר הוא כפוי טובה
אבל בתור מדריך אתה אמור להפגין בקיאות וידע בין היתר גם בתרגילים כמו סקוואט ודד ליפט, וגם בתכנון אימונים.
לצערנו הרב (וזאת כנראה אחת הסיבות שהפורום הזה נפתח בין היתר), ל90 אחוז מהמאמנים אין רבע מושג איך סקוואט אמור להראות, וגם אין להם מושג בבניית והתאמת תכניות אימונים

אז לצורך העניין, כל ילדון שקרא את ss ואת ppst מחזיק בידע שלמדריכים פשוט אין, ואם בא לו להתרברב בזה, אז שיתרברב.

בתכלס, רוב האנשים פה שכן יש להם שכל, מלכתחילה לא מצפים מאף מדריך שידע לבצע את התנועות הבסיסיות (ובטח ובטח שלא להדריך), אבל כאן מגיע הקאץ' - אם מתאמן רוצה לעשות סקוואט והמדריך אוסר עליו, כמובן בגלל שלו עצמו אין מושג איך סקוואט אמור להראות, זאת בעיה גדולה מאוד.

דרך אגב, יש פה "ילדונים" בני 15 שעובדים כבד יותר מ95 אחוז מהאוכלוסיה המתאמנת בארץ, מה תגיד להם\עליהם?

אף אחד לא מצפה מכול מאמן לתת לילד בן 15 את התרגילים האלה.
אבל אם בא בנאדם אחראי שיודע מה הוא רוצה,רוצה לבצע את התוכנית הזאת ורוצה שילמדו אותו את התרגילים למה לא לעזור לו?
במקום זה הם פשוט מנסים להכניס לנו שטויות למוח במטרה שלא נבצע את התרגיל.

דרך אגב, יש פה "ילדונים" בני 15 שעובדים כבד יותר מ95 אחוז מהאוכלוסיה המתאמנת בארץ, מה תגיד להם\עליהם?
אני לא ct לזלזל באף אחד. אבל גם פה ראינו ילדים שהרימו
סקוואט יפה מאוד ( לא נזכיר שמות ) על חשבון טכניקה
ואותו מתאמן היה צריך להוריד הרבה משקל ועדיין היה לו
קשה לתקן . ( עם כל העזרה שבפורום) . עכשיו אותו מתאמן
,הוא רציני ועשה בשכל שהחליט לתקן את התרגיל ( יכול להיות שאם היה ממשיך היה נפצע. אולי כן אולי לא ).
אבל כמה כאלו יש ?? ( גם פה בפורום) 5 ? 10 ? 30 ??? זה עדיין לא
מתגם מייצג של רוב אוכלוסיית המתאמנים .
פשוט מנק' מבט של המדריך לדעתי הם צודקים שנמנעים מלקחת אחראיות
על אותם ילדים . לפחות במכונת הפרפר הסיכוי שלו להיפצע נמוך יותר מבסקוואט.

אף אחד לא מצפה מכול מאמן לתת לילד בן 15 את התרגילים האלה.
אבל אם בא בנאדם אחראי שיודע מה הוא רוצה,רוצה לבצע את התוכנית הזאת ורוצה שילמדו אותו את התרגילים למה לא לעזור לו?
במקום זה הם פשוט מנסים להכניס לנו שטויות למוח במטרה שלא נבצע את התרגיל.
user_online.gif
איך אתה יודע שהוא רציני ואחראי??

אני לא ct לזלזל באף אחד. אבל גם פה ראינו ילדים שהרימו
סקוואט יפה מאוד ( לא נזכיר שמות ) על חשבון טכניקה
ואותו מתאמן היה צריך להוריד הרבה משקל ועדיין היה לו
קשה לתקן . ( עם כל העזרה שבפורום) . עכשיו אותו מתאמן
,הוא רציני ועשה בשכל שהחליט לתקן את התרגיל ( יכול להיות שאם היה ממשיך היה נפצע. אולי כן אולי לא ).
אבל כמה כאלו יש ?? ( גם פה בפורום) 5 ? 10 ? 30 ??? זה עדיין לא
מתגם מייצג של רוב אוכלוסיית המתאמנים .
פשוט מנק' מבט של המדריך לדעתי הם צודקים שנמנעים מלקחת אחראיות
על אותם ילדים . לפחות במכונת הפרפר הסיכוי שלו להיפצע נמוך יותר מבסקוואט.
רק חבל שאתה לא מודע מה קורה עם המדריכים במכון הכושר.
אם אותו מדריך היה יודע את כל העניין של תרגילים מורכבים, איך לבנות תוכנית אימון למתמאן מתחיל ולבין ההגבלות שהמנהל של החדר כושר מגביל אותו זה שונה לגמרי והעצות והתגובות היו שונות.
אני מוכן לשים 1000$ שאותו מאמן באמת מאמין במה שהוא אמר לפי טענת פותח האשכול, זאת הבעיה והנקודת הנחה.
השאלה היא, האם אתה רוצה להתקדם בצורה יעילה בחצי שנה במקום לזבזבז שנה וחצי - שנתיים? או שאתה רוצה להמשיך לגרבץ במכון הכושר ולא להתקדם במשקלים, לא לדעת איך לאכול ולא לעלות במסת השריר ולבוא לשחק עם המגבת, לנגב קצת זיעה על המכשיר, לדבר עם איזו כוסית וללכת הביתה?
(בידדתי את האוכלוסיה המבוגרת ששם אין מה לעשות לדעתי SS, וגם את האוכלוסיה שמחפשת רק בריאות, אותו פותח אשכול בא מלכתחילה במטרה של לעלות במסת שריר כמה שיותר בכמה שפחות זמן, אז למה לא לתת את המקסימום ולהדריך כמו שצריך? ד"א אם אותו מדריך מקבל הוראות ממכון הכושר לא לבצע תרגילים מורכבים, גם בתור אימון אישי הוא לא יוכל לעשות זאת כי הוא עדיין תקף לאותם חוקים, אלא אם יעשה זאת מחוץ לכותלי המכון אבל כאן יש 2 בעיות:
1. ציוד ומקום
2. אם מנהל המכון ידע שהוא לוקח אנשים מחוץ לכותלי המכון למטרת אימון אישי הוא יפטר אותו)

תשמעו אני לא מאמין שהמנהל חדר כושר אומר להם אל תיתנו להם לעשות את התרגילים X Y Z ואת התרגילים A B C כן תיתנו להם הרי בחדר כושר יש את המכשירים של הסקוואט וכל זה.
אבל לרוב המדריכים אין עצבים לבוא להסביר לך איך עושים סקוואט יותר קל להם תלך למכשיר הזה והזה והזה ופשוט תרים.....

תשמעו אני לא מאמין שהמנהל חדר כושר אומר להם אל תיתנו להם לעשות את התרגילים X Y Z ואת התרגילים A B C כן תיתנו להם הרי בחדר כושר יש את המכשירים של הסקוואט וכל זה.
אבל לרוב המדריכים אין עצבים לבוא להסביר לך איך עושים סקוואט יותר קל להם תלך למכשיר הזה והזה והזה ופשוט תרים.....
תתפלא עושים את זה הרבה, המכשירים של הסקוואט וכדומה (ראק או כלוב) מיועדים לאנשים "מנוסים" שלא מדברים מדריכים, הם פשוט באים ועושים, לילדים ואוכלוסיות השונות לא מקבלים את זה מהמדריך.

תתפלא עושים את זה הרבה, המכשירים של הסקוואט וכדומה (ראק או כלוב) מיועדים לאנשים "מנוסים" שלא מדברים מדריכים, הם פשוט באים ועושים, לילדים ואוכלוסיות השונות לא מקבלים את זה מהמדריך.

תכלס זה טוב שזה ככה, אף אחד לא מפריע לנו

אצלנו לא זה ככה .
בחיים לא ראיתי מדריך מסביר למישהו דדליפט או סקוואט .
הם אפילו נמנעים מזה. :🙁
מי שרוצה מגיע עושה את התרגיל . הם לא מתערבים .

אצלנו לא זה ככה .
בחיים לא ראיתי מדריך מסביר למישהו דדליפט או סקוואט .
הם אפילו נמנעים מזה. :🙁
מי שרוצה מגיע עושה את התרגיל . הם לא מתערבים .
בקורס האחרון שאני עשיתי, אחד המרצים היה "דודי ששון" ובא לתת שעתיים של "העשרה" עם תרגילים "מורכבים" של בודיבילדינג ופאוורליפטינג.

אני לא רוצה להתבטא ביותר מדי גועל נפש, אבל הבן אדם לא יודע להתאמן. אחת הפנינות שהוא הוציא בזמן השעתיים האלה שהקנו לו הייתה "דדליפט זה כמו סקוואט".

אם ככה המרצים שלנו נראים איך אתה מצפה מהמדריכים להבין משהו מהחיים שלהם? אם מדריך יודע משהו זה בגלל שהוא יודע ולא בגלל שלימדו אותו.

בקורס האחרון שאני עשיתי, אחד המרצים היה "דודי ששון" ובא לתת שעתיים של "העשרה" עם תרגילים "מורכבים" של בודיבילדינג ופאוורליפטינג.

אני לא רוצה להתבטא ביותר מדי גועל נפש, אבל הבן אדם לא יודע להתאמן. אחת הפנינות שהוא הוציא בזמן השעתיים האלה שהקנו לו הייתה "דדליפט זה כמו סקוואט".

אם ככה המרצים שלנו נראים איך אתה מצפה מהמדריכים להבין משהו מהחיים שלהם? אם מדריך יודע משהו זה בגלל שהוא יודע ולא בגלל שלימדו אותו.

אני לא מבין למה זה צריך להיות מדד. נכון, המורים חרא. אבל המדריכים יכולים באותה מידה לקרוא, להתנסות, להתפתח. הקורס הזה אמור לתת כלים כלליים שבעזרתם אפשר לגדול, לא? מה, כל מי שיוצא מתואר ראשון באוניברסיטה (סתם לדוגמה) יודע על מה הוא מדבר בתחום שהוא למד?

אני לא מבין למה זה צריך להיות מדד. נכון, המורים חרא. אבל המדריכים יכולים באותה מידה לקרוא, להתנסות, להתפתח. הקורס הזה אמור לתת כלים כלליים שבעזרתם אפשר לגדול, לא? מה, כל מי שיוצא מתואר ראשון באוניברסיטה (סתם לדוגמה) יודע על מה הוא מדבר בתחום שהוא למד?

מי שאומר לך שדד ליפט זה כמו סקוואט מראה לך כמה זין הוא שם על התחום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית