עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מאמן. ויש הרבה יותר מבינים פה. נתתי לך עצה- תשתמש בה.התכוונתי לאמן אותי אני אשלם לך אתה נראה לי מבין
אתה ממש עזרת לי פה יש אפשרות באמת שכסף זה לא בעיהאני לא מאמן. ויש הרבה יותר מבינים פה. נתתי לך עצה- תשתמש בה.
חחחחח סתם סתכל מה השם שלי ומה השם של פותח האשכולאחי אני בן 16..
חחח מה אתה גמורחחחחח סתם סתכל מה השם שלי ומה השם של פותח האשכול
צ'יקן לגס מפריע גם לסביבהלדעתי צריך פרופורציה, אבל הכי חשוב זה האם בסוף הבן אדם יסתכל במראה ויהיה מבסוט ממה שהוא רואה. אם לא מפריעה לו "ציקן לגס" אז חסך לעצמו את האימון הכי קשה שיש
למה מפריעה לסביבה ? פחות תחרות 😃, זה כמו שהסברתי ל @incin שאסור להסביר לאנשים שיש מוטות טובים בחדר כושר, אני לא צריך להתחרות על המוט כאשר פרט לזה שזה מוט טוב הוא לא יודע למה הוא צריך אותו כאשר הוא עושה בנץ של 40 קילו.צ'יקן לגס מפריע גם לסביבה
ואם לא, סימן שאתה מסתובב בסביבה לא טובה
זה נראה מגוחך מאודלמה מפריעה לסביבה ? פחות תחרות 😃, זה כמו שהסברתי ל @incin שאסור להסביר לאנשים שיש מוטות טובים בחדר כושר, אני לא צריך להתחרות על המוט כאשר פרט לזה שזה מוט טוב הוא לא יודע למה הוא צריך אותו כאשר הוא עושה בנץ של 40 קילו.
כל עוד לבן אדם לא מפריעה איך שהוא נראה למה שזה יפריעה לי ?
מסכים, אבל עוד פעם זה לא אמת אבסולוטית. נגיד חברה שלי מאוד לא אהבה שהרגליים שלי גדלו, לצערי מי שמכיר אותי יודע שהם גם ככה לא גדולות אבל עדיין לא אהבה, ואחרי ויכוח היא הראתה לי התכתבויות שלה עם חברות שגם הסכימו שזה לא ניראה טוב. וזה כולן בנות מרוסיה 😃זה נראה מגוחך מאוד
ביום שבת הזוג שלי תגיד לי הרגליים שלי גדולות מידי וזה מפריע, היא כבר לא תהיה בת הזוג שלימסכים, אבל עוד פעם זה לא אמת אבסולוטית. נגיד חברה שלי מאוד לא אהבה שהרגליים שלי גדלו, לצערי מי שמכיר אותי יודע שהם גם ככה לא גדולות אבל עדיין לא אהבה, ואחרי ויכוח היא הראתה לי התכתבויות שלה עם חברות שגם הסכימו שזה לא ניראה טוב. וזה כולן בנות מרוסיה 😃
אז שוב הכל תלוי מה חשוב לך בסוף, אני ממשיך לעבוד רגליים 😃