הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אימוני רגליים ,חשיבות?

Ofir000

משתמש מתחיל
102
2
נק' מוניטין:
2
102
2
בן 21 שוקל 66
מתאמן כבר 3-4 חודשים, יוצא לי לפספס המון פעמים אימוני רגליים כי אני לא רואה בזה שיא החשיבות כרגע מבחינה פרופורציונלית ,אני כמובן בשלב יותר מאוחר אתחיל להקפיד אך כרגע חוץ מזה האם יש עוד השפעה על הגוף? האם יש קשר להתפתחות של הגוף וכו

אפתיע ואגיד שזה לא סוף העולם.

בתור ליפטר עם רגליים גדולות, לא חושב שזו חשיבות עליונה אלא אם גנטית יש לך רגליים ותחת מאד קטנים.

אתה צריך להנות מהאימונים, זה יותר חשוב.

לדעתי צריך פרופורציה, אבל הכי חשוב זה האם בסוף הבן אדם יסתכל במראה ויהיה מבסוט ממה שהוא רואה. אם לא מפריעה לו "ציקן לגס" אז חסך לעצמו את האימון הכי קשה שיש

לדעתי צריך פרופורציה, אבל הכי חשוב זה האם בסוף הבן אדם יסתכל במראה ויהיה מבסוט ממה שהוא רואה. אם לא מפריעה לו "ציקן לגס" אז חסך לעצמו את האימון הכי קשה שיש
צ'יקן לגס מפריע גם לסביבה
ואם לא, סימן שאתה מסתובב בסביבה לא טובה

צ'יקן לגס מפריע גם לסביבה
ואם לא, סימן שאתה מסתובב בסביבה לא טובה
למה מפריעה לסביבה ? פחות תחרות 😃, זה כמו שהסברתי ל @incin שאסור להסביר לאנשים שיש מוטות טובים בחדר כושר, אני לא צריך להתחרות על המוט כאשר פרט לזה שזה מוט טוב הוא לא יודע למה הוא צריך אותו כאשר הוא עושה בנץ של 40 קילו.

כל עוד לבן אדם לא מפריעה איך שהוא נראה למה שזה יפריעה לי ?

למה מפריעה לסביבה ? פחות תחרות 😃, זה כמו שהסברתי ל @incin שאסור להסביר לאנשים שיש מוטות טובים בחדר כושר, אני לא צריך להתחרות על המוט כאשר פרט לזה שזה מוט טוב הוא לא יודע למה הוא צריך אותו כאשר הוא עושה בנץ של 40 קילו.

כל עוד לבן אדם לא מפריעה איך שהוא נראה למה שזה יפריעה לי ?
זה נראה מגוחך מאוד
לא מפריע באמת, אני מעט מקצין ומתלוצץ
או שלא.....

זה נראה מגוחך מאוד
מסכים, אבל עוד פעם זה לא אמת אבסולוטית. נגיד חברה שלי מאוד לא אהבה שהרגליים שלי גדלו, לצערי מי שמכיר אותי יודע שהם גם ככה לא גדולות אבל עדיין לא אהבה, ואחרי ויכוח היא הראתה לי התכתבויות שלה עם חברות שגם הסכימו שזה לא ניראה טוב. וזה כולן בנות מרוסיה 😃

אז שוב הכל תלוי מה חשוב לך בסוף, אני ממשיך לעבוד רגליים 😃

מסכים, אבל עוד פעם זה לא אמת אבסולוטית. נגיד חברה שלי מאוד לא אהבה שהרגליים שלי גדלו, לצערי מי שמכיר אותי יודע שהם גם ככה לא גדולות אבל עדיין לא אהבה, ואחרי ויכוח היא הראתה לי התכתבויות שלה עם חברות שגם הסכימו שזה לא ניראה טוב. וזה כולן בנות מרוסיה 😃

אז שוב הכל תלוי מה חשוב לך בסוף, אני ממשיך לעבוד רגליים 😃
ביום שבת הזוג שלי תגיד לי הרגליים שלי גדולות מידי וזה מפריע, היא כבר לא תהיה בת הזוג שלי

אני אישית חושב שרוב הבחורות חושבות שרגליים באמת גדולות זה לא מושך, אבל לא בגלל זה אני מתאמן.

מזל שיש כאן ליפטריות שרק מחפשות גבר עם ירכיים יותר גדולות משלהן...

ככל שאני רואה את הפרסומות של חברות האופנה לג'ינסים או מכנסיים שהם סקיני, ולדוגמנים יש רגלי צ'יקן כמו של ילד בן 10 זה פשוט גורם לי לסלידה.

והנה דוגמה למה שאני מתכוון :

צ'יקן.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית