הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רמת הכולסטרול בדם עלתה לי

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
טוב, אני בן 21 מתאמן מזה שנתיים בצבא.
יצא לי לעשות בדיקת דם בגלל איזה משהו וישלי כולסטרול גבוה מהממוצע.

לפני חצי שנה עשיתי גם בדיקת דם והכולסטרול היה תקין, הרופא אמר זה בגלל תזונה לא תקינה ויש בזה משהו האוכל בצבא מלא בשמן וחרא אבל מצד שני אכלתי תאוכל הזה שנתיים וחצי ולא היה לי כלום ועכשיו ישלי.

השינוי היחידי שעשיתי בחצי שנה הזאת זה תחילת לקיחת 3גרם קריאטין ביום. והוספת מנת חלבון במקום אחת ביום של אימון כי התחילו לחלק לנו מנת בשר אחת ולא שתיים פתאום.

מה לעשות? אני משתחר החודש ומאמין שעם התזונה של הבית זה יסתדר, אבל יש סיכוי שישמקשר לקריאטין?

נראה בסדר גמור, לא משהו שהייתי דואג לגביו, רק לעקוב אחרי זה.
מה שכן לא הכי משהו זה הסוכר, כמה זמן היית בצום לפני הבדיקה?

• פותח/ת השרשור
גם בצבא אפשר לעשות בחירות חכמות יותר

התפריט תזונה שלי לא השתנה בזמן הזה.
כמו שרשמתי הדבר היחידי שהשתנה בהרגלי תזונה זה שהתחלתי לקחת קריאטין וביום אימון לקחתי שתי מנות חלבון במקום אחת.

זה השוני היחידי

התפריט תזונה שלי לא השתנה בזמן הזה.
כמו שרשמתי הדבר היחידי שהשתנה בהרגלי תזונה זה שהתחלתי לקחת קריאטין וביום אימון לקחתי שתי מנות חלבון במקום אחת.

זה השוני היחידי
2 אלה לא משפיעים על הרמות סוכר בדם.
הבעיה עם הרמות סוכר הן שזה תהליך שמתפתח, אז יכול להיות שמה שאתה אוכל כבר בעייתי בשבילך, ורק עכשיו זה לאט לאט מתחיל להראות סימנים

• פותח/ת השרשור
2 אלה לא משפיעים על הרמות סוכר בדם.
הבעיה עם הרמות סוכר הן שזה תהליך שמתפתח, אז יכול להיות שמה שאתה אוכל כבר בעייתי בשבילך, ורק עכשיו זה לאט לאט מתחיל להראות סימנים

בסדר... האוכל בצבא באמת חרא, בכל מקרה אני החודש משתחרר אז מקווה להתחיל לאכול אוכל של בני אדם

Back
למעלה תחתית