הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה בחוץ

Vaisman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
שלום, אני נמצא בניטרלי כבר תקופה ארוכה כיוון שאני מיועד להתגייס בקרוב ומעדיף שלא להיכנס כרגע לתכנית מסוימת. לאחרונה נפצעתי פציעה מאוד כואבת באזור עמוד השדרה-גב תחתון ואני עושה פיזיותרפיה ומטפל בה באופן במיטבי. בעקבות פציעה זאת אני לא יכול כל כך להתאמן אבל מנסה לעשות אירובי שהגב שלי מאפשר ללא כאבים כדי לא להתנתק לגמרי מן האורח חיים שאני רגיל אליו. עכשיו אני רוצה לספר, אני לא בן אדם שמרבה לאכול בחוץ בתדירות גבוהה עקב חשש מחריגה בערכים של התפריט שלי, מדי פעם אני מאפשר לעצמי ארוחת צ׳יט עם חברים. השבוע היה לי אירוע ויום הולדת. בעקבות אלו יוצא שהשבוע אני אוכל בסביבות ה4 פעמים מחוץ לבית, דבר שאני לא עשיתי המון זמן בכמות כזאת. ניסיתי לעשות כל מיני שיטות שקראתי באתרים כמו קילוגרם לדוגמא, ביום האירוע ביצעתי אירובי ואכלתי לאחריו מנת חלבון ועד האירוע שמרתי על צום. ביום היום הולדת עשיתי אותו דבר רק שאכלתי גם סלט של ארומה לאחר האימון שהיה ידוע לי בערכים. אתמול והיום חגגתי ואחגוג עם חברים יום הולדת גם כן ושמרתי לי טווח של כ-1000 קלוריות +- כדי לאכול בחוץ (אתמול אכלתי המבורגר עם מנת צ׳יפס קטנה ואולי חרגתי מעט מהערכים היומיים שלי). האם פעלתי נכון ? האם אין לי מה לחשוש כפי שאני חושב וזה בסדר ?

אשמח למענה.

@kotzer @yogevnn @White Walker @Mike
@hanan

נערך לאחרונה:
ממליץ לך תמיד לצאת מהבית אחרי ארוחה כדי להימנע מלאכול בחוץ, וגם אם כן תמיד לחפש את הדבר הבריא יותר שניתן להזמין
גיוס קל 😃

תנסה להעריך את מה שאתה אוכל ולבחור בדברים היותר דלים ו/או לא להשתגע. בוא נגיד שהסיכוי שתעבור את ה-1000 קלוריות לארוחה בודדת הוא לא גבוה לכן אתה פועל נכון.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך תמיד לצאת מהבית אחרי ארוחה כדי להימנע מלאכול בחוץ, וגם אם כן תמיד לחפש את הדבר הבריא יותר שניתן להזמין
גיוס קל 😃
זה מה שהייתי עושה בעבר עד ששמתי לב שאני מפתח הפרעות אכילה כשאני יושב יחד עם חברים ולא מזמין כלום
תנסה להעריך את מה שאתה אוכל ולבחור בדברים היותר דלים ו/או לא להשתגע. בוא נגיד שהסיכוי שתעבור את ה-1000 קלוריות לארוחה בודדת הוא לא גבוה לכן אתה פועל נכון.
היום לדוגמא אשב בבית קפה ואזמין לי סלט בקפה קפה ושייק. נשארו לי כ-1250 קלוריות +- להשלים היום ועוד קלוריות נוספות שלא חישבתי מפעולות כגון הליכה ממושכת של כשעה וחצי בקניון ועל פי ההערכה שביצעתי הארוחה שווה לכ-900 קלוריות +-, כמובן שזאת רק הערכה ולכן רציתי לשאול, מה ההשפעה של חריגה אחת או שתיים מסך הקלוריות היומיות ?

Back
למעלה תחתית