הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל לעבור מחיטוב למסה

shimonz7

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
אהלן אז ככה..
אני כבר כחודשיים+ בחיטוב
כרגע הנתונים זה: גובה 1.74, משקל 70.5
בדקתי במכון כושר פעם אחרונה (לפני כשבוע) במשקל וזה הראה לי תוצאה של 17 אחוזי שומן..

בנוסף קחו תמונה לאינדיקציה יותר טובה:

4593324.jpg

האם אני יכול לעבור למסה או יש עוד מה לעבוד?

עדיף, תאכל יותר פחמימה איכותית, אורז בסמטי מלא\כוסמת או קינואה.
כשאתה מגיע לאימון תעשה 20 דק לפחות הליכה קלה-בינונית בעצימות של 140 דופק כזה רבע שעה ברמה שנגיד תוכל לנהל שיחה אוקי?

וטיפ ממני,
תעשה 4 תרגילים לבטן לפחות לפני שאתה מתחיל ואז תתחיל אימון כוח.

• פותח/ת השרשור
עדיף, תאכל יותר פחמימה איכותית, אורז בסמטי מלא\כוסמת או קינואה.
כשאתה מגיע לאימון תעשה 20 דק לפחות הליכה קלה-בינונית בעצימות של 140 דופק כזה רבע שעה ברמה שנגיד תוכל לנהל שיחה אוקי?

וטיפ ממני,
תעשה 4 תרגילים לבטן לפחות לפני שאתה מתחיל ואז תתחיל אימון כוח.
אחי , נראה לי התבלבלת באשכול
או שלא לגמרי הבנתי אותך

• פותח/ת השרשור
בוא נעשה סדר בדברים, אתה רוצה להשאר על אותו משקל?
רוצה לעלות מסה שריר וכמובן לא לעלות שומן, אבל בגלל שלא אפשרי וחייב את שניהם השאלה אם כדאי לי לעבור במצב הנוכחי למסה

במצב שלך עדיף שתהיה על גרעון קלורי נמוך או ניטרלי, עם תזונה מתאימה..

''האם אני יכול לעבור למסה או יש עוד מה לעבוד?''
זאת שאלה שאף אחד לא יוכל לענות לך עליה זה הכל תלוי בך ובמטרות שלך

אם נח לך עם אחוזי השומן שלך כרגע ואין לך בעיה להעלות עוד כמה קילוגרמים של שומן
אבל לעלות בו זמנית גם במסת השריר תעשה מסה.

אם אתה לא מרגיש בנח עם עוד כמה קילוגרמים של שומן עלייך תחטב עד לנקודה שממנה יהיה לך
נח לעבור למסה ותוכל להמשיך במסה עד שתגיע למטרה שלך ולא תפסיק את המסה בגלל שהשומן מפריע לך.

ובתור מתאמן מתחיל לעלות קצת מסת שריר בחיטוב זה דבר שכיח רק תוודא שאתה משקיע 100 % בכל סט
ומקפיד על תזונה נכונה עם כמות מספקת של חלבון .

רוצה לעלות מסה שריר וכמובן לא לעלות שומן, אבל בגלל שלא אפשרי וחייב את שניהם השאלה אם כדאי לי לעבור במצב הנוכחי למסה

מסכים עם זה שמעלי.
הייתי גם במצב שלך וכרגע לפי התמונה אתה צריך להיות בגרעון שלילי נקודה. תתחיל לאכול 5 ארוחות ביום 3 גדולות ו2 ביינים
בארוחות הגדולות תאכל 50% חלבון 40% פחמימה ו10% שומן.סלט בכל ארוחה גדולה והכי חשוב שתשקיע גם באימונים עצמם.

• פותח/ת השרשור
במצב שלך עדיף שתהיה על גרעון קלורי נמוך או ניטרלי, עם תזונה מתאימה..
אחי, אני בחיטוב עדיין ככה שאני כרגע על גירעון קלורי שלילי ... מה שאתה ממליץ לי זה להמשיך את החיטוב ? בניטרלי עד כמה שאני יודע אני לא יעלה מסת שריר יותר מדי אם בכלל... אלא רק במאזן קלורי חיובי.

''האם אני יכול לעבור למסה או יש עוד מה לעבוד?''
זאת שאלה שאף אחד לא יוכל לענות לך עליה זה הכל תלוי בך ובמטרות שלך

אם נח לך עם אחוזי השומן שלך כרגע ואין לך בעיה להעלות עוד כמה קילוגרמים של שומן
אבל לעלות בו זמנית גם במסת השריר תעשה מסה.

אם אתה לא מרגיש בנח עם עוד כמה קילוגרמים של שומן עלייך תחטב עד לנקודה שממנה יהיה לך
נח לעבור למסה ותוכל להמשיך במסה עד שתגיע למטרה שלך ולא תפסיק את המסה בגלל שהשומן מפריע לך.

ובתור מתאמן מתחיל לעלות קצת מסת שריר בחיטוב זה דבר שכיח רק תוודא שאתה משקיע 100 % בכל סט
ומקפיד על תזונה נכונה עם כמות מספקת של חלבון .
השאלה האם מהמצב הנוכחי אתחיל מסה יראו עליי את השומן בקטע מגעיל שאחזור להיות "שמנמן" ? זה מה שאני חושש ממנו ... לכן לא יודע אם כדאי להתחיל עכשיו או לא , כי אם להגיד את האמת אני לא כל כך מרוצה ממראה השומן שעל הגוף שלי עדיין (למרות שהגעתי למשקל נמוך לדעתי ולא הייתי במשקל הזה כבר כמה שנים טובות חח).

לגבי תזונה אני משקיע , רק רציתי לדעת מה הכוונה משקיע 100% בכל סט ?

מסכים עם זה שמעלי.
הייתי גם במצב שלך וכרגע לפי התמונה אתה צריך להיות בגרעון שלילי נקודה. תתחיל לאכול 5 ארוחות ביום 3 גדולות ו2 ביינים
בארוחות הגדולות תאכל 50% חלבון 40% פחמימה ו10% שומן.סלט בכל ארוחה גדולה והכי חשוב שתשקיע גם באימונים עצמם.
אני כרגע כבר נמצא בגירעון שלילי.
השאלה עד לאיזה משקל אני צריך להגיע כדי להתחיל מסה ? או שזה בכלל לפי המראה ? לא רוצה להגיע למשקל שאני כבר אהיה כמו עלה נידף ברוח בכל זאת חחח ..
אגב אני מאוד מקפיד על התזונה רק שאני לא כל כך מקפיד על מספר הארוחות בד"כ אני אוכל 3-4 אבל הבנתי שהעיקר זה להכניס בסוף היום את כל הכמות שבתפריט.

אחי, אני בחיטוב עדיין ככה שאני כרגע על גירעון קלורי שלילי ... מה שאתה ממליץ לי זה להמשיך את החיטוב ? בניטרלי עד כמה שאני יודע אני לא יעלה מסת שריר יותר מדי אם בכלל... אלא רק במאזן קלורי חיובי.

השאלה האם מהמצב הנוכחי אתחיל מסה יראו עליי את השומן בקטע מגעיל שאחזור להיות "שמנמן" ? זה מה שאני חושש ממנו ... לכן לא יודע אם כדאי להתחיל עכשיו או לא , כי אם להגיד את האמת אני לא כל כך מרוצה ממראה השומן שעל הגוף שלי עדיין (למרות שהגעתי למשקל נמוך לדעתי ולא הייתי במשקל הזה כבר כמה שנים טובות חח).

אני כרגע כבר נמצא בגירעון שלילי.
השאלה עד לאיזה משקל אני צריך להגיע כדי להתחיל מסה ? או שזה בכלל לפי המראה ? לא רוצה להגיע למשקל שאני כבר אהיה כמו עלה נידף ברוח בכל זאת חחח ..
אגב אני מאוד מקפיד על התזונה רק שאני לא כל כך מקפיד על מספר הארוחות בד"כ אני אוכל 3-4 אבל הבנתי שהעיקר זה להכניס בסוף היום את כל הכמות שבתפריט.

בסופו של יום כן תכניס את כל התפריט נכון
תגיע לפחות ל14 אחוז כי ככה יהיה מאוד קשה לעבוד וסתם תתייאש מהר

אם אתה לא מרוצה תמשיך חיטוב.
משקיע 100 אחוז בכל סט הכוונה טכניקה נכונה טווח תנועה מלא בלי תנופות וציטים למינהם
לעבוד עם משקל שמקשה על השריר ולא רק ''מדגדג'' אותו.
לנסות לא לפתח שיחות יותר מידי ולשחק עם הפלאפון 10 שניות לפני סוף מנוחה תהיה כבר מוכן לבצע את הסט הבא.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מרוצה תמשיך חיטוב.
משקיע 100 אחוז בכל סט הכוונה טכניקה נכונה טווח תנועה מלא בלי תנופות וציטים למינהם
לעבוד עם משקל שמקשה על השריר ולא רק ''מדגדג'' אותו.
לנסות לא לפתח שיחות יותר מידי ולשחק עם הפלאפון 10 שניות לפני סוף מנוחה תהיה כבר מוכן לבצע את הסט הבא.
הבנתי תודה, אולי אוריד עוד 2 קילו ונראה מה המצב .
אגב סתם שאלה שקצת מתקשרת למה שאמרת .. נגיד בבנץ' פרס שאין לי מי שיתן תמיכה בפוש האחרון ושאני כבר לא מצליח להרים את המוט.. מה עושים? מוותרים על החזרה האחרונה כדי לא להגיע למצב מביך עם המוט ? מצד שני אני כביכול לא נתתי את המקסימום שלי בחזרה האחרונה..
בסופו של יום כן תכניס את כל התפריט נכון
תגיע לפחות ל14 אחוז כי ככה יהיה מאוד קשה לעבוד וסתם תתייאש מהר
למה הכוונה ב-"ככה"?

אגב סתם שאלה שקצת מתקשרת למה שאמרת .. נגיד בבנץ' פרס שאין לי מי שיתן תמיכה בפוש האחרון ושאני כבר לא מצליח להרים את המוט.. מה עושים? מוותרים על החזרה האחרונה כדי לא להגיע למצב מביך עם המוט ? מצד שני אני כביכול לא נתתי את המקסימום שלי בחזרה האחרונה..

לא יודע איזה אנשים מתאמנים איתך במכון אבל עדין לא נתקלתי במישהו שסרב לתמוך במישהו בסט
פשוט תבקש רוב הסיכויים תמצא אם לא עדיף לוותר על החזרה הזאת אם אתה יודע שאין מצב שאתה מסיים אותה
ויש סיכון אמיתי שהמוט יפול עלייך.
עדיף לוותר על חזרה אחת ולהימנע מפציעה ולהיות כשיר להמשך שגרת אימונים
ולא להתעקש ולהיות מרותק לתקופה.

למה הכוונה ב-"ככה"?
באחוז שומן שאתה נמצא בו כרגע

Back
למעלה תחתית