פיי איזה תגובה מושקעת.., ד.א לדעתך כל הדיאטות יו יו זה מיתוס אז? אם אתה טוען שאנורקסים גם יכולים לחזור לחילוף חומרים בסיסי אחרי חודש.. אז ז.א שכולם יכולים לעשות דיאטות קיצוניות ולשמור על זה לטווח הארוך?👹טוב היא נמחקה מהרשימה אצלי, לא מאמין שהיא הביאה לך תפריט כזה אבל שיהיה - אני שמעתי וראיתי ממנה רק טוב כנראה שזה לא מספיק.
איך היא בדיוק יכולה לקבוע את חילוף החומרים שלך ללא בדיקה? אין אני מת על האנשים שמתיימרים להיות חכמים אבל בסופו של דבר הם לא. זה לא קשר מיתוס הדיאטות יו יו וחרתא כולשהוא למינהם ששומעים בטלויזיה זה בולשיט כדי שתראה שמן ותראה את הפירסומות שלהם. אפשר לקבל גם האטה של 50% בקצב החילוף חומרים הבסיסי (BMR) ותוך כחודש ימים אפילו לחזור לBMR האמיתי שלך, כדוגמא אנורקסיות. כמובן שזה נעשה בהדרגה אבל עדיין זה נעשה תוך חודש ימים כמו חדשות מהניילון. אם את רוצה באמת לדעת את החילוף חומרים שלך והאחוז שומן שלך במדוייק זה רק מכון וינגייט הבדיקה הזו כולל חומצות חלב ועוד דברים כאלה ואחרים עולה בערך 800 שקלים.
בכל מקרה צבט = קליפר, הוא לא מדוייק בעליל ויש לו סטיות של 5-7% לפה או לשם, את לא 28 בחיים כי היית צריכה לשקול גם הרבה יותר ואת אומרת שאת לא שמנה ו28 זה שמנה אף בגבול של ההליכה ל"מאוד".
אם אני אנחש סתם מכל ההתכתוביות פה אני יכול לנחש יותר טוב מהקליפר, אפילו בלי תמונה לפי נתונים פיזולוגים לדעתי בין 21 ל24% שומן גג.
אם תעלי תמונה או אם את רוצה לשלוח לי בפרטי אני אוכל להעריך טוב יותר אבל זה לא האישו פה.
תפריט לעלייה במסת שריר אצלך אמור להתחיל לדעתי מלפחות 1700-1800 קלוריות ולעלות אותם בהדרגה. (BMR = 1440)